günaydın kızlar gittim geldim hastaneye çoğu şeyi halettim sadece genel cerrahi kaldı malesef. hemde 2 genel cerrahi varmış 2 side bu hafta çıkmış izne saçmalığa bak buna bi dur diye yok demekki. gittim ayşe den konsültasyon kağıdımı aldım önce dahiliye ye girdim sonuçların arasından da kolesterol ilşe tiroidi en sona sakladım

kolesterole bakmadı bile biliyomusunuz. sadece tiroidim normal değerden biraz daha düşük olduğu için tiroid ile ilgili bir tedavi gördünüz mü diye sordu ben de evet dedim ilaç kullandım şuanda kullanmıyorum dedim yalan attım aslında kullanıyorum desemde bişey demezdi. biraz düşük dedi daha önceki 2 tahlilimin değerini de girmişler oraya orda yaptırıldığı için. o değerler daha normal ama bu biraz düşük dedi. gebeliğinizde takip gerektirir dedi. nodül var mı diye sordu ultrason çekildiğimi söyledim bişey yok dedim tamam dedi. sadece bilgilendirmek için söyledim gebeliğinizde tiroid takibi gerekebilir dedi. imzaladı. bizimle işiniz bitti dedi:) baktım kağıda hipertiroidi vardır gebelikte takip gerektirir yazmış. ama onayı aldık anlayacağınız.
sonra psikiyatri ye gittim. anam o ne öyle 3. katmış çık çık bitmiyo bi de o katlar hastane kokuyo böö miğdem kalktı:) o da apık sapık sordu bişiler. bastı kaşeyi hayırlı ossun dedi. kocayı da üroloji ye salmıştım zaten o da halletmiş kendi işini nil var ya zaten orda o bölüme de bir sempatim oldu. doktor ameliyattaymış gittiğinde spermiyogramı 1 yılı kan tahlili de 6 ayı geçmeyen varsa onlardan istemicez demiş sekreterine telefonda. bizim sperm 8 aylık da kan içinn nil e demiş tam sınırda yenileyelim. gitmiş vermiş kanı. doktor gelince de yanına girmiş. zaten martta geldiğine bakmış sistemden. o zamanki raporunda da aşılama ve tüp bebek için uygundur yazıyo zaten ek bişey yapmamıza gerek yok demiş sekreterden al çıktısını tamam demiş. hatta eşim biz garanti olsun diye kanı da yeniledik demiş olsun bişey olmaz demiş. aslında gerek de yoktu sanırım. bu hepatit ve Hıv da senelik mi bakılıyo ne. herneyse onun üroloji raporu da halloldu. bir tek genel cerrahiye imzalatamadım ya
şimdi ben onun için adetimin 3. günü gitsem ultrason olduğu zaman imzalatsam ve herşeyi o gün teslim etsem olur mu?
eşim de beni eve bıraktı gebze ye gitti. ssk dökümü almaya. ben de nüfus kayıt örneklerini yenilicem. bitti sayılır yani. hastanede yapılacak bir genel cerrahi imzası ve ultrason kaldı. bende haberler böyle :)