valla kızlar ben çok kaderci oldum son bi kaç yıldır. Olursa kaderde varmış derim olmazsada kaderde yokmuş derim. Ne bilim zk yı suçlamak istemem. özelde yapsam orayıda suçlamam. Sadece o kadar para verdik boşa gitti derim belki. Ama ona bakılırsa 1400 ilaç + 410 transfer + djel ve diğer ilaçlar 100 tl desek. Zk daki tüp bebekte 1910tl düz 2000 tl ye mal oldu diyelim. Ama elimde hala 7 kutu puregon ve 2 kutu erken çatlama önleyici iğnem var. Peşin ödemiş oldum. şu durumda ilaçların parasını peşin ödemiş oldum. Artık tutarsa bir süre elimde tutucam bebek 4-5 aylık olunca ilaçlarımı bağışlıycam. Sevapta kazanmak gerek. Artık olmazsada yine kendim kullanırım![]()
evet canım şimdi bende özelde yaptırsam senin gibi 1250 tl ilaçlara vericem 2000 tl de merkeze. al sana muayne parasıyla falan 3500 tl. e rana özel yaptırdı o fiyata. çok saçma olucak yani. aradaki fark o uygun ilaçlar kullandı biz ise en pahalılarından. ama bünyeye neyin yarayacağı da belli olmaz ki. eşimle de konuştuk yani o da sana z.k özel bir hasta gibi davranacak mı senin için planları ne olacak önce onu öğrenmek lazım diyor durumunu güzelce anlatıp konuşmak lazım diyor. olmazsa özele gidicez el mahkum. ama hem devlette rapor alıp hem de 3500 tl vermek zoruma gider açıkçası. hemde daha ilk denemede.yani o yüzden ilk hakkımı devlete güvenerek devletten yana kullanıcam sanırım. gerekirse her muaynemde ben yarım rahimliyim haaaaa ona göre dirim :)