tıp çok ilerledi işte kadının yumurtalıklarını geliştirmişler ilaca yüklenince de pırtlatmış işte yumurtayı. durumu daha vahim olanlarda var işte o yüzden biz yine de şükredelim canlar..
kızlaaarrr dosyam konseyden çıkmış :))) pazartesi verdim haftaya pazartesi arayın dediler ama ben yinede şimdi bi arayım dedim. dşünü pazartesi verdim perş. çıkmış. yarın gidip alıp heyete vercem. baya hızlılar:)))
beni geçtiiiiin beni geçtin :) ben gidemicem yarın pazartesi artık.
valla hapın varmı bittimi alalım diyordu benimki. ölümcül bi hastalığım olsa bukadar önemsemezdin heralde diyordum. o zmanlarda oo ne güzel ilgileniyor takip ediyor diyordum ayağıma kadar hap geetiriyor diyordum ama.... şimdi düşünüyorumda.. o dönemelrde kendine göre haklı düğün borcu borç gırtlakta. ee karısı asi sürekli kavga gürültü evliliğe alışmak aynı ortamı paylaşmaya alışmak derken kendine göre olması gerekeni yapmış. çünkü ben hep boşancam diyordum. iyide şuan çocuk yapsak yine garantisi yokki diyorum garanti bişey olsa evlilik 30 yıllık evliler boşanmaz diyorum. öyle deme çok şey değişti diyor. haah hasbam ne değiştiyse artık. dese ya baktımki karı aynı karı en iyisi ben susayım birde çoluk olmuyor bari kabuğuma çekileyim diye emircik gibi sindim demiyorda ço kşey değişti diyor. belkide değişmiştirde ben görmezden geliyorumdur o da olabilir. elifcan senin kocada konuşmuyor ama içi kan ağladığı için tamam sus analtma diyor emin ol. çünkü kendi kocamdan biliyorum. takmayan adam olsa az önce gönderdiğim linki bana gönderrimiydi. araştırıyor bulduğunu bana yolluyor. birde demesinmi eurofertile gidince terapiyemi girsen... terapi odalarımı ne varmış demekki araştırdı. yoksa tüp bebek merkezinde terapi yapmak ne alaka.ama beyinle bağlantılı ya ondan olsa gerek.
valla pes senin kocaya da iyiymiş he :) benimkisi de aynen çok istiyor içi içini yiyor ama üzülüyor diye konuşmak istemiyor kapatıveriyor konuyu o da diyor bana geçenlerde tiroid ilacını çok içiyosun çok düştü tiroidin bak onu içme haftasonları falan diye. ilgililer canım sağolsunlar 1 dediğimiz 2 olmuyor işte.hiç bak ben tırsıyodum habire fikir değiştiriyosun zk ya gidicem diye de yırtınmıştın şimdi de özele gidicem diyosun dicek falan sandım. ama çok dır dır etmeden götürdüm eurofertil ile görüşmeye kararsızım özel mi olsun devlet mi diye dedim katıldı bana sonra da işte medicine a gidelim hem evimize de yakın daha rahat olur gidip gelmek falan dedi. başka koca olsa derdi belki de kazık mı batırıyo fazladan 1500 tl sana devlete gitcez derdi düşünmezdi ki senin kanlı çarşaflara sarındığını