günaydın kızlar günün en erken günaydını benden bu sabah ve haberler iyi değil. daha 25. günümdü ya dün akşamüstü çok hafif lekelenmem oldu 2-3 güne sökülür adetim tam işte 28 güne denk geliyor oda. hiç heveslenme dedi bana benimle dalga geçer gibi yine tutmadı.bu kadar erken beklemiyodum hevesim kursağımda kaldı eşim bile çok üzüldü ben çok ümitliydim bu sefer neden böyle oldu diyor. dün kayınvalidemleri aldım iftara sabahtan akşama kadar nerdeyse hep ayakta ve mutfaktaydım belim ağrıyodu hep zaten bacaklarıma vuruyodu fırsat buldukça dinlendim oturarak yaptım çoğu işimi hatta ara verip yattığım bile oldu ama 4 ten sonra baktım ki çok az da olsa gelmiş.bütüm ümitlerim suya düştü yine.akşam hissiz dim. herkes gittikten sonra söyledim eşime. dur bakalım daha erken dedi ya yavrum o normalde hemen tamam işte adet oluyosun tutmadı falan derdi o kadar inanmışki bu sefer olacağına ümidini kesmedi daha yani düşünün. gece uyumuşum rahatça ama sabah kalktım yine aklımda belim kasıklarım ağrıdı yataktan kalkarken gittim baktım bu sefer de yok gelen giden beyaza dönmüş akıntım. resmen oyun oynuyor benimle. eşimi geçirdim işe gitti. yattım tekrar uyuyacaktım. evi b..k götürüyo ama yatıyım dedim bugün yapmiyım temizlik. uyuyamadım baktım ki gözlerimden 2 damla yaş süzülüyor. ağlamicaktım güya. hissizdim akşam. gözümün önünden film şeridi gibi geçti yaşadıklarım.ilk başladığımız gün. ardından hamile kalışım ve kaybedişim sonrasında da 1.5 yıldır süre gelen sabırlı bekleyiş. hala bekliyorum giden meleğim geri gelecek diye her ay bekliyorum ve yediremiyorum kendime. insanlar kürtaj oluyor 3 ay sonra yeniden gebe kalıyor. kesin bir sorun var artık. tutacak olsa 17 lik yumurta da tutar. tüpüm tıkalı bence kürtaj sırasında yapışıklık oldu bişey yyada rahim içi sorunlu ben artık buna karar verdim. şuan kafamın içinde sorular dönüyor. histeroskopi hatta laparoskopi bile yaptırmayı düşünüyorum tüpe geçmeden önce belki de tekrar rahim filmi arkasından 3 ay ara.
bu durumda burdan taşınıp beni kimsenin tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.ordaki insanlara da yalan söyleyip yeni evlendik 5 sene çocuk yapmicaz derim.
kızlar ben çok kötüyüm ara vermek istiyorum ama biryandan da çevre baskısı yüzünden hemen olsun istiyorum gerçi kimsenin bana baskı yaptığı yok ama soramasalar da kesinlikle olmadığını sorunlarımın olduğunu artık herkes tahmin ediyor.her karşılaştığım insanın kafasında aynı soru. ben kimseyi görmek istemiyorum. hernekadar anlayışlı olsalar da bu güne kadar kaynanam mesela hiç karışmadı gıkını bile çıkarmadı bazen sordu ama hep dua etti görümcem de keza öyle hep soruyor olacak diyor vs.. onların bile yüzüne bakmaya utanıyorum ben artık. dün akşam görümcem soracak diye ödüm koptu. yine tutmadı demek beni çok acıtacak. herkese.ben artık tükendim.
inanın adetin 3. günü gidip tüp için koşturacak halim bile yok.tayfun beyla konuşsam yada herhangi bir doktorla süreci uzun uzun anlatmak istiyorum.ama sinirlerim o kadar bozuk ki kesin ağlarım ve kenan da beni topa tutar. tekrar medicine a gitsem rahim filmi ve laparoskopi yaptırsam diyorum orda en azından tüp öncesi bir sorun mu var onu anlarız. ben rahim filminden 2 ay sonra hamile kalmıştım belki yine öyle olur. acele etmesem mi tüp için.ama özele de gittin mi herşey para. belki z.k ya güvenebilirsem henüz değil diyen tayfun bey bence tüp öncesi histeroskopi düşünüyor.
herşeyi yakıp yıkmak istiyorum şuan.
duygu, canım Allah inşallah yanında olur geç de olsa güzel bölünebilirse yapılsın transferim artık kendimi geçtim tek tesellim bu olur heralde senden iyi haberler duyarız umarım.zaten kararsızım senden de duyunca 2 kişi aynı yatakta yattı yok 8 dediler 2 toplandı. beynimin içi karmakarışık. ama haftasonu bile birisinin orda olması içimi rahatlattı.
neden, neden diyorum hep kendime neden ya neden ben neden biz? nedir bukadar sorun olan insanlar çatır çatır hamile kalıyor doğuruyor. eşimin işyerinde bir kız hamile 4 aylık oldu evliliği de sorunluymuş kazayla olmuş karnındakinin kıymetini bilmeyip bir de kanamam oldu falan deyip izinler alıyor kullanıyor insanları kanamam var deyip sabah çıkıyor öğlenden sonra işe geri geliyor bu kadar çıkarcılık olur mu neden kıymet bilmeyenlere veriyosun da bizi görmüyosun ya rab.biz ki olsa pamuklara sarıcaz gözünün içine bakıcaz ama yok işte olmuyor olmuyor.kimi duyduysam çevremde bu sorunu yaşayan hepsi aldı çocuklarını kucaklarına.bizim sıramız ne zaman gelecek.
oturup bi karar vermem lazım çok da kilo aldım marttan beri de hallice puregon yedim omuzlarımda sırtımda boynumda bile sivilceler çıktı her gün yeni bir tanesiyle uyanıyorum. belki hemen
tüp bebek yaptırmak mantıklı değil önce bir görüşmeli doktorlarla bakalım ne dicekler. sabırlı olup en azından raporumu alana kadar devam z.k nın çileli yollarına.