Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu progestan kapsül ağızdan alınan bişey ama hepimize vajinal uygulayın dediler emilimi daha kolay oluyormuş ağızdan alınca uyku ve dikkat bozukluğda olabiliyormuş vs. hatta bana vaj. dedi bende öyle aldım direkt. prospektüsünü okumadna 2 gün sonra nevrim döndü aa bunda ağızdan alın yazıyor ben ağız hapını tövbe yarabbim nasıl olurda vaj. sokarım dedimde fertili aramıştım:)) zaten acayip plasti kbir hap insanın midesini mahveder valla. oramız zati mahvaoldu dah nekdar olcak diye sanada ağız yada vj. al derlerse vaj. tercih et.

duygucum aklıma bir fıkra getirdin.
yaşlı köylü amcanın biri kabızlık şikayetiyle dr a gidiyor. doktor fitil veriyor. bunu kullan iyileşirsin diyor. amca köye dönüp kullanmaya başlıyor. 3 gün mide bulantısı, mide karın ağrısıyla aynı doktora gidiyor. doktor film çekiyor fitiller midede. amca naptın bunları yuttunmu diyor. amca sinirleniyor '' tabiki yuttum, g....me mi sokacaktım'' diyor :))

:(( doğru söylüyorsun, bari haftaya kadar içeyim doktorla konuşup ona bırak dedirteyim bari :)

ya ben cevap yazdığımı sanıyordum, hatta burdaki hamile arkadaşla bakmıştıkta oda şaşırmıştı ne çok şey almış diye.. oku oku bitmedi, valla biz eksik görmek değil fazla gördük :) kot mont bile almışsın beyaaa :) şimdiyi bırak ileriki yaşlarıda almışsın.. eşime bile anlattım kot mont bile almış diye diye:) bence artık giyim eşyası bişey alma. birden o kadar paranı niye veriyorsun.evinde yer kaplatıyorsun... zamanı geldikçe alırsın :)

yok çok ileri yaşlara bişey almadım. biizm bebeler kışın 7-8 aylık olcaklar dolayısıyla sezon aıldığında pahalı almaktansa sezon sonundayken indr. alayım diye aaldım. yoksa tabiki kışlık almak erken ama sezonda 100 küsüre satılana mont tulum vs. ben 50-60 liraya aldım. hatta bu yaz sezon bitimindede gelen yazın yani çocun 1 yaş giyimlerini alırım diye düşünüyorum tabiki daha erken bunlar için. ama sezonda alıp pahalı almaktansa sezn sonunda 3-5 kuruş indrimli almak dah mantılı bakalım zaamn ne göstercek. bu arada ben biberon falan almadım almam gerekiyormu nasıl bişey alcam hiç bilmiyorum. hangi marka? o konuda bir ara yazmıştınız ama zahmet olmazsa gene yazarsanız memnun olurum :)

duygucum aklıma bir fıkra getirdin.
yaşlı köylü amcanın biri kabızlık şikayetiyle dr a gidiyor. doktor fitil veriyor. bunu kullan iyileşirsin diyor. amca köye dönüp kullanmaya başlıyor. 3 gün mide bulantısı, mide karın ağrısıyla aynı doktora gidiyor. doktor film çekiyor fitiller midede. amca naptın bunları yuttunmu diyor. amca sinirleniyor '' tabiki yuttum, g....me mi sokacaktım'' diyor :))

hahahaha valla benim hikayem gibi eşimde bende vajinal al dediğini duyduk ama ertesine işte uykudan kalktı mgene uygulayım dedim baktım ağız yoluyla diyor ulan bir tırstım dedim benmi yanlış anladım eşimi uyandırdım yoo bende öyle anladım dedi. sonr birde pazardı merkezde kapalı dedim arıycam ama olaki yanlış kullanmışsınız derlerse ne cehalet olur olur dedim:) diyceklerkibunlar alışmış habire oraya alet sokulmasın ilaç sokulmasına ağızdan alcağı şeyide oraya sokmuş derler diye valla soğuk terler dökmüştüm:)))

ne biliyim yaa valla ilaçlardanda bıktım yani. ilk 3 ay 200 lüktü, son gittiğimde 100'lük verdi. istersem yutabileceğimi söyledi. haftaya bugün yine muayeneye gidecez o zaman tekrar konuşurum,
Valla canım ilerleyen aylarda ne olur bilinmez kolay kavuşmadık 9 ay katlan sonra arınırız ilaçlardan keşke benimki de verse de içsem:) 100 lüğe geçtiysen de dozu daha az uyku yapmıyormu vajinal fitil mi alıyosun yoksa?
aynen canım folbiol sadece folik asit. elevitin içinde her bişey var. bir ara içeriğini ayzmıştım diye hatırlıyorum azar azar dozda daolsa bir çok vitamin var folik asit bile var. o sebepten senin şuan ihtiyacın olan vitamin açısından sadece folika asit. iğne oalyınıda söyle lekelenmeli kanamalı başladım bu sebepten peogestan iğneye devam etmek istiyorum de. ve günlük değil haftalığı iste sonra benim gibi popon apse olcak duruma gelmesin. haftalığın adı (pruloton) muadili yok tek bu iğne var. özelde alsan fiyatı uygun 4,5-5 tl bişey ama sağlık ocağı 4 kutuya kadar yazıyorda.bilgin olsun. bende iyi diyelim iyi olsun eksiye göre iyiyim ilaçsız iyi atlattım diyorum. eşim ilaç almasında rağmen bir düzeldi gibi oldu gün akşam gene başaldı öksürük. bugün işe gitmedi evde yatıp terliyim dedi. valla dün dedimde anan baban seni bana kakaladı defolu malsın dedim bozuldu:)) ben senin kadar hasta olsam valla iade etmiştin beni dedim:))) düşünsenize ekimde tedavye başladığımda 1 posta hasta oldu. sonra gene oldu ve bu 3. allah valal dağına göre kar veriyor şu erkekler ne çürük her yük bizlerde.

sonaycım bence kafana göre bırakma tamam lekenmem olmadı ama tek amaç o değildir heralde bak kendinde diyorsun erken doğumu önlüyormuş. hani bana kullan dese illallah etsemde bıksamde kullanırdım. şimdi kalkıp öneri götürsem doktora bozulacak gene karı. bence kocanı doktor kandırırsın ama sen biliyorsun allah göstermesin bişey olursa sonra kendini suçlar durursun benc bu akşam itibariyle başla ve elinde olan değere iyi bak. malum biz çok bulduk çabuk kaybetmek acıtmasın içimizi. bu arada sana aldıklarımın listesini mail atmıştım tee nezman ama yorum yapmadın mailimmi gelmedi acaba. hani eksikleri görüp fikir verirsin demiştim ya.
Valla dayanıksızmış senin adam :) tedavileri gören sen g... Tü yamulan o:) bebeklerimiz de bize Allahın bir lütfu işte onları doğurunca yenilenecek inşallah vücutlarımız dediklerinin hepsini sorucam dotoruma hele bir kese yi görelim sonrasında giderim bi doktora ama adet yerini bulsun bir de acil bişey olur yine de kalp için fertile de giderim ilaçlar için ne diyecek bakalım ne zamana kadar kullan diyecek.

[ QUOTE=zd86;29650196]senin sonucunu cok merak ediyodum şimdi bakabildim Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsın kendine dikkat ediyomussun zaten hersey gönlune göre olsun.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
Sağol teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin.

yok çok ileri yaşlara bişey almadım. biizm bebeler kışın 7-8 aylık olcaklar dolayısıyla sezon aıldığında pahalı almaktansa sezon sonundayken indr. alayım diye aaldım. yoksa tabiki kışlık almak erken ama sezonda 100 küsüre satılana mont tulum vs. ben 50-60 liraya aldım. hatta bu yaz sezon bitimindede gelen yazın yani çocun 1 yaş giyimlerini alırım diye düşünüyorum tabiki daha erken bunlar için. ama sezonda alıp pahalı almaktansa sezn sonunda 3-5 kuruş indrimli almak dah mantılı bakalım zaamn ne göstercek. bu arada ben biberon falan almadım almam gerekiyormu nasıl bişey alcam hiç bilmiyorum. hangi marka? o konuda bir ara yazmıştınız ama zahmet olmazsa gene yazarsanız memnun olurum :)
Benim benek de yazın 6 aylık olacak ekim gibi ben de yazlıkları alırım indirimden :) aramızda tam iki mevsim var 5-6 ay kadar.

senin o listende 2'li yaş vardı sanki yanlış mı okudum yoksa :)
biberon özelliklerine de hiç abkamaışım inan.. kızkardeşim ne aldıysa hadi bende aliyim oldu. sadece chicco marka olduğunu biliyorum :) bu tür şeyleri en iyi nevin bilir. o okuyunca yazacaktır.

hahahaha valla benim hikayem gibi eşimde bende vajinal al dediğini duyduk ama ertesine işte uykudan kalktı mgene uygulayım dedim baktım ağız yoluyla diyor ulan bir tırstım dedim benmi yanlış anladım eşimi uyandırdım yoo bende öyle anladım dedi. sonr birde pazardı merkezde kapalı dedim arıycam ama olaki yanlış kullanmışsınız derlerse ne cehalet olur olur dedim:) diyceklerkibunlar alışmış habire oraya alet sokulmasın ilaç sokulmasına ağızdan alcağı şeyide oraya sokmuş derler diye valla soğuk terler dökmüştüm:)))

doktorların sucu bu... düşünmeleri lazım prospektüsü okuyacağımızı. orda bambaşka şey yazınca haliyle insanda yanlışmı anladım telaşına düşüyor.

Valla canım ilerleyen aylarda ne olur bilinmez kolay kavuşmadık 9 ay katlan sonra arınırız ilaçlardan keşke benimki de verse de içsem:) 100 lüğe geçtiysen de dozu daha az uyku yapmıyormu vajinal fitil mi alıyosun yoksa?

ben progestanı hiç ağızdan almadım, hep vajinal kullandım. bıkıncada bıraktım :) çok yan etkisini görmedim. bundan sonra kullanırsam da yutarım artık.

elifcim anlaşılan annelik heyecanı sarmaya başladı:)))

duygucum eşine tekrar geçmiş olsun. sen daha iyicesin sanırım. aman dikat et eşinden tekrar tekrar mikrop alma. ben hala tamamen iyileşemedim. üzerimdeki o halsizlik ara ara geliyor. dün paladiumda poloneze kahvaltıya gittik. sonra da şöyle bir dolaşalım dedik.daha yarım saat geçmeden birden sanki pilim bitti. sanırım tansiyonum da aşağı yukarı oynayıp duruyor. o da ayrı bir halsizlik yapıyor. eve geldiğimde ölçtüm 9/4,5tu. üstelik de tıka basa tuzlu tuzlu peynirler, şarküteri ürünleri falan yemişken böyle çıktı. yani neden böyle düşüyor anlayabilmiş değilim.
bir de biberonu sormuşun. ben dr brown marka biberon almıştım.
http://www.biberon.com.tr/asp/product/861/Dr-Browns-Genis-Agizli-Biberon-120-ml şu ürün

Son düzenleme:

ben progestanı hiç ağızdan almadım, hep vajinal kullandım. bıkıncada bıraktım :) çok yan etkisini görmedim. bundan sonra kullanırsam da yutarım artık.
Vajinal en etkilisi ağızdan alorsan zaten tansiyonun düşük iyice düşürüyor ve uyku yapıyor iş yerinde çalışabileceği sanmam o zaman canım:)

Kızlar ya rahmime sanki iğneler batıyo gibi sancım oluyo sanki gaz sıkıştırıyor gibi tam kasıklarımı. Hani böyle rahim kasılmaları oluyodu böyle birisi tutup da çekiyomuş gibi ama yatarken böyle de bişey oldu sanki iğneliyo birisi gibi. Hemen aklıma kötü şeyler geliyo kesemizi görsek hayırlısıyla belki de yer yapıyodur kendine normal mi bu sancılar?

elifcim anlaşılan annelik heyecanı sarmaya başladı:)))

duygucum eşine tekrar geçmiş olsun. sen daha iyicesin sanırım. aman dikat et eşinden tekrar tekrar mikrop alma. ben hala tamamen iyileşemedim. üzerimdeki o halsizlik ara ara geliyor. dün paladiumda poloneze kahvaltıya gittik. sonra da şöyle bir dolaşalım dedik.daha yarım saat geçmeden birden sanki pilim bitti. sanırım tansiyonum da aşağı yukarı oynayıp duruyor. o da ayrı bir halsizlik yapıyor. eve geldiğimde ölçtüm 9/4,5tu. üstelik de tıka basa tuzlu tuzlu peynirler, şarküteri ürünleri falan yemişken böyle çıktı. yani neden böyle düşüyor anlayabilmiş değilim.
Dr.Browns Geniş Ağızlı Biberon 120 ml Bebek beslenme aksesuarları - Biberonlar biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi şu ürün
Sorma nevincim çok endişelerim var:( Soruyorum işte artık benimle işiniz var ben de merak ediyodum seni engin bilgilerine ihtiyacımız oluyo sensiz tadı çıkmıyo buraların :)

senin o listende 2'li yaş vardı sanki yanlış mı okudum yoksa :)
biberon özelliklerine de hiç abkamaışım inan.. kızkardeşim ne aldıysa hadi bende aliyim oldu. sadece chicco marka olduğunu biliyorum :) bu tür şeyleri en iyi nevin bilir. o okuyunca yazacaktır.
yok yağrum ya ne 2 li yaşı varsa 1-2 parça vardır oda eminimki 2 yaş demeye bin şahit istediği ve minnacık olduğu için almışımdır. yoksa 1-2 yaş giyim almadım. zati listesim kenarlarına notlarda düşmüştüm:)

Dr.Browns Geniş Ağızlı Biberon 120 ml Bebek beslenme aksesuarları - Biberonlar biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi şu ürün

senin dr. brownn dediğin aklımda kalmış ama nasıl bir ürün olduğunubilmediğim için alamadım dün jokerde %25 indirimi vardı dr. un ama yardımcı olcak eleman sağ olsun yoksu bende kızıp bıraktım:) şişe var birde plastiğini bilmem ne içermiyormuş da zararsızmış. propilen diye bir maddeden yapılanda var sarımtrak bir şişesi var ama dr.da yoktu o içerikli ürün. olmadı arayım hala indirim varsa gidip alayım. ha yoksa da zaten 28-29 tl bişeydi. bu arada hani senin bana gösterdiğin bebe küveti varya kendinden yatar pozisyonlu hello babyde ve jokerde 100 küsürdü. çüş diyorum ya altı üstü bebek bi kaç ay yıknacak hatta 6-9 ay diyor tövbeki 9 aylık bebe onda yıkanır heemn küvete girmek ister ulan 150 tl ye yakın para verirlirmi o naylok parçasına sen nette link atmıştın bulrusan gene yollada 25 tl ye sipariş edeyim bari.

kızlar gündem dışı bir konu paylayaşım. işten çıkarılışımdan dolayı iyi niyetimi bir kenara bırakıp işverene kötü niyet davası açmaya kadar verdim artı olarak manevi tazminatta düşünyorum. kadınlık gururumu ayaklar altına almalarına izin vermiycem. ben anayım ve ben olmasam insnalığın soyu nasıl sürecek değilmi. bu sebepten manevi dava bile açmak geldi aklıma. bir arkadaşımın abisi avukat onun ortağı iş davalarına bakıyormuş ve tesadüfki onun elemanı ve birlikte davalara gitti diğer av. da kardeşim ç.ok ço kyakın arkadaşının kocası. yani kendime avukatta buldum. av. parasınıda buraya yükliycem :) ama kararlıyım kötü niyetin yanında manevi tazminatta açıcam ben hayatım boyunda işten hiç çıkartılmadım bu ilk olcak ve hamilelikten dolayı olması gururumu kırdı psikolojimi bozdu manen çöküntüye uğradım para alırsam belki kendime gelirim :))))))))

kızlar gündem dışı bir konu paylayaşım. işten çıkarılışımdan dolayı iyi niyetimi bir kenara bırakıp işverene kötü niyet davası açmaya kadar verdim artı olarak manevi tazminatta düşünyorum. kadınlık gururumu ayaklar altına almalarına izin vermiycem. ben anayım ve ben olmasam insnalığın soyu nasıl sürecek değilmi. bu sebepten manevi dava bile açmak geldi aklıma. bir arkadaşımın abisi avukat onun ortağı iş davalarına bakıyormuş ve tesadüfki onun elemanı ve birlikte davalara gitti diğer av. da kardeşim ç.ok ço kyakın arkadaşının kocası. yani kendime avukatta buldum. av. parasınıda buraya yükliycem :) ama kararlıyım kötü niyetin yanında manevi tazminatta açıcam ben hayatım boyunda işten hiç çıkartılmadım bu ilk olcak ve hamilelikten dolayı olması gururumu kırdı psikolojimi bozdu manen çöküntüye uğradım para alırsam belki kendime gelirim :))))))))

haklısın ve hakkının peşine düş. onlar iyi niyet göstermemiş sen niye göstereceksin ki.. aç davayıda akılları başlarına gelsin. senin yaşadığın sıkıntıyı azcıkta olsa onlar yaşasın. hem para alırsanda, o zafer seni öyle bir kendine getirirki şaşar kalırsın :)

valla sonuna kadar arkandayım canım haklısın söke söke al hakkını. türkiyemizde kadına saygı bu kadar işte. gebe olunca vur tekmeyi. iznini kullanıp dönmene bile olanak sağlamıyolar 4 ay idare edilirdi isteseler. ama onlar bunu tercih ettiyse sen de al hakkını patronuna çaktırma bunu.

haklısın ve hakkının peşine düş. onlar iyi niyet göstermemiş sen niye göstereceksin ki.. aç davayıda akılları başlarına gelsin. senin yaşadığın sıkıntıyı azcıkta olsa onlar yaşasın. hem para alırsanda, o zafer seni öyle bir kendine getirirki şaşar kalırsın :)

ya okadar dip yapmadım işten atılıyorum diye sadece geyik yapıyorum ve arada aklıma geldikçe bn size gösteririm diyorum. 3 kuruşun hesabını yapıp hamile birini işten atıp ihbarını vermemek için ihbarda bulunursan o 3 kuruş senden 13 kuruş olarak çıkar diyorum. ama bu iş gurur meselesi oldu peşini bırakmıycam tutuşsunlar bakalım. zaten öyle mahkeme işlerinden tırsalar ondan sebp iyi olcak ders olsun onlara.

valla sonuna kadar arkandayım canım haklısın söke söke al hakkını. türkiyemizde kadına saygı bu kadar işte. gebe olunca vur tekmeyi. iznini kullanıp dönmene bile olanak sağlamıyolar 4 ay idare edilirdi isteseler. ama onlar bunu tercih ettiyse sen de al hakkını patronuna çaktırma bunu.

valla kazanırmışım davayı ama kazanamasmda en azından epey süre ve bunların g. tü 3,5 atar. 1 lirada verseler sonunda kadar gidicem bu işin.

ya gebze deki medikal park ın yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok sanırım :) tıbbi bölümlerinde yazmıyor şaşırdım ilginç. ger gece bir kadın doğumcunun kaldığını da sanmıyorum. duyguş senin hastanenin adı kadıköy şifa mıydı? var mı yenidoğan yoğun bakım biliyomusun?

ya gebze deki medikal park ın yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok sanırım :) tıbbi bölümlerinde yazmıyor şaşırdım ilginç. ger gece bir kadın doğumcunun kaldığını da sanmıyorum. duyguş senin hastanenin adı kadıköy şifa mıydı? var mı yenidoğan yoğun bakım biliyomusun?
nette bakma ara sor . net güncel olmayabilir. benim kadıköy şifa ataşehir hastanesi. yenidoğan ve erişkin yoğunbakım varmış. yani sorduğumuzda var dediler. bendeki kanama oldğunda acile gittik kadın doğumcu vardı. hatta acil bölümünde bakmayım yatan hasta yani doğum yapanların olduğu kattaki muayene odasında baktı bana nöbetçi kadın doğumcu. ama medikal parkı hernekadar sevmesemde bence ordada vardır mesele göztepe çok büyük ama gebze şb. nasıl bilmiyorum bence ara.

Back
X