Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
duygucum jel i uyguladıktan sonra 2-3 dk yat ve sonra kalk ve sabahları işe giderken uygula asla yatarken değil. dağılması için hareket etmen lazım. bana eczacı kadın öyle demişti. fazlası çıkar zaten sen dert etme günlük ped kullan. içerde birikince daha çok kaşıntı yapar. bende hiç olmamıştı. işe dönmüşsün sevindim evde çok sıkıldın ayrıca aramıza da döndün evde çok giremiyordun :) ben haberlerimi yazdım size. umut ta tedavi gören kadının haberini okuyunca da umtua karşı kanım ısınıverdi ne yapıcaz bilemiyorum. benim durumum z.k ya ağır gelir mi?
ama ben tek başıma normal yolla gebe kaldıysam yine olur. bilemiyorum ilk deneme kararsızlığım devam ediyor.

günaydın kızlar ben geldim eşim de evde işe dönmedi zor kaptım bilgisayarı ondan :) çoğunu hallettik kızlar. hormonların hepsini yenilettim 8 tüp kan verdim ayşe aslında sadece hormon isticekti ama ben riske atamam dedim ben vermeye razıyım hepsini dedim marttan beri hesapladı eylülde 6 ay oluyor tam heyete girecekken eski demesinler sonra dedim peki sen bilirsin dedi hepsini girdi akciğer ve ekg yi de çektirdim. ultrasonda kenan vardı bu ay bazal ultrason değerlendirmesi yapamayacağını söyledi bana. yeni aşılama yapıldığını anladı zaten foliküller duruyor dedi şuan değerlendirmem doğru olmaz birdahaki adetinde gel dedi. kist mi olmuş dedim evet ama birdahaki ay gider bunlar önemli değil dedi. tüp bebeğe geçtiğimi söyledim. tamam yine de yapamam dedi foliküller durduğu için. kaldı yani herneyse sağlık olsun ben zaten yoğun kanamamın olmasından ve erken gelmesinden anlamıştım. belgin 17 de çatlatma vurursa böyle olur tabi. üroloji doktoru da bu hafta yokmuş haftaya gidicez eşim de o zaman verir kanını nil orda zaten çok tatlı herşeyi kolayca hallettik 10 da bitti işimiz döndük. sonuçlarıma öğlenden sonra bakıcam internetten kan sonuçlarıma yani umarım hepsi normaldir. benden haberler böyle. bugün umuttaki kızlardan birisi bir haber paylaştı benimle aynı benim durumumdaki bir kadın umut da tedavi görmüş ve evladını kucağına almış. sizinle paylaşmak istiyorum:

Tıp Bir Mucizeye Daha Tanık Oldu

hoşgeldin canım. ne güzel çoğunu halletmişsin. inşallah kan sonuçlarında güzel çıkar. demek kist sırası sana geldi. kafana takma rapor süreci bir buçuk ay sürüyor nasılsa o zamana kadar geçmiş olur. bi sonraki adetinde girersin ultrasona o zaman zaten kaybolduğunu görüceksin. bende gebelikte de oluşmuştu over kisti iki hafta sonra geçmişti.

başarı hikayesini okudum sonuna kadar elifcim. ne güzel umut verici. kadının ayrıca ekstra başka sorunları da varmış anladığım kadarıyla. ona rağmen tüp bebekle hamile kalmış. inş senin denemende olumlu sonuçlanıcak.

canım hem sıcaklarla alakalı bence hem de kistli gezme sırası bana geldi senden :) çok sinirlendim o belgin hanıma 17 de vurdurdu. ama ben eminim hemşirenin hatası. belgin hanım bugün de kullansın çarşamba aşılamaya gelsin dedi. hemşire de 36 saate göre ayarladığı için bu gece yapma dedi. koca koca kistlerim var.en önce en büyüğü arkadakiler de küçülerek devam ediyor. ilaç vermedi Allahtan artık nasılsa beklicektim zaten dinlenmek için de 2-3 ayda da gitseler umrumda değil yani. sende yok mu daha adet?[/QUOTE]

yok canım. adetim gelmedi henüz. çok sıkıcı böyle adet beklemek. umarım fazla gecikmez.

canım ne güzel herşey yolunda gidiyo. Basit kistlerden korkma geçiyo kendiliğinden. Açıkcası senin gibi bi hastaya bu kadar özel ilgi gösteriyolarsa ben senin yerinde olsam o merkeze giderim. Zk da normal bi hastadan b farkın yok farkındaysan canım. özel ilgiden kastım farklı hasta olmasını farkında olmaları. Karar senin

evet düşünüyorum rana kafamızın içi kazan gibi eşimle. Umut olabilir. Baştan beri hep umut demiştim ben zaten.

hoşgeldin canım. Ne güzel çoğunu halletmişsin. Inşallah kan sonuçlarında güzel çıkar. Demek kist sırası sana geldi. Kafana takma rapor süreci bir buçuk ay sürüyor nasılsa o zamana kadar geçmiş olur. Bi sonraki adetinde girersin ultrasona o zaman zaten kaybolduğunu görüceksin. Bende gebelikte de oluşmuştu over kisti iki hafta sonra geçmişti.

Başarı hikayesini okudum sonuna kadar elifcim. Ne güzel umut verici. Kadının ayrıca ekstra başka sorunları da varmış anladığım kadarıyla. Ona rağmen tüp bebekle hamile kalmış. Inş senin denemende olumlu sonuçlanıcak.

canım o hiç gebe kalamamış ben 1 kez kaldım en azından umut verici yani. Bakalım nasip daha zaman var karar vermek için.

günaydın kızlar ben geldim eşim de evde işe dönmedi zor kaptım bilgisayarı ondan :) çoğunu hallettik kızlar. hormonların hepsini yenilettim 8 tüp kan verdim ayşe aslında sadece hormon isticekti ama ben riske atamam dedim ben vermeye razıyım hepsini dedim marttan beri hesapladı eylülde 6 ay oluyor tam heyete girecekken eski demesinler sonra dedim peki sen bilirsin dedi hepsini girdi akciğer ve ekg yi de çektirdim. ultrasonda kenan vardı bu ay bazal ultrason değerlendirmesi yapamayacağını söyledi bana. yeni aşılama yapıldığını anladı zaten foliküller duruyor dedi şuan değerlendirmem doğru olmaz birdahaki adetinde gel dedi. kist mi olmuş dedim evet ama birdahaki ay gider bunlar önemli değil dedi. tüp bebeğe geçtiğimi söyledim. tamam yine de yapamam dedi foliküller durduğu için. kaldı yani herneyse sağlık olsun ben zaten yoğun kanamamın olmasından ve erken gelmesinden anlamıştım. belgin 17 de çatlatma vurursa böyle olur tabi. üroloji doktoru da bu hafta yokmuş haftaya gidicez eşim de o zaman verir kanını nil orda zaten çok tatlı herşeyi kolayca hallettik 10 da bitti işimiz döndük. sonuçlarıma öğlenden sonra bakıcam internetten kan sonuçlarıma yani umarım hepsi normaldir. benden haberler böyle. bugün umuttaki kızlardan birisi bir haber paylaştı benimle aynı benim durumumdaki bir kadın umut da tedavi görmüş ve evladını kucağına almış. sizinle paylaşmak istiyorum

ben senin hastaneye gideceğini tamamen unutmuşum nerde bu kız diyordum içimden. hadi gözün aydın bismillah deyip başladın geriside gelir. ultrasonla baksa nolcakki şua nrapor için gittin. iyikide bakmamış zaten kanaman çoktu birde onu temizlemekle uğraşacaktın. kolaymış dimi akciğer ekg çektirmek. sonuçlarını haftaya eşin kan vermeye gittiğinde alıcaksın dimi. akciğer sonucu için yarın boşa gitme bence pazartesi eşin kan verirken sende akciğer sonucunu alıp aynı gün psikiyatriye onaylatırsın.sonrada dahiliye ve genel cerrahtan randevu al. hatta şöyle yap ben bilmiyordum ama sen git gel yapma ve gideceğin güne cerrrah ve dahiliyeden randevuda al. aynı gün 3 dr.a da kaşelet raporu. ve o gü giderken yanına ssk gün dökümünüz. nüfustan aldığınız nüfus öreğide yanında olsun belki aynı gün dosyan bile açılır.

bu arada bugün transfer vardı dimi. hepsininki döllendiyse 4 transfer olması gerek bugün.

Estradiol 33.27
FSH 6,0
Prolaktin 18,6
Progesteron 0,68

Serbest T3 3,16 pg/mL N(2,2 - 4)
Serbest T4 1,24 ng/dL N(0,88 - 1,72)
TSH 0.340 mU/L L(0,55 - 4,82)

Seroloji
CRP1 0.297 mg/dL N(0,1 - 0,5)
Rubella IgM 10.0 AU/mL L(20 - 25)
Anti-HBsII 5.0 mIU/mL L(9 - 11)
Toxo IgG2 3.0 IU/mL L(7,2 - 8,8)
Toxo IgM 3.0 AU/mL L(6 - 8)
Rubella IgG 74.1 IU/mL H(9 - 11)

KIZLAR SONUÇLARIM BUNLAR BİRAZ TİROİDİM DÜŞÜK ONU BEN HALLEDERİM. KOYU İŞARETLEDİKLERİM MAVİ VE KIRMIZI GÖRÜNÜYOR RUBELLA KIRMIZI TOXO LAR VE ANTİ HBS MAVİ YAZIYOR BUNLAR ÖNEMLİ Mİ?

BİR DE FSH ÖNCEDİKNDE 5.2 İDİ ŞİMDİ 6 OLMUŞ. PROLAKTİN FALAN İYİ Mİ KIZLAR ?

ben senin hastaneye gideceğini tamamen unutmuşum nerde bu kız diyordum içimden. hadi gözün aydın bismillah deyip başladın geriside gelir. ultrasonla baksa nolcakki şua nrapor için gittin. iyikide bakmamış zaten kanaman çoktu birde onu temizlemekle uğraşacaktın. kolaymış dimi akciğer ekg çektirmek. sonuçlarını haftaya eşin kan vermeye gittiğinde alıcaksın dimi. akciğer sonucu için yarın boşa gitme bence pazartesi eşin kan verirken sende akciğer sonucunu alıp aynı gün psikiyatriye onaylatırsın.sonrada dahiliye ve genel cerrahtan randevu al. hatta şöyle yap ben bilmiyordum ama sen git gel yapma ve gideceğin güne cerrrah ve dahiliyeden randevuda al. aynı gün 3 dr.a da kaşelet raporu. ve o gü giderken yanına ssk gün dökümünüz. nüfustan aldığınız nüfus öreğide yanında olsun belki aynı gün dosyan bile açılır.

bu arada bugün transfer vardı dimi. hepsininki döllendiyse 4 transfer olması gerek bugün.

canım kenan muayne etti aleti koyar koymaz sen yeni mi çıktın tedaviden dedi dedim evet geçen ay aşılama oldu foliküller duruyor ultrason değerlendirmesi yapamam dedi. dedim tüp bebeğe geçmek için yapılacak tamam işte dedi bunlar varken olmaz koca kocaydılar :) ablacım baksana diyor :) zaten bugün birden kesildi adetim sabahtan bitti heralde artık o yoğunluk.

ben seni anladım canım biz haftaya hepsini halledicez ben ekg ve akciğer in sonucunu aldım zaten hiç bekletmeden verdiler. haftaya üroloji dahiliye ve genel cerrahi randevularımı alıp gidicem kan sonuçlarını da ordan döktürürüm ayşe ye hepsini kaşelettiririm. yalnız bu ssk dökümü nerden alınıyor ? benim nüfus kayıt örneklerim zaten var dosyamın içinde yeniden isterler mi mart ayında almıştık.

Estradiol 33.27
FSH 6,0
Prolaktin 18,6
Progesteron 0,68

Serbest T3 3,16 pg/mL N(2,2 - 4)
Serbest T4 1,24 ng/dL N(0,88 - 1,72)
TSH 0.340 mU/L L(0,55 - 4,82)

Seroloji
CRP1 0.297 mg/dL N(0,1 - 0,5)
Rubella IgM 10.0 AU/mL L(20 - 25)
Anti-HBsII 5.0 mIU/mL L(9 - 11)
Toxo IgG2 3.0 IU/mL L(7,2 - 8,8)
Toxo IgM 3.0 AU/mL L(6 - 8)
Rubella IgG 74.1 IU/mL H(9 - 11)

KIZLAR SONUÇLARIM BUNLAR BİRAZ TİROİDİM DÜŞÜK ONU BEN HALLEDERİM. KOYU İŞARETLEDİKLERİM MAVİ VE KIRMIZI GÖRÜNÜYOR RUBELLA KIRMIZI TOXO LAR VE ANTİ HBS MAVİ YAZIYOR BUNLAR ÖNEMLİ Mİ?

BİR DE FSH ÖNCEDİKNDE 5.2 İDİ ŞİMDİ 6 OLMUŞ. PROLAKTİN FALAN İYİ Mİ KIZLAR ?

değer aralıkları yazar orda foliküler faza bak. o değer aralığındaysa iyidir. ben ezbere değerleri bilmiyorum:( fsh normal bence 6 yüksey değil. yarın yaptırsan belki 5 çıkıcak. günlük değişir o genel ortalamasına bakmak gerek. ama 6 normal.

bu arada jeli sabah eşim işe gitmeden 7,30 da yapıyordu bende evde dolanıyordum. şimdi yine o yapıyor ve birlikte çıkıyoruz evden. kendim yapayım artık nereye kadar sen yapcan diyorum. olmaz diyor. nitekim erkek gına gelir diye diyorum. ama oda farkında kadın bu durumda çook yıpranıyor diyor. tedavisi iğnes ilacı acıyor bana. sorun erkekte de olsa olan kadına oluyor diyor.

valla 2 dediler sanırım transfere canım tayfun bey yoktu ortalıkta o yapıyodur belki.

ayy yazık üzüldüm:(( bi kız telimi almıştı onunda bugün olcaktı. 4 te 2 olması üzücü. ne bilim ya onca emek insan sonunu görmek istiyor. bende kıl payı ite kaka yırttım:) sonu hayır ola. olsa çok iyi olur ama olmasada ço şükür transfer oldu iptal edilmedi diye tesellim var. iki arada kalmayı yaşadığım için bundan sonrası koymaz artık.

birde içim bomboş sanki hiç birşey hissetmiyorum tuttuğuna dair:(

Tamam tatlım sağoll teşekkürler durduk ne durduk yavaş yavaş ilerliyoruz işte buda güzel
evraklarını tamamlayıp dosya açtırdıktan sonra sistemik hastalık raporun konseye girecek 1 hafta sonra çıkıcak. çıktıktan sonra tekrar heyete girecek ve ilaç raporun çıkacak. Ilaç raporunun çıkmasıda 1 hafta demek. Topam 2 hafta ilaçlarını alıp bekliycen adetini. Ve anlatığına göre eylüldeki adetine kalır. Umarım daha erken olur ama hiç sanmıyorum.:(

hadi bakalım ercelf senle ben beraber yürüyeceğiz sanırım bu yolda senle ben eylül tüpçüleri gibi görünüyoruz hadi hayırlısı bakalım:16:
canım kenan muayne etti aleti koyar koymaz sen yeni mi çıktın tedaviden dedi dedim evet geçen ay aşılama oldu foliküller duruyor ultrason değerlendirmesi yapamam dedi. Dedim tüp bebeğe geçmek için yapılacak tamam işte dedi bunlar varken olmaz koca kocaydılar :) ablacım baksana diyor :) zaten bugün birden kesildi adetim sabahtan bitti heralde artık o yoğunluk.

Ben seni anladım canım biz haftaya hepsini halledicez ben ekg ve akciğer in sonucunu aldım zaten hiç bekletmeden verdiler. Haftaya üroloji dahiliye ve genel cerrahi randevularımı alıp gidicem kan sonuçlarını da ordan döktürürüm ayşe ye hepsini kaşelettiririm. Yalnız bu ssk dökümü nerden alınıyor ? Benim nüfus kayıt örneklerim zaten var dosyamın içinde yeniden isterler mi mart ayında almıştık.

ranadan hala ses çıkmadı ne çıkmaz sonuçmuş. kızıda bizide heyecanlandırdılar. valla kabul etmem teki bu kadar bekledik ikiz isterim :)

illa gibileride eklerler. erken çıkarsalar ölürler sanki. bence sen bundan sonra polk. değilde merkeze git. bu kadar bekliyceğine. gerçi değerler yüksek çıksında varsın geç olsun.

aynen ya bilseydim direk oraya giderdim. ama kısmet işte . aynen yüksek olsunda geç olsun

aynen ya bilseydim direk oraya giderdim. ama kısmet işte . aynen yüksek olsunda geç olsun

birde şöyle düşün senin test sonucun belli pozitif sadece değerlerine bakılcak oda bi kaç dak. çıkar. benimki ise bugünüde sayarsak tam tamına 9 gün var:(((

birde şöyle düşün senin test sonucun belli pozitif sadece değerlerine bakılcak oda bi kaç dak. çıkar. benimki ise bugünüde sayarsak tam tamına 9 gün var:(((

diyorum ya sana en zor aşamasındasın diye canım.ikimizde sabredicez:)

Back
X