ben de şimdi annemle dertleştim biraz telefonda tüpe geçtiğimizi söyledim adet olduğumu üzüldü tabi ama tüp bebekle olucak inşallah. ben de hala kararsızım devlet mi özel mi konusunda o da diyor devlette dene nasılsa 2 hakkın tutmazsa özele gidersiniz diyor. bilemiyorum ama özeli istiyor nedense içim biraz o da uterin anomalimden dolayı bilmiyorum işte özel ilgi istiyorum :)
canım bu günün tadını çıkart bence kimseden saklama herkesle paylaş hele keseyi falan görünce inşallah. herkes bilsin :) ikizmidir bilemiyorum ama tek olsun sağlıkla doğsun bence canım.dikkat et evek annenin dediklerine katılıyorum telefon o kadar zarar vermez de kucağında notebook falan kullanma sakın. kendine çok iyi bak bu 10 günde artık kesen oluşacak. kalbi bile atacak bence 10 gün sonra. fitilini folik asidini çok düzenli iç. folik asit çok önemli beyin ve sinir sitemi için. zaten içiyordun sende benim gibi öncesinde de canavar gibi zeki olacak bizim çocuklarımız :) kendim adet oldum ama senin için çok sevindim inan topiğimizin ilk hamilesi hedefine ilk ulaşanısın.kendin için en doğru kararı verdim özele gitmekle. zaten evlilik yılın da tutmuyordu yapılacak başka birşey yoktu. sana uyguna da geldi bakalım bizim için zaman neyi gösterecek canım.
git canım güle güle anneciğinle yaşa sevincini darısı duygumuzun da başına. gün doğmadan neler doğar onun için de umut var bence. Allahım kavuştursun bebeğine.
bahar cım senle bana yine z.k yolları gözüküyor. inşallah gelir adetin bir iki güne.ben tüp bebek için ilk imtihanıma perşembe günü başlıyorum bakalım. herşey aklımda karmakarışık. onu yapcam şunu yapcam bunu etcem bunun için önceden randevu almak gerekir mi vs..vs... vs..
bu arada bişey sorucam yine sana. yani tüp bebekte artık tüpe ihtiyaç yok onu biliyorum.ama ben kürtajdan sonra birdaha hamile kalamadım ya rahim içi yapışıklık falan olabilir mi acaba? varsa da bu ultrasonda belli olur mu? ben okuyorum diğer girdiğim topikte de bir kız tüp yaptırıcak memorial de öncesinde histeroskopi falan yaptılar tabi onun raharsızlığı da vardı ama. tüp bebek artık son şans ya negatif etkilicek bir sorun olmasın istiyorum. benim smear testimin sonucunda evrim o zaman biraz enjeksiyon var ama problem değil demişti. ya problemse? nasıl anlicaz bunları.tüp bebeğin de tutmayacağından korkuyorum ben. taktım kafaya rahim içinde biey mi var diye..olmazsa smear ı yeniletsem mi

(