sagol canım bu ay cok dua ettım zk degıl ama dualarımın ıns.bu ay kabul olcagına ınanıyorum bakalım bekleyıp görcez adetımın 21 gunu gidip progestan ve e2 testtı yaptırcam sekretere dedım tamam yaparız gel dedı hıc cat.ıgnesınden sonra baktırmamıstım acaba progestanım kac cıkcak bırde özelde asılama yaptıranlara progestan ılacı kullandırıyorlar zk da dr bana ılkınde kullanma demıstı bebek olursa verceklermıs ama buseferkınde ben ıcıyorum zaten ozelde yaptırsam o dr %80 vercektı evde vardı eskı tedavılerımden kalma ilk onla baslamıstı o zamankı dr tarıhıne yenı ıcıyom bende sabah aksam bır tane bakalım ıns.tutcakbuna ınanmak ıstıyorum
![]()
tiroid ilacını sakın ihmal etme umarım gidip almışsındır ve içiyosundur. 2 ay sonra tüp bebeğe başlayabileceğini düşünürsek dengelenmesi için anca yani şimdiden başlaman gerek.şiddetle uyarmak istiyorum seni ben çok uğraştım. doktorlar biz hormonu veririz onun etkisi yok dese de vücudun trofusu gibi tiroid bezler çok sinsi. herşeyin altından o çıkıyor. hakkında hayırlısı olsun canım.