dukancılarda karatayı sevmiyormuş bi ark. dukanla 17 kilo vermiş 4 ayda. karatayda her şey yiyormuşsun sanırım detaylarına bakmadım. o topiği biliyorum çok kalabalık ya kimse kimseyi tanımıyor hem sorsak cevap verirlermi ohoo uzun iş birilerini tanımaya çalışmak. birde dukancılar gibi onlarda sürekli kitabı mutlaka almalısın diyorlarmı:))
canım valla çözmüşsn beni zaten baskın ola ola bu hale geldik yaama eşimin geçmişte hataları çok oldu ağzı çok gevşekti her şeyimizi anlattığı için güvenemiyorum belki dediği doğru kimseye bişey anlatmıyor ama ne bilim işte güven bi kere sarsıldı ailesini benden üstün tuttu her özelimi anlattı. kızgınlığım hala geçmedi. dediğin doğru eşimin sevgisinden eminim aynen karısına aşık çocuk bekleyen bir adam modunda hatta zaman zaman artık niye inat ediyon doğursana deyip duruyor:) sanki elimdeymiş gibi. zaten bu denemede tutmazsa psikologa gidip eşimi affetme çalışmaları yapıcam. yada reikiye tekrar başlıycam. sanırım kökünden çözmem gerekecek bu işi. tek hatasıda denge prblemiydi ailesi ve ben arasındaki. yoksa her zman çalışkan evine bağlı işinde gücünde bi adamdı.
aynen öyle tatlım kitabı mutlaka almalıymışım yaşam tarzı haline getireceksem :) bakıcam işte herşeyi yemeleri de sakıncalı yani ipin ucu kaçar. ama bellişeyler var denge için kuruyemiş yiyolar kuru kayısı vs.. işin püf leri onlar.
eşinin de geçmişte yaptığı şeyler gerçekten affedilemez. en sevmediğim tip anası babasıyla karısının arasındaki dengeyi koruyamayanlardır. karı koca her zaman önce birbiri içindir.yani önce benim için eşim dir artık. sonra ailem.ama geçmişte kalmış tatlım yıllandıkça eşler kıymetlenir birbiri için bence sen onu önce kendi içinde affet.böylesi kendine de acı. sen de seviyorsundur illa ki eşini. hayatı paylaşmak kolay değil. ilk yıllarda olur hatalar ama bence artık bizler tam bir bütün olduk. öyle 1 elmanın 2 yarısı gibi değil de tamamı olduk tek vücut.geçmiş geçmişte evliliğin acemilik yıllarında olur. mesela ilk yıllarda ben de ailemi ondan üstün tutuyordum ama sonra eş ve aile sevgim anne baba sevgimin önüne geçti.