elifcim çok üzüldüm. hayal kırıklığını anlayabiliyorum ama biliyorsun aşılamanın tutma ihtimali çok düşük. hiç sorunu olmayan bi insanın bile herhangi bir ayda hamile kalma ihtimali %25 diyor doktorlar. önemli olan bu süreci atlatmış olmak. sorunlarımız farklı da olsa seninle benzer durumları yaşamışız. bende zk da tedaviye başladığım ikinci ay kendiliğinden hamile kalmıştım. bu kadar çabuk olması beni öyle umutlandırmıştı ki kürtajdan sonra kendimi hep bak hemen oldu yine olur diye teselli ettim. ama kürtaj olalı yedi ay oldu ve hala bi şey yok. seni anlayabiliyorum o yüzden. çevreme karşı bende aynı duygular içindeyim. kimseyle görüşmek istemiyorum. ama önemli olan sabırla beklemek ve mücadele etmek. inan bende artık hastaneye gidecek koşturacak gücü bulamıyorum kendimde ama sonuna gelmişken vazgeçmek olmaz. hatta Mevlana'nın bi sözü vardı. "Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme; çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır" umarım doğru yazabilmişimdir.
yine en doğru kararı sen verirsin ama bana soracak olursan tüpe geçebilecekken laparoskopi histeroskopi düşünme. sonuçta tüp bebekte tüpe ihtiyacın olmayacak ve
tüp bebek senin için avantaj. daha fazla oyalanıp ertelemenin bi anlamı yok bence. zaman geçtikçe psikolojdimiz daha da kötüleşecek bence adetin üçüncü günü gidip tayfun beyi bulup ve konuşmalısın. tahlillerine şimdi başlarsan eylül ortası raporun çıkmış olur.
duyguyu merak ediyorum. inşallah herşey yolunda gitmiştir yumurtası döllenmiştir ve transfere alacaklardır bugün. umarım hayırlısıyla güzel haberler verir bize.