Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sonuçta içeriği aynı o kapsülünde. hatta jel yerine iğnede varmış progesteron hormonu olan. ama zk genelde jel veriyor. jel yerine iğne değil. senin sonuç noldu canım çıkmadımı daha.

tabi canım aynı. ama jel daha zor gibi ama 2 kere yapılıyor. kapsül 3 kere. ama o da zor oluyo:( ve 3. aya kadar kullanıcaz canım:(
daha açıklanmadı ya:(

Son düzenleme:
vajinayı temizliyolar ya ondan olmuştur. ben ilk defa spekulumu taktıklarını ve çıkarttıklarını hissetmedim. çünkü canımız yanmasın diye küçük takıyolarmış. eğer çalışamazlarsa büyük takıyolarmış. bide doktorum çok kibar kibar yaptı. her aşamasını anlattı. şimdi temizliyorum. 1 dk kaldı rana sabret falan:) elimi tutan psikolog da her söylediğime cevap verdi. yani aşılama gibi zorlanmadım ben transferde

bende normalde de pek ağrı olmazdı sadece uzun süre açık kalıyor ya içim hava dolcak dedim:) çünkü aşılama gibi şipşak olan bir işlem değil. zk daki dr. faruğunda eli hafifti adam çok sakin mazlum biri.

sonuçta içeriği aynı o kapsülünde. hatta jel yerine iğnede varmış progesteron hormonu olan. ama zk genelde jel veriyor. jel yerine iğne değil. senin sonuç noldu canım çıkmadımı daha.

bana hamileliğimde hap olanından vermişlerdi. ama acayip uyku yapıyordu tek hatırladığım o.

tabi canım aynı. ama jel daha zor gibi ama 2 kere yapılıyor. kapsül 3 kere. ama o da zor oluyo:( ve 3. aya kadar kullanıcaz canım:(
daha açıklanmadı ya:(

kapsül dediğin ağızdan alınmıyormu? valla jelden nefret ediyorum zaman zaman kaşıntı yapıyor içerde erimesi gerek yoksa kötü:( ve dediğin gibi gebe kalınırsa 3 ay devam. acaba normal yoldan gebe kalanlardamı kullanıyor bunu. yoksa bizm gibi tedavi sonu gebe kalanlarmı kullanıyor sadece.

bende normalde de pek ağrı olmazdı sadece uzun süre açık kalıyor ya içim hava dolcak dedim:) çünkü aşılama gibi şipşak olan bir işlem değil. zk daki dr. faruğunda eli hafifti adam çok sakin mazlum biri.

benim çook acıyodu:( normal muayenede bile canım çok yanıyodu. çünkü çikolata kisti ağrı yapıyo. kistim çok büyüdü çünkü.

kapsül dediğin ağızdan alınmıyormu? valla jelden nefret ediyorum zaman zaman kaşıntı yapıyor içerde erimesi gerek yoksa kötü:( ve dediğin gibi gebe kalınırsa 3 ay devam. acaba normal yoldan gebe kalanlardamı kullanıyor bunu. yoksa bizm gibi tedavi sonu gebe kalanlarmı kullanıyor sadece.

canım normal yoldan gebe kalanlarda yalnızca düşük tehlikesi olanlara veriyorlar. bana her ihtimale karşı vermişlerdi. hap olarak kullanıyordum. feci uyku hali yapıyordu.

yok canım vajinadan. ama elinle yerleştirirken bile eriyo. ya jel daha iticiydi ya. bilmiyorum ki normal gebelere verriyolar mı. belki düşük tehlikesi olanlara veriliyodur.

yok canım vajinadan. ama elinle yerleştirirken bile eriyo. ya jel daha iticiydi ya. bilmiyorum ki normal gebelere verriyolar mı. belki düşük tehlikesi olanlara veriliyodur.

desene öyle yada böyle giriyor:) tövbe yarabbim. ha kapsül ha jel. hap olaydı iyiydi. senin sonuç geçikti bugun. ikizlerdir belki ve ağırdan geliyordur inşallah.

Sorum özellikle yazgıya çünkü zk i o daha iyi biliyor:16:
Bugün sistemik hastalık raporumu da aldım çok şükür çıkmış şimdi bana sarışın sekreter dediki artık evraklarınızı tamamlayıp dosya açtırmaya geliceksiniz dedi ve bizim evraklarımız tamam herşeyimiz var şimdi sorum şu dosya açıldıktan sonraki işlem süresi nasıl ilerliyor bu ayın 22 sinde adet günüm o zamana kadar işlemler bitermi yada nasıl bir yol izlenecek çok uzun sürecekmi yani bu adet dönemim değilde diğerine sarkabilir mi şimdiden teşekkürlerrr

desene öyle yada böyle giriyor:) tövbe yarabbim. ha kapsül ha jel. hap olaydı iyiydi. senin sonuç geçikti bugun. ikizlerdir belki ve ağırdan geliyordur inşallah.

ay hiç sorma ya. eşimde çatladı. o bi yandan ben bi yandan bakıyoruz:)

Sorum özellikle yazgıya çünkü zk i o daha iyi biliyor:16:
Bugün sistemik hastalık raporumu da aldım çok şükür çıkmış şimdi bana sarışın sekreter dediki artık evraklarınızı tamamlayıp dosya açtırmaya geliceksiniz dedi ve bizim evraklarımız tamam herşeyimiz var şimdi sorum şu dosya açıldıktan sonraki işlem süresi nasıl ilerliyor bu ayın 22 sinde adet günüm o zamana kadar işlemler bitermi yada nasıl bir yol izlenecek çok uzun sürecekmi yani bu adet dönemim değilde diğerine sarkabilir mi şimdiden teşekkürlerrr

evraklarını tamamlayıp dosya açtırdıktan sonra sistemik hastalık raporun konseye girecek 1 hafta sonra çıkıcak. çıktıktan sonra tekrar heyete girecek ve ilaç raporun çıkacak. ilaç raporunun çıkmasıda 1 hafta demek. topam 2 hafta ilaçlarını alıp bekliycen adetini. ve anlatığına göre eylüldeki adetine kalır. umarım daha erken olur ama hiç sanmıyorum.:(

ilk testinde çok erken vermişlerdi. hayret yani bunu neden bu kadar geciktirdilerki. !

bunu poliklinikten verdim canım diğerini merkezden vermiştim. poli.de alınan kanlar merkeze gidiyo ondan sanırım. öğleden sonra cıkar dediler ama ben önceki gibi erken çıkar diye bekledim çıkmadı:(

bunu poliklinikten verdim canım diğerini merkezden vermiştim. poli.de alınan kanlar merkeze gidiyo ondan sanırım. öğleden sonra cıkar dediler ama ben önceki gibi erken çıkar diye bekledim çıkmadı:(

anladım ondan olsa gerek. kanlarını nerede veriyorsun. eurofertile gittinmi sonucu öğrendikten sonra.

günaydın kızlar ben geldim eşim de evde işe dönmedi zor kaptım bilgisayarı ondan :) çoğunu hallettik kızlar. hormonların hepsini yenilettim 8 tüp kan verdim ayşe aslında sadece hormon isticekti ama ben riske atamam dedim ben vermeye razıyım hepsini dedim marttan beri hesapladı eylülde 6 ay oluyor tam heyete girecekken eski demesinler sonra dedim peki sen bilirsin dedi hepsini girdi akciğer ve ekg yi de çektirdim. ultrasonda kenan vardı bu ay bazal ultrason değerlendirmesi yapamayacağını söyledi bana. yeni aşılama yapıldığını anladı zaten foliküller duruyor dedi şuan değerlendirmem doğru olmaz birdahaki adetinde gel dedi. kist mi olmuş dedim evet ama birdahaki ay gider bunlar önemli değil dedi. tüp bebeğe geçtiğimi söyledim. tamam yine de yapamam dedi foliküller durduğu için. kaldı yani herneyse sağlık olsun ben zaten yoğun kanamamın olmasından ve erken gelmesinden anlamıştım. belgin 17 de çatlatma vurursa böyle olur tabi. üroloji doktoru da bu hafta yokmuş haftaya gidicez eşim de o zaman verir kanını nil orda zaten çok tatlı herşeyi kolayca hallettik 10 da bitti işimiz döndük. sonuçlarıma öğlenden sonra bakıcam internetten kan sonuçlarıma yani umarım hepsi normaldir. benden haberler böyle. bugün umuttaki kızlardan birisi bir haber paylaştı benimle aynı benim durumumdaki bir kadın umut da tedavi görmüş ve evladını kucağına almış. sizinle paylaşmak istiyorum:

Tıp Bir Mucizeye Daha Tanık Oldu

anladım ondan olsa gerek. kanlarını nerede veriyorsun. eurofertile gittinmi sonucu öğrendikten sonra.

yakacıktA kadın doğum hastanesi var orda. u.mumcu mh. de poli. var bugünkünüde oraya verdim. gitmedim. 10 gün sorası için keseyi görmeye çağırdılar. sadece sonuçtan sonra psikolog, hemşire ve doktorumla konuştum.

bu arada tatlım benim anlamadığım bişey var ilaçsız adet gecikmelerin oluyorsa pko gibi bişey değil mi bu? nasıl 50 doz puregon bile çok geliyorki sana? pko genelde dirençli hale getirir ya yumurtlamaları çok yüksek dozda bile yumurtlayamaz yumurtalık. seninki tam olarak pko değil mi yoksa?
bu arada duyguya da anlattım sanki vurulmuş gibi kanamam var :) akşamüstü biraz normale döndü ama sabahtan beri parça parça lavabodan çıkamadım diyebilrim. bol bol su içtim. çok kan kaybettim cidden bir de bende b12 eksikliği de var. ayrıca artık rahmimin içinde bişey olduğunu düşünmekten vazgeçtim tüplede işim kalmadığına göre histeroskopi falan istemicem. bakalım yine tayfun bey ne dicek bilemiyorum ama. yarın görücez.

canım pco da her adet döneminde onlarca yumurta aynı anda gelişmeye başladığı için hiçbiri büyüyemiyor ve döllenebilecek yeterliliğe ulaşamıyor. ilaç kullanıldığında ise bu onlarca yumurtanın hepsi aynı anda gelişiyor. pco nun gerçek tanımı bu. ama bazı hastalarda dediğin gibi yumurta dirençli olabiliyor ve büyümüyor. yani pco nunda çeşitleri var. bazısında sadece ultrasonda kistik yapı görülürken bazı pco lularda sadece hormonlarda çıkabiliyor. bende mesela sadece ultrasonda çıkıyor. hormon tahlillerim temiz. insülin direncim yok. lh değerim gayet normal. tüylenme, sivilcelenme, aşırı kilo gibi problemlerim yok. tek sorun adet düzensizliği ve hamile kalamama. hatta evliliğimin 10. ayından beri adet düzensizliği için doktora gidiyorum. gittiğim doktorların ki aralarında prof olan da vardı hepsi zayıf olduğum için pco teşhisi koyamamıştı bana. pco dan şüphelendiklerini, ultrasonda tıptı inci kolye görüntüsü olduğunu, ancak hormonlarımın temiz olduğunu söylediler ve zayıf olduğum için pco teşhisi koyamadılar. kendimi bildim bileli hep 48 kiloydum. sonra zk ya gittim ve ilk görüştüğüm dr belgin hn dı. bana hemencecik pco teşhisi koydu. bense hormonlarımın temiz çıktığını söyledim. belgin hn ultrasonda tipik pco görüntüsü olduğu, nadirende olsa zayıflarda görülebileceğini söyledi. sonra zk da görüştüğüm tüm dr lar hep aynı şeyi söyledi. son 1,5 yılda stresten ve belki de ilaçlaırn etkisiyle kilo aldım. kusura bakma canım biraz uzun yazdım daha iyi anlatabilmek için.

elifcim aşırı kanaman sıcaklarla mı alakalı acaba. endişelenme benimde bazen olabiliyo. bugün hastaneye gittim sanırım. umarım herşey yolunda gitmiştir.[/QUOTE]

canım hem sıcaklarla alakalı bence hem de kistli gezme sırası bana geldi senden :) çok sinirlendim o belgin hanıma 17 de vurdurdu. ama ben eminim hemşirenin hatası. belgin hanım bugün de kullansın çarşamba aşılamaya gelsin dedi. hemşire de 36 saate göre ayarladığı için bu gece yapma dedi. koca koca kistlerim var.en önce en büyüğü arkadakiler de küçülerek devam ediyor. ilaç vermedi Allahtan artık nasılsa beklicektim zaten dinlenmek için de 2-3 ayda da gitseler umrumda değil yani. sende yok mu daha adet?

günaydın kızlar ben geldim eşim de evde işe dönmedi zor kaptım bilgisayarı ondan :) çoğunu hallettik kızlar. hormonların hepsini yenilettim 8 tüp kan verdim ayşe aslında sadece hormon isticekti ama ben riske atamam dedim ben vermeye razıyım hepsini dedim marttan beri hesapladı eylülde 6 ay oluyor tam heyete girecekken eski demesinler sonra dedim peki sen bilirsin dedi hepsini girdi akciğer ve ekg yi de çektirdim. ultrasonda kenan vardı bu ay bazal ultrason değerlendirmesi yapamayacağını söyledi bana. yeni aşılama yapıldığını anladı zaten foliküller duruyor dedi şuan değerlendirmem doğru olmaz birdahaki adetinde gel dedi. kist mi olmuş dedim evet ama birdahaki ay gider bunlar önemli değil dedi. tüp bebeğe geçtiğimi söyledim. tamam yine de yapamam dedi foliküller durduğu için. kaldı yani herneyse sağlık olsun ben zaten yoğun kanamamın olmasından ve erken gelmesinden anlamıştım. belgin 17 de çatlatma vurursa böyle olur tabi. üroloji doktoru da bu hafta yokmuş haftaya gidicez eşim de o zaman verir kanını nil orda zaten çok tatlı herşeyi kolayca hallettik 10 da bitti işimiz döndük. sonuçlarıma öğlenden sonra bakıcam internetten kan sonuçlarıma yani umarım hepsi normaldir. benden haberler böyle. bugün umuttaki kızlardan birisi bir haber paylaştı benimle aynı benim durumumdaki bir kadın umut da tedavi görmüş ve evladını kucağına almış. sizinle paylaşmak istiyorum:

Tıp Bir Mucizeye Daha Tanık Oldu
canım ne güzel herşey yolunda gidiyo. basit kistlerden korkma geçiyo kendiliğinden. açıkcası senin gibi bi hastaya bu kadar özel ilgi gösteriyolarsa ben senin yerinde olsam o merkeze giderim. zk da normal bi hastadan b farkın yok farkındaysan canım. özel ilgiden kastım farklı hasta olmasını farkında olmaları. karar senin

Back
X