Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezlerizeynep kamil infertiliteye giden var mı
merhaba ben 6 yıllık evliyim çocuğum yok daha önce özelde bir aşılama denedim olmadı. şimdi de zeynep kamil e gitmeye başladım. orada aşılama yaptıran ya da tüp bebek yaptıran var mı? sıkıntı yaşar mıyım acaba ((
merhaba ben 6 yıllık evliyim çocuğum yok daha önce özelde bir aşılama denedim olmadı. şimdi de zeynep kamil e gitmeye başladım. orada aşılama yaptıran ya da tüp bebek yaptıran var mı? sıkıntı yaşar mıyım acaba ((
merhaba, tavsiye etmiyorum zeynep kamili 1 kez tüp bebek yaptırdık negatif sonuçlandı, olumsuz düşünmemin nedeni embriyo dondurma işlemi yapmıyorlar çok pişmanım o kadar rapor çıkartmak için uğraştım gittik geldik boşunaydı..
merhabalar. bir sorum olcaktı. ben de iki defadır zeynep kamile gidiyorum.birincisinde randevulu gitmiştim. infertilite deyince direk bekleyen bir sürü kişinin arkasında sıraya girdim. pek randevulu çalışmıyolar heralde dedim. ikincide adetliyken 8 30 da gittim randevusuzi haftaya smear kültür için randevu almam gerekiyomuş. internetten alayım dedim infertilite 1 var infertilite 2 var bir de tüp bebek merkezi var. bir sürü de doktor ismi var. ama hastanede sadece bir oda ve bir doktor vardı. kafam karıştı. yanlış bir yere de gitmek istemiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdi ben nerden randevu alcam????
merhabalar. bir sorum olcaktı. ben de iki defadır zeynep kamile gidiyorum.birincisinde randevulu gitmiştim. infertilite deyince direk bekleyen bir sürü kişinin arkasında sıraya girdim. pek randevulu çalışmıyolar heralde dedim. ikincide adetliyken 8 30 da gittim randevusuzi haftaya smear kültür için randevu almam gerekiyomuş. internetten alayım dedim infertilite 1 var infertilite 2 var bir de tüp bebek merkezi var. bir sürü de doktor ismi var. ama hastanede sadece bir oda ve bir doktor vardı. kafam karıştı. yanlış bir yere de gitmek istemiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdi ben nerden randevu alcam????
randevuyu ınfertılıte herhangı bırınden al mutlaka dr fark etmıyor randevun varmı var demek ıcın farklı bır uygulama yanı sonra orda sıraya gırıyosun kıza nıcın gıttıgını soyluyosun o hemen randevu soruyor var dıyıncı ekrandan goruyor ve sıraya alıyor hastanedekı bu yogunluk yuzunden randevusuz gıdıp gırdıgımde oldu randevun yok git al gel deyıp gerı dondugumde oldu o yuzden işini sansa bırakma randevunu mutlaka al
Bende yeni gitmeye başladım zeynep kâmile interlif bölümünde her gün doktor değişiyor odalar 1 ve 2 diye ayrılıyor 182 den interlif 1 yada 2 diyerek randevu alınıyor sadece kanamaniz varken randevu almadan gidebilirsiniz