Oldunuz mu bende dusunuyorumdaAllah kolaylık versinBende aynı hastanede aşılama olacağım inşallah olumlu sonuclar alırız
Henüz olmadım yumurta büyütme iğnesi kullaniyorumOldunuz mu bende dusunuyorumda
İnşallah olur Brnde ozelde bu ay yumurta buyutme hapı kullandım kontrol ıcın bu ay gıdıcem egerkı olmassa dıger ay asılama surecıne gırmek ıstıyorum devlette ne evraklar lazım oldu birgunde halloluyormu birde evraklarHenüz olmadım yumurta büyütme iğnesi kullaniyorum
Bir günde imkansiz bir kaç bölüme gidiyorsun evrak listesini atayım size her hastanede süreç aynı mı bilmiyorum ama ben Zeynep Kamil hastanesine gidiyorumİnşallah olur Brnde ozelde bu ay yumurta buyutme hapı kullandım kontrol ıcın bu ay gıdıcem egerkı olmassa dıger ay asılama surecıne gırmek ıstıyorum devlette ne evraklar lazım oldu birgunde halloluyormu birde evraklar
Çok sevınırım bende zeynep kamıle gıdecegımBir günde imkansiz bir kaç bölüme gidiyorsun evrak listesini atayım size her hastanede süreç aynı mı bilmiyorum ama ben Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum
merhaba bende yumurta büyütme aşılama derken evraklar toplama derken sureç uzadıkça uzadı şimdiden pes etme durumundayım yani.. neredeyse 1 yıla askın oldu gıdıp geliyorum ama hala elimde hiçbrsey yok ilk asılamam kendimden dolayı iptal oldu ve 2nci asılama için bekliyorum RABBİM kucaklarımızı bos bırakmasın evlatsız insan cok yanlız hissediyor.İsteyen herkese tez zamanda saglıklı evlatlar nasip olsun insallahBir günde imkansiz bir kaç bölüme gidiyorsun evrak listesini atayım size her hastanede süreç aynı mı bilmiyorum ama ben Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum
Devlet hastanesinde normal bölüm işlemleri bile zorken, bu tarz özellikli tedaviler daha da zorlaşıyor. Gerek verilen bilgiler, gerek ilgisizlik insanın hevesini kırmak şöyle dursun zaten meşakatli olan bu sürecin yorgunluğunu artıyor. Hepimizin rabbim yardımcısı olsun.
02.10.2025- Adetimin 2. Günündeyim, infertilitede 2 aşılama yaptırıp olumsuz sonuç alınca dosyamı tüp bebek bölümüne geçirmek istedim. Hali hazırda adetimin 2. Günündeyim, tüp bebeğe kayıt açtırıp, kan tahlillerimi, alttan muayene şeklinde Usg işlemini yaptırdım. Ardından Sağlık kurulu için gitmem gereken bölümleri gezdim. Dahiliye, Anestezi, Genel Cerrahi ve Psikiyatri bölümlerinden tüp bebek onaylarını aldıktan sonra evrağı sağlık kuruluna teslim ettim. Haftaya çarşamba günü rapor çıkacakmış, çarşamba gününe tüp bebek bölümüne randevu alıp gideceğim ve o gün ilaç raporu için başvurum yapılacak.
08.10.2025- tüp bebek bölümünden dosyamı alıp, sağlık kurluna teslim ettim. İlaç raporum 1 hafta sonra onaylanırmış, bir sonraki adetimin 2,3 veya 4. günü randevusuz bir şekilde gidip sağlık kurulundan raporumu alıp tedavi başlangıcı için tüp bebeğe kayıt yaptıracağım. Beklemedeyiz.
Tedavi sürecimi takip etmek için yazıyorum, benimle aynı süreçte olanlar varsa yazabilirsi
ücret ne kadar acaba hastaneye ne ödediniz ve ilaçlaraDevlet hastanesinde normal bölüm işlemleri bile zorken, bu tarz özellikli tedaviler daha da zorlaşıyor. Gerek verilen bilgiler, gerek ilgisizlik insanın hevesini kırmak şöyle dursun zaten meşakatli olan bu sürecin yorgunluğunu artıyor. Hepimizin rabbim yardımcısı olsun.
02.10.2025- Adetimin 2. Günündeyim, infertilitede 2 aşılama yaptırıp olumsuz sonuç alınca dosyamı tüp bebek bölümüne geçirmek istedim. Hali hazırda adetimin 2. Günündeyim, tüp bebeğe kayıt açtırıp, kan tahlillerimi, alttan muayene şeklinde Usg işlemini yaptırdım. Ardından Sağlık kurulu için gitmem gereken bölümleri gezdim. Dahiliye, Anestezi, Genel Cerrahi ve Psikiyatri bölümlerinden tüp bebek onaylarını aldıktan sonra evrağı sağlık kuruluna teslim ettim. Haftaya çarşamba günü rapor çıkacakmış, çarşamba gününe tüp bebek bölümüne randevu alıp gideceğim ve o gün ilaç raporu için başvurum yapılacak.
08.10.2025- tüp bebek bölümünden dosyamı alıp, sağlık kurluna teslim ettim. İlaç raporum 1 hafta sonra onaylanırmış, bir sonraki adetimin 2,3 veya 4. günü randevusuz bir şekilde gidip sağlık kurulundan raporumu alıp tedavi başlangıcı için tüp bebeğe kayıt yaptıracağım. Beklemedeyiz.
Tedavi sürecimi takip etmek için yazıyorum, benimle aynı süreçte olanlar varsa yazabilirsiniz.
Zeynep Kamil tüp bebek ücreti nedir acaba hastane ve ilaçlarHenüz olmadım yumurta büyütme iğnesi kullaniyorum
Zeynep Kamil tüp bebek ücreti nedir acaba hastane ve ilaçlarÇok sevınırım bende zeynep kamıle gıdecegım
Ben daha gıtmedım bırkac ay normal denıyorum ergerkı olmazsa gıdıcemZeynep Kamil tüp bebek ücreti nedir acaba hastane ve ilaçlar
Ben tüp bebek ücretini bilmiyorum ama bir hafta sonra tekrar hastaneye gittiğimde öğrenirim asilamam iptal edildiZeynep Kamil tüp bebek ücreti nedir acaba hastane ve ilaçlar
Teşekkürler ben İstanbul dayım keşke burda da hızlı olsa süreçBilkent şehir hastanesinde süreç asla bu kadar uzun sürmüyor bilginiz olsun
Arkadaşlar evraklara başlayın bu süreçte zaten uzun sürüyorBen daha gıtmedım bırkac ay normal denıyorum ergerkı olmazsa gıdıcem
Yanlış hatırlamıyorsam ücretli 55.000 di raporlu ilk deneme 15.750 tl. İlaçlar benim ilaç raporum vardı 6 bin civarı tuttu. Evrakları toplaması bir sorun çıkmazsa min. 1-1.5 ay sürüyor sonra ilk adetin 2. Günü tedaviye başlanıyorZeynep Kamil tüp bebek ücreti nedir acaba hastane ve ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?