şu halimize bakın herkes durmuş rananın sonucunu bekiyor hakkaten insan heyecanlanıyor yaww![]()
valla ya ne beklettiler diiimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu halimize bakın herkes durmuş rananın sonucunu bekiyor hakkaten insan heyecanlanıyor yaww![]()
ayy yazık üzüldüm( bi kız telimi almıştı onunda bugün olcaktı. 4 te 2 olması üzücü. ne bilim ya onca emek insan sonunu görmek istiyor. bende kıl payı ite kaka yırttım:) sonu hayır ola. olsa çok iyi olur ama olmasada ço şükür transfer oldu iptal edilmedi diye tesellim var. iki arada kalmayı yaşadığım için bundan sonrası koymaz artık.
birde içim bomboş sanki hiç birşey hissetmiyorum tuttuğuna dair![]()
Tamam tatlım sağoll teşekkürler durduk ne durduk yavaş yavaş ilerliyoruz işte buda güzel
hadi bakalım ercelf senle ben beraber yürüyeceğiz sanırım bu yolda senle ben eylül tüpçüleri gibi görünüyoruz hadi hayırlısı bakalım![]()
tatlım rana da öyle diyordu içim bomboş gibi diyordu ama doluymuş bak :) senin de öyledir inşallah canım. kaçırdın sanırım ssk döküm kağıdını sormuştum ben eşimden yararlanıyorum onunkini alacağız haliyle dimi. bağlı bulunduğumuz yerdeki sigortaya falan mı gitmek gerekiyor. bir de nüfus kayıt örneklerimizi mart ayında almıştık şuanki dosyamda var. ama o dosyanın haricinde şimdi tüp bebek dosyası açılacak dimi bana yine mi almak gerekecek?
bir de sen de okudun mu canım attığım linkteki yazıyı? umut tüp bebekte aynı benim gibi bir hasta tedavi görmüş. iyice kayıyorum özele. eşim de diyor raporun çıkınca gideri konuşuruz kenanla falan diyor ne kadar özel bir hasta olduğunun bilincinde olsunlar neler yapılabilir konuşmak lazım diyor. bana bugüne kadar birtek tayfun bey siz çok özel bir hastasınız dedi o kadar. tedavi görürken hepsi bunu bilsin istiyorum.hala kararsızım açıkçası bakalım z.k ne dicek benim için gerekirse her doktorla tek tek görüşürüm.
kızlar nire kayboldunuz yaa .bana çok feci uyku bastı evde olsam sıcaktan uyuyamazdım . burda nasıl uyunur şimdi. arada kafamı masaya koyuyorum ama diken üstünde yoksa derin dalacak gibiyim bu arada göbeğimde maşallah dersinizki 4-5 aylık bebe var![]()
322,12 çıktı kızlar
322,12 çıktı kızlar
saol canim. hamd olsuntebrik ederim canım. gebeliğin kesinleşti.
evet canim ilk testten 2 gun sonra yaptiriyosun. ikiye katlamasi gerekiyo sonucuyani ne demek oluyor günden güne yükselecek ve bebik kesinleşmişmi olacak. dğerin yüksekmesi bu anlamamı geliyor. kusura bakma bu konularda cahilim:) artık bizede nasip olursa öğreniriz ama öncesinde senden öğreniyorum. yorum yaptımı aradığın yer iyi falan gibilerinden.
saol canim. hamd olsun
evet canim ilk testten 2 gun sonra yaptiriyosun. ikiye katlamasi gerekiyo sonucu
hadi bakalım inşallah nisan annesi olacaksın hayırlısıyla
geçmişte çocuk lafı açıldığında hep görümcemgile 2013 te yapıcam daha var hem evliliğimin 5. yılı hem 30 yaşımda olucam diyordum (halbuki erkenden olmasını istiyordum onlara yalan bir istekten bahsediyordum) ama sanırım gerçek olcak. ve bebek nisan mayıs doğumlu olmasın istiyordum. ya başak ya terazi burcu olsun yani eylül ekim doğumlu olsun istiyordum. bi çok şeyde olduğu gbi bundada istediğim gibi olmayacak( eğer tutarsa nisan mayıs gibi olur. tutmazsda başka bahara :S
bende hep 30 yaşında anne olmak isterdim. ama bu şansımı kaybettimnisan benim de en sevdiğim ay. hemde doğduğum ay. hatta çocukken karar vermiştim ilerde kızım olursa adını nisan koyucam diye hala aynı fikirdeyim:)
( off ya kiminin her istediği oluyor kimide bizler gibi boynu bükük kalıyoruz
bir arada çin takvimine takmıştım bu ay olursa kız bu ay olursa erkek diye. inş bu ay tutmaz erkek olmasın vs. diyordum. zati hiç bir zmanda tutmadı. rananın yaş kaçtı bakalım çine takv. göre kızmı erkekmi? :)
ayyyy sen aynı benim kafadansın duygucum yaaa. bende sürekli her ay bu ay olursa burcu şu olur. çin takvimine göre kız olması için hangi ay hamile kalmam lazım onları hesaplıyorum. evlendiğimden beri valla. dile kolay 5 yılı geçti:))
rana 26 yaşındaydı yanılmıyorsam. çin takviminde bir yaş büyütüp bakılıyor. temmuzda hamile kaldığını düşünürsek bebek kız duygucum.
bu arada rananın sat ı neydi acaba. muhtemel doğum tarihi nedir?