• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tüp Bebek Sürecim

Emosilee

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
136
17
18
29
Devlet hastanesinde normal bölüm işlemleri bile zorken, bu tarz özellikli tedaviler daha da zorlaşıyor. Gerek verilen bilgiler, gerek ilgisizlik insanın hevesini kırmak şöyle dursun zaten meşakatli olan bu sürecin yorgunluğunu artıyor. Hepimizin rabbim yardımcısı olsun.

02.10.2025- Adetimin 2. Günündeyim, infertilitede 2 aşılama yaptırıp olumsuz sonuç alınca dosyamı tüp bebek bölümüne geçirmek istedim. Hali hazırda adetimin 2. Günündeyim, tüp bebeğe kayıt açtırıp, kan tahlillerimi, alttan muayene şeklinde Usg işlemini yaptırdım. Ardından Sağlık kurulu için gitmem gereken bölümleri gezdim. Dahiliye, Anestezi, Genel Cerrahi ve Psikiyatri bölümlerinden tüp bebek onaylarını aldıktan sonra evrağı sağlık kuruluna teslim ettim. Haftaya çarşamba günü rapor çıkacakmış, çarşamba gününe tüp bebek bölümüne randevu alıp gideceğim ve o gün ilaç raporu için başvurum yapılacak.

Tedavi sürecimi takip etmek için yazıyorum, benimle aynı süreçte olanlar varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back