bence de haklısın o zaman canım sen 3. aşılamanı da yaptır z.k da hayırlısıyla sonra tüp bebek raporunu al ondan sonra da git istanbul t.b de yaptır bence. devlet çok katı iptal ediverirler ne olduğunu anlayamazsın aldığın ilaçlar da boşa gider.bence de sorun çatlatmada zaten o gün belgin hnm çarşamba aşılamaya gelsin deyince acayip kafam karışmıştı. yani daha 12. günümdeydi 2 gün daha büyümesini bekleyebilirlerdi 18 e tamam da 17 mm de hiç çatlatma vurulduğunu duymadım. salladı mı beni naaptı. çok canım sıkıldı şimdi. faruk da 17-18 yeterli bizim için dedi ama benim için yeterli değil gerçekten. tüpe odaklandıkları için umursamıyorlar mı ne? böyle can sıkıcı şeyleri düşündükçe ben de özele gitmeyi istiyorum.[/QUOTE]
haklısın canım. hayırlısıyla şu son aşılamayı da atlatalım da sonra tayfun beyle bi konuşmak istiyorum. durumumu biliyor aşılamada olduğu gibi iptal edilme ihtimali yüksek mi dozu düşük tutmak dışında başka bi şey yapmayı düşünüyor mu konuşup ona göre karar vericem sanırım. umarım beni ikna edebilir çünkü gönlüm hep zk dan yana. yine de kafamda soru işaretleri var tabi. hangimizin yok ki?
haklısın canım. hayırlısıyla şu son aşılamayı da atlatalım da sonra tayfun beyle bi konuşmak istiyorum. durumumu biliyor aşılamada olduğu gibi iptal edilme ihtimali yüksek mi dozu düşük tutmak dışında başka bi şey yapmayı düşünüyor mu konuşup ona göre karar vericem sanırım. umarım beni ikna edebilir çünkü gönlüm hep zk dan yana. yine de kafamda soru işaretleri var tabi. hangimizin yok ki?