olmıcaksa olmaz orasını Allah bilir ama üstüne düşeni yapmalısın canım. ki duygunun daha dikkat etmesi gerekir. çünkü 4 hücreliydi. normalde 6 hücreden küçük embriyoları transfer etmiyolar. tutma ihtimali düşük diye. ama dediğim gibi kendi bilir. ben hala evde temizlik bile yapmıyorum. eşim yapıyo. ben yemek yapıyorum. hayat müşterek. Allah razı olsun eşimden hiç bişey yaptırmıyo asla. hele kendim pazara gidicem 2 kg bişey alıcam. yıkar ortalığı dikkat etmen gerekiyo diye. benimde 9 hücreliydi canım. şöyle oluyo; ilk başta 2 hücreli oluyo ya sonra 2 de 2 ye bölünüyo. ama artık kendi kendilerine bölünüyo. yani aynı anda bölünmüyolar. 1 tanesi bölünüp diğeri bölünmeze öyle oluyo.
mutfakta olmayı çok seviyorum. hele pasta börek falan yapmaya bayılıyorum. hatta bi ara evde küvertür çikolatadan çeşitli çikolatalar yapıyodum ve gittiğim yerlere götürüyodum:)
anladım canım ben de izlemiştim mesela önce ikişer bölünüyo sonra sayamıyosun bölünüp duruyo :) ben de butik pasta işine meraklıyım aslında yapıp satmak istiyorum ama uğraşması zor geliyo.eğer bebeğim olursa mevlütünde diş buğdayında ve 1 yaş doğum gününde kendim yapmak istiyorum. belki ilk mevlütünde yapamam sipariş ettiririm ama diğerlerini kesin ben yaparım.canım normalde benim de içim durmaz ama tüp bebek yaptırırsam ben de inan 10 gün yemek harici hiçbir iş yapmicam.
tabi canım senin hayatın senin düşüncen. açıkcası ben 1 kg bile taşımadım. sonuçta bence tutnma süreci önemliydi. ayrıca insanlar hamileyken hopluyo zıplıyo ama onlar eşleri üstüne ceketini atsa hamile kalıyo:) bizim biraz zor oldu. ben onun için kıymetini bilmeye çalışıyrm. kendi hatam yüzünden tutunmamasını veya düşmesini göze alamıyorum. buda benim düşüncem benim hayatım:))