Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hımm anladım da bu sgk lı olarak mı ödenecek yine çok fazla değil mi sence eee ne anladım o zaman devlette yaptırmaktan özellerde 3500 e yapıyo zk de yaklaşık 2000 gidecek demekki ilaçlarla birlikte kafam karıştı valla iice
ilaç olayı çok geniş bir yelpaze doktorun sana yazacağı ilaç markası ve kaç kutu yazdığıyla alakalı. bana 15 kutu puregon, 6 kutu erken çatlama önleyici iğne , 1 kutu çatlatma iğnesi yazmıştı. toplamda 1.400 TL civarı ödemiştim. çok adet yazmasını ben istedim tedavim yarım kalmasın elimde çok ilaç olsun istedim. diğer türlü 7-8 kutu yazsaydı ve ve yetmeseydi gidip cebimden almak zorunda kalacaktım. böyle olmasın diye fazla istedim.

günaydın kızlar nasılsınız kimseler yok bu sabah ben de çok yorgun uyandım nedense adetim baya yoğun ve ağrılı dün de yopundu bugün de devam ediyor sıcaklarda da hiç çekilmiyor nerdeyse taşa yatıcam akşamları.bir yığın da ütüm var dün gözüm almadı bugün yapıyorum artık biraz biraz. şimdi kahvaltı ettim biraz bakayım dedim sizlere. yarın hastaneye gidiyorum bakalım bismillah başlıyoruz. hala aklımda özel mi devlet mi sorusu var. aslında özele gitmek istiyorum. bir de eylül de biryerlere gitmek istiyorum. bunlar hep para tabiki.belki de gidemeyiz biryere artık nasip.zaman neyi göstericek bakalım.

Bende 2011 yılında temmuz ve ekim de zeynep kamil hastanesinde aşılama yaptırdım sonuç negatif. Tüp bebek tedavisine başladım fertijinde yarın (08.08.2012) yumurtalarım toplanacak dr um 2 gün sonrada transferi yapacak muhtemelen şuan 7 tane yumurtam var 5 tanesi 17 mm 1 tane 18 mm 1 taneside 19 mm 2 gün önce böyleydi yumurtalarım 2 güne kadar daha da büyürler duygusallık heyecan ağlama hissi her şey üst üstü ilgi üstüne ilgi bekliyorum herkes benim gibimi oluyor ben mi abartıyorum

canım merhaba tüp bebek tedavisine zeynep kamil den rapor alıp mı başladın onu merak ettim 2 aşılama yapıldıysa tüp bebek raporuna hak kazanmış oluyorsun da. merkeze ne kadar ödüyorsun? inşallah hepsi kalitelidir yumurtalarının.

günaydın kızlar nasılsınız kimseler yok bu sabah ben de çok yorgun uyandım nedense adetim baya yoğun ve ağrılı dün de yopundu bugün de devam ediyor sıcaklarda da hiç çekilmiyor nerdeyse taşa yatıcam akşamları.bir yığın da ütüm var dün gözüm almadı bugün yapıyorum artık biraz biraz. şimdi kahvaltı ettim biraz bakayım dedim sizlere. yarın hastaneye gidiyorum bakalım bismillah başlıyoruz. hala aklımda özel mi devlet mi sorusu var. aslında özele gitmek istiyorum. bir de eylül de biryerlere gitmek istiyorum. bunlar hep para tabiki.belki de gidemeyiz biryere artık nasip.zaman neyi göstericek bakalım.

evet havaların sıcak olduğunu su 3 günde anladım. işyerinde hiç anlaşılmıyordu. bendede hava sıcaklığına bağlı olarak aşırı yorgunluk var. akşamları sızıp kalıyorum gündüz uyumuyorum ama evde perişan oluyorum klima almadığımıza pişman oldum. artık kışa alırız belki biraz uygun olur fiyatı. bu arada geçen demiştin ya tek böbrekliyim dr. a söylemiycem bencede söyleme başına başka test tahlil çıkarmasın dahiliyeci falan bşeyler sorarsa açıklarsın. git raporunu al olmadı özelde yaparsın. belki pahalı iaç verecekler en azından ilaçlarını uygun almış olursun. özeller sırf çok para aldık gibilerinden isimlerinin çıkmasını istemediklerinden puregon gibi pahalı ilaç yazmıyolarlar. yada kişinin hastalık duurmuna göre pahalı ilaç yazıyolardır. mesela rananın bence çok ciddi bi sorunu olmadığı için fiyatı uygun ilaçla halledebildiler. demekki o ilacı bana yazsalardı hiç bir hareket olmayacaktı:(

hımm anladım da bu sgk lı olarak mı ödenecek yine çok fazla değil mi sence eee ne anladım o zaman devlette yaptırmaktan özellerde 3500 e yapıyo zk de yaklaşık 2000 gidecek demekki ilaçlarla birlikte kafam karıştı valla iice

şöyle düşün benim kullandğım puregon özel olarak alsam 1 kutusu 260tl. 260tl * 15 adet= 3900 tl yapıyor birde diğer ilaçları yaz. çatlatma iğneside özel alsan 70-80 tl diye biliyorum. özel adını kötüye çıkarmamak için ekonomik ilaç yazabiliyorlar. tercih tabiki senin.

kızlar nasılsınız? ya benim kasık ağrılarım şiddetlendi. dün akşam üç kere bıçak saplanmış gibi gibi feci ağrım oldu. allahtan evdeydim uzanınca geçti. ne oluyor acaba? eşim kontrole gitmem için ısrar ediyor ama oruç tuttuğum için gitmek istemiyorum. adet olunca nasılsa gidicem diyorum. bugün de adet günüm ama hiç belirti yok. gecikicek galiba:(

belkide hamilesindir:46:
kızlar nasılsınız? ya benim kasık ağrılarım şiddetlendi. dün akşam üç kere bıçak saplanmış gibi gibi feci ağrım oldu. allahtan evdeydim uzanınca geçti. ne oluyor acaba? eşim kontrole gitmem için ısrar ediyor ama oruç tuttuğum için gitmek istemiyorum. adet olunca nasılsa gidicem diyorum. bugün de adet günüm ama hiç belirti yok. gecikicek galiba:(

evet baharcım dediğin gibi zk. aşılamanın ertesi günü ilk gün saymışlar ve 18 ine denk geliyor. rananınkinin hesapladım transfer gününü ilk gün saymışlar dedim. demekki rana bir gün önce yaptırdı. bende o halde ayın 17 snde yaptırayım. transfer gününü sayarsam 17 ağustos 12.gün oluyor saymazsam 11.gün. haa bebek gelmek istiyorsa değerler o günde iyi çıkar. benim yumurta çok iyi değildi umudum yok hattta testi geç yapmakta fayda var ama bayramdan dolayı erken yapıyorum eğer bayram falan olmasaydı valla 2-3 gün geçmesni beklerdim. inş. hayırlısı olsun. hem 17 si testi zk da yaparım negatif olursa dr. la görüşüp nekadar ara veriliyor onu sorarım ve raporçıkarma işi nasıl olcak onun detaylar öğrenirim.

eğer rapor çıkar dursun kenarda süresi var nasılsa derlerse bayram ertesi çıkarma hazrılıklarına başlarım. umudum olmasada inş rapora gerek kalmaz.

tatlım 27 temmuzda transfer yapıldı 8 ağustosta test günümdü. yani transferden itibaren saymadılar. ama ben 1 gün erken yaptırdım. yarın tekrar yaptırıcam testimi. sende 1 gün önce yaptır bişi olmaz. tuttuysa çıkar. zaten 2 gün sonra tekrarlıcaksın ya.

evet havaların sıcak olduğunu su 3 günde anladım. işyerinde hiç anlaşılmıyordu. bendede hava sıcaklığına bağlı olarak aşırı yorgunluk var. akşamları sızıp kalıyorum gündüz uyumuyorum ama evde perişan oluyorum klima almadığımıza pişman oldum. artık kışa alırız belki biraz uygun olur fiyatı. bu arada geçen demiştin ya tek böbrekliyim dr. a söylemiycem bencede söyleme başına başka test tahlil çıkarmasın dahiliyeci falan bşeyler sorarsa açıklarsın. git raporunu al olmadı özelde yaparsın. belki pahalı iaç verecekler en azından ilaçlarını uygun almış olursun. özeller sırf çok para aldık gibilerinden isimlerinin çıkmasını istemediklerinden puregon gibi pahalı ilaç yazmıyolarlar. yada kişinin hastalık duurmuna göre pahalı ilaç yazıyolardır. mesela rananın bence çok ciddi bi sorunu olmadığı için fiyatı uygun ilaçla halledebildiler. demekki o ilacı bana yazsalardı hiç bir hareket olmayacaktı:(

canım benimde ameliyattan dolayı yumurtalık rezervim azalmıştı. ve kistim 5 buçuk cm. ama rahmimde bi sıkıntı yok çok şükür.sen,n fsh kaçtı? benim martta 11 di.

hastane çevresinin dışındaki eczanelerde bulmak çok zor çünkü sıradan bir ilça değil ve pahalı ilaçlar. ben doğum acil çıkış kapısının tam karşısında altın eczanesi var oradan alıyorum. birkez oraya gittim sürekli oraya gidiyorum. hani özel bir tanışıklığım yok ama artık beni tanıdıkları için eşile selam yolluyorlar. eee tabi yollar 2 aşılama 1 tüp bebek ilacı bunn yanonda jeldir başka ilaçtır derken ciddi paralar ödediğim için selam bari göndersinler :) illa ordan alman gerekmez hastane civarındaki eczaelerde daha rahat bulabilceğini düşünüyorum.

verdiğin bilgi için allah senden razı olsun arkadaşım. dün oturduğumuz yer olan moda'dan başladım, kadıköy rıhtıma kadar bir sürü yere sordum. bulamayınca da panikledim. hastanenin oralarda da yoksa diye epey endişe duydum. sayende içim rahatladı. dediğin eczaneyi biliyorum ben de bir kaç defa alışveriş etmiştim. öğleden sonra hemen gidip oradan alacağım. çok soru sorup sıkmış olmazsam bir şey daha sormak istiyorum. bu ilaçları alırken herkes pazarlık edin indirim yapıyorlar diyor. doğru mu?

merhaba kızlar nasılsınız? ben iyiyim. şu an herşey yolunda. yarın tekrar yaptırıcam testimi. şimdilik bu kadar. öpüyorum sizi

canım benimde ameliyattan dolayı yumurtalık rezervim azalmıştı. ve kistim 5 buçuk cm. ama rahmimde bi sıkıntı yok çok şükür.sen,n fsh kaçtı? benim martta 11 di.

ranacım bende sadece fsh sorunu var onun dışında hiç bir şey demediler ramimle ilgili yani dar geniş aşağıda yukarıda gibilerinden. diğer hormonların hepside normal değerlerde. fsh ım genelde8-10-12 haziranda tüp bebepe başlarken en son yaptırdığım hormnda 12 çıktı. ama tedavi sürecince vücut tepki ve yumurta oluştu ama sonuçta 2 tane çıktı. bunada şükür diyelim.

verdiğin bilgi için allah senden razı olsun arkadaşım. dün oturduğumuz yer olan moda'dan başladım, kadıköy rıhtıma kadar bir sürü yere sordum. bulamayınca da panikledim. hastanenin oralarda da yoksa diye epey endişe duydum. sayende içim rahatladı. dediğin eczaneyi biliyorum ben de bir kaç defa alışveriş etmiştim. öğleden sonra hemen gidip oradan alacağım. çok soru sorup sıkmış olmazsam bir şey daha sormak istiyorum. bu ilaçları alırken herkes pazarlık edin indirim yapıyorlar diyor. doğru mu?

sen raporlu alacaksan eğer ekrana ilaçları giriyor rakam ne çıkarsa onu ödüyorsun özel bir indirim söz konusu değil. yani eczacıının elinde olan bişey yok. sağlık bakanlığı sistemine giriyor ilaçları rakam otomatik çıkıyor. sadece o an dr. reçete yazamamışsa ve ilacı ullanman gerekiyorsa borçlu alma durumu olabiliryormuş benim daha önce başıma gelmemişti. pazartesi günü transferim yapılmıştı ve yatan hasta olarak görünüyordum hastaneden çıkışımı yaptırdım o gün buna rağmen hastane recete bugün yazamıyoruz sistem kabul etmiyor jelinizi eczaneden borçlu alın dedin. gidip sordum eczaneye borçlu almak ne demek dedim güldü. bana bi kutu jel verdi kağıt açtı ertesi gün eşim gitti reçetemi yazdırdı ve alıp eczaneye gitti ilacın parasını ödedi. ama her ilaç için yapıyorlarmı bilmiyorum.

ranacım bende sadece fsh sorunu var onun dışında hiç bir şey demediler ramimle ilgili yani dar geniş aşağıda yukarıda gibilerinden. diğer hormonların hepside normal değerlerde. fsh ım genelde8-10-12 haziranda tüp bebepe başlarken en son yaptırdığım hormnda 12 çıktı. ama tedavi sürecince vücut tepki ve yumurta oluştu ama sonuçta 2 tane çıktı. bunada şükür diyelim.
seninde çok onemli bi sorunun yokmus canim. ya bu iki yumurta olayi kafami karistiriyo benim. bilmiyrm bana guven vermiyo. ama sen cok guveniyosun sonucta bu sureci yasayan sendin. bu arada puregonlarin 15 inidr kullandin mi?

valla ben sıkıntıdan patlıyorum evde dışarı çıkılmıyor kıyamet gibi sıcak var sabah 10 da kalktım işte vakit geçiriyorum ama hareketsizlikten çok sıkıldım belim ağrıyor sürekli havalar biraz serinlese de yürüyüşe falan başlasam. vücudumd a şişti iyice ilaçları yiye yiye.bir de sıcaklardanmıdır nedir ana vatan kan ağlıyor valla duygucum bugün 2. günüm hala yoğun tuvaletten çıkamadım diyebilirim parça parça kanamam vardı öğlen falan şimdi biraz duruldu. acaba kist falan mı oldu o yumurtalar çok merak ediyorum. hiç kist yapmamıştı puregon bana umarım o yumurta çatlamayıp içine doğru kanama yapıp başıma kist olarak kalmaz o zaman belgin hanımı bulup kafasına kafasına vurmak lazım 17 de çatlatma vurdun bana bak ne oldu diye. herneyse yarın ola hayrola. ben zaten 2 kez narkoz aldım önceden. birisi burun ameliyatında birisi de kürtajda. bişey olmadı çok şükür. o yüzden söylemeyi düşünmüyorum böbreğimle mutluyum ben tek tabanca hepinizin böbreklerini döver o :P

canım inan sıcaklardan bence sökülür merak etme aynıları bende de oldu kalçama bile iğneler sağlandı kasıklarıma da biliyosun bolca kasık ağrım var diyorum.kistler duruyordur bence onlarda gideceği için de ağrın olabilir sabret gülüm bugün yada yarın başlar bence. eğer olmazsan pazartesiden sonra gidersin.

ahhh canım nerde:)) ilaç kullanmadığım zaman gecikir benim hep. ilaçsız yumurtalamam bile olmuyor. çok zor doğal yoldan olması.

bu arada tatlım benim anlamadığım bişey var ilaçsız adet gecikmelerin oluyorsa pko gibi bişey değil mi bu? nasıl 50 doz puregon bile çok geliyorki sana? pko genelde dirençli hale getirir ya yumurtlamaları çok yüksek dozda bile yumurtlayamaz yumurtalık. seninki tam olarak pko değil mi yoksa?
bu arada duyguya da anlattım sanki vurulmuş gibi kanamam var :) akşamüstü biraz normale döndü ama sabahtan beri parça parça lavabodan çıkamadım diyebilrim. bol bol su içtim. çok kan kaybettim cidden bir de bende b12 eksikliği de var. ayrıca artık rahmimin içinde bişey olduğunu düşünmekten vazgeçtim tüplede işim kalmadığına göre histeroskopi falan istemicem. bakalım yine tayfun bey ne dicek bilemiyorum ama. yarın görücez.

seninde çok onemli bi sorunun yokmus canim. ya bu iki yumurta olayi kafami karistiriyo benim. bilmiyrm bana guven vermiyo. ama sen cok guveniyosun sonucta bu sureci yasayan sendin. bu arada puregonlarin 15 inidr kullandin mi?

9 tane puregon kullandım 15 inin tamamını kullanmadım. valla bende bilmiyorum 17-18 mm ken çatlata yaptılar. belkide 19-20 mm olsa daha iyi olurdu. baklaım işte eğer tutmazsa konuşucam bu durumu zaten onlarda dosyayı inceler ve karar verirler. bende fikrimi söylerim yumurta boyutlarını 17-18 ken çatlatma yapmayın derim eğer fikrimi öenmserlerse 2.ciyide orda yaparım haa söz hakkı vermezlerse raporumu çıkartıp özele giderim. bakalım işte zman ne göstercek.

Back
X