• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep kamilde 2. Aşılama yaptıran arkadaşlar yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gage2211

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
121
14
98
İstanbul
Kızlar merhaba ilk aşılama tutmadı malesef hayırlısı :) cumartesi hastalandım hafta sonuna denk geldiği için doktora gidemedim pazartesi gidicem. hastalığımın 3. gününe denk geliyo ve ilaçlara başlamam lazım ama rapor almam için heyete gitmesi gerekiyo evraklarımınçaynı gün içinde alabilirmiyim raporu yoksa bu ay kalıcakmı tedavi kızlar yardım ederseniz çok sevinirimm ..

Kızlar merhaba ilk aşılama tutmadı malesef hayırlısı :) cumartesi hastalandım hafta sonuna denk geldiği için doktora gidemedim pazartesi gidicem. hastalığımın 3. gününe denk geliyo ve ilaçlara başlamam lazım ama rapor almam için heyete gitmesi gerekiyo evraklarımınçaynı gün içinde alabilirmiyim raporu yoksa bu ay kalıcakmı tedavi kızlar yardım ederseniz çok sevinirimm ..

merhaba canım hayırlısı olsun inşallah,bende aynı senin durumundayım 2.aşılama için tekrar heyetemi girmek gerekiyor,yoksa hemen ade t başlar başlamaz tedaviye başlıyorlarmı,bilgi alabildinmi acaba

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum..Evet başlıktada yazdığım gibi şaşılacak bir durum Ocak ayında Zeynep kamilde ilk aşılamam yapıldı ama maalesef tutmadı.Adetin 3.günü dr'a gittim apar topar 2. aşılamamı hemen yaparlar diye ama herbir aşılamada heyet raporu yenileniyormuş.ilk aşılamamda 2 kutu Gonal f almıştık bir kutu yeterli oldu,doktor 2.aşılamada belki bir kutu yetmez diye tekrar heyet raporu çıkartın önümüzdeki adetinizle tedaviye başlarız dedi.başvurduk heyet raporu çıktı sadece adetimizi bekliyoruz,beklenen adet gelmedi 4 gün geçmişti evde test yaptık çift çizgi,hemen dr a gittik kesemizde göründü şükürler olsun.iki hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi dr inşallah hayırlısıyla.Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah biz hala inanamıyorz oldukça şaşkınız..Lütfen sizlerde aşılama sonrası bekleme döneminize dikkat edin tutmadı diye sakın üzülmeyin hiç belli olmuyor işte.Arkadaşlar şuan elimde bir kutu(450 ünite) Gonal f (pen) buzdolabında saklıyorum ihtiyacı olana verebilirim bilginiz olsun.

Back
X