canım bebek arabanız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. bu söylediğin fiyata hem anakucağı hem de portbebeside mi dahil? yani 3 parçalı fiyatımı bu onu merak ettim.
balkonda güneşe çıkmak hiç aklıma gelmedi zira hemen terliyorum. bir de yüzümde güneş lekesi olmasından çekindiğim için sakınıyorum güneşten kendimi. evde garnıer in 50 faktör güneş koruma kremi var. yüz için değil ama tüm vücut için. çıkarken yüzüme onu sürsem olur mu acaba :)
kaynanayı da boşverdim vallahi bahaneleri komik evet uzak olması falan ama geldiklerinden gelmedikleri daha hayırlı zaten. hayır gelemiyon bari uzak diye komik bir bahane uydurma dimi.neyse dün akşam görümcem iftara aldı bizi birkez daha acıdım haline. gelmeyelim alma kimseyi dedim dinlemedi. çocuklar ve eşi hiç yardımcı değiller. çay saati veranda da rüzgardan korunmak için boynunda polar şal ile geziyordu. çok ağrısı olduğu her halinden belliydi. ben de bu halimle ona kalmasın diye bulaşıkları hallettim. pazartesi fiziğe başlayacak. eylül olup da çocukları okula gitmeden de rahat yüzü yok ona anca o zamandan sonra bebek hazırlıkları ile bana faydası olur. şuan herkes kendi evinde işinde gücünde olsun bana yeter.
bizim buraları gördün zaten mera falan çok bayramoğlunda hemen hemen her kasaba da kendi merasından günlük taze süt geliyor. hatta sabah ayrı sağılmış akşam ayrı sağılmış. birkez eşim akşam 8 de alıcam ayırın demişti eve bir geldi sıcacık :9 ineğin memişinden yeni akmış belli. yoğurdumu zaten o günden sonra ben yapmaya başladım. kaynanamınkinden de daha güzel oldu. kasaba yalvaracağına tut ........ kendin kes demişler :)
pazarda süt ekşir bu havalarda. ben bir ara pastörize sütten mayaladım. onu kaynatman gerekmiyor. sadece mayalayacağın sıcaklığa getirmen yeterli. bim in dost süt ve yoğurdunu da maya olarak kullanıp yapmıştım. evde kendin mayalandırdığın için bence daha güvenilir. başta maya da hazır oluyor ama mayaladıkça kendi doğal mayanı üretmiş oluyorsun. hatta denemedim ama activia nın prebiyotik yoğurtlarını da maya olarak kullanan varmış. bebek yemeğe başlayınca yoğurdunu süt pastörize de olsa kendin mayalama işine giriş muhakka.
meyvenin şekerinin kilo yapacağını hiç sanmam. herşeyin tazesinde var ne varsa bol bol ye duygucum. vücudun şekere de ihtiyacı var. hem anne karnında neyi yersen bebek de onu severmiş. kızın da meyve ci olur :)
canım hoşgeldin özlettin kendini. diğer mesajlarını okudum. kafan karışıkmış bu aralar. umarım en kısa zamanda sorunlarını halledersin ve sen de hayırlı bir evlat sahibi olursun. kendine çok iyi bak ara sıra uğra :)
hoşgelmiş sefalar getirmiş :) ne getirmiş incik boncuk , kime kime , sana bana :) duygu can kurbi işine hiç girme bence de yaaa. yapacaksan da şeker hamuru ile yap. bunlar bebik kurbisine benzememişler ki. hani linkteki bonibonlu kurbiler. hem kendine de icat çıkarma. uzat ayaklarını dinlen doğurdun doğurcan artık. bakarsın pazartesi gel alalım bebeği der :) hastaneye kim gelecek ki? bişey dağıtmak zorunda da değilsin hastanede. eğer dağıtmak istiyorsan da direk magnetleri dağıt. 20 tanesini koy sepete götür. yetmezse yeniden sipariş verirsin mevlüt için falan.
sağol cnm allah evladını kucağına almayı nasip etsin hayırlısyla seninde..