Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım belli ki senin bebik geç tutunmuş. hem düşük değerle başlaman hemde kese boyutunun küçük olması bunu gösteriyor bence rahat ol. inşallah cumartesi gittiğinde hem kese büyümüş olur hemde bakarsın bebiki görürsünüz.

baharcım senin sonuç ne zman çıkacak. ne yaptın zk. damı kan verdin kardeşini çalıştığı yerdemi. inş. korktuğun gibi olmaz sonuç. negatif olursada merak etme burdayız biz hep beraber aşarız gene bu zmanları. inş. hakkında en hayırlısı olan olur.

kızlar sabah zk ya gidip kan verdim. doktor odasında bir tek kenan vardı konuşmak istemedim ikinci kez moralimi bozmasın dedim hele de bu durumda. önce hemşireyle konuştum bana daha sonucu sormadan kanamanız var mı diye sordu. sonra annem tayfun beyin ameliyathaneden çıktığını söyledi. doktor odasına girdim önce embriyolog sonucu sordu kanamanız var mı diye sordu. sonra tayfun bey baktım merakla bakıyor. gittim konuştum. kanamanız var mı diye sordu o da. anlattım. lekelenme şeklindeyse olabiliyor dedi. uzun uzun konuştuk. 20 olgun yumoştan transfer edilecek kalitede tek embriyo kaldığını söyledim. yumurta ve spermden kaynaklı olabiliyor bazen dedi. ama netten baktım embriyo kalitesini etkileyen birinci unsur yumurta kalitesiymiş. bu denemede olmazsa ne zaman ikinci rapor için ultrasona gireyim diye sordum. bu denemede olacak. inşallah sonucunuz olumlu olacak dedi. halbuki ben sonucu biliyorum. neyse kan verdim. kan merkezinde de bir sürü dilek temenni. işyerine geldim lavaboda bi bakayım dedim. hala kahverengi pıhtılar gelmeye devam ediyor. düşük yaptığımda da böyle olmuştu. kürtaj olacağım gün resmen çamur rengi kanama ve pıhtılar atılıyordu. şimdi de aynısı olmuş. sanki içerden parça parça birşey atılıyor. eşim sabahtan beri 3 kere aradı. sonucu merak ediyor. yani işle ilgili arayanlar olmasa eşime haber verip, telefonumu kapatıcam resmen. şimdi bütün arkadaşlarım arayıp, soracak. eşim de bana kızıyor. sonuç olumsuz diye kestirip, atıyorsun diye. ama herşey öyle belli ki. kanımı biraz geç verdim sanırım 3 ten sonra çıkacak. yine de arada girip bakarım çıktı mı diye.

valla sözde 5 haftalık ama aslına bakarsanız 2 kasım döllenme 5 kasım transfer dolayısıyla bebek bana göre çok daha küçük ama dr. pek bi sevinmeyince benimde moralim bozuldu sonrada aman dedim olacağı varsa olur dedim salaldım. napayım kısmetse olur diyorum.

bizler iyi diyelim iyi olalım aylincim seni sormalı sende durumlar nasıl.

benim bu deneme tuttu hamileyim ama muallakta olan şeyler var bu sebeple hala kabullenmiş değilim,

baharın transferi oldu ve bugün test günü inş. iyi haberler vercek,

elif opu oldu fakat ohss olduğu için 2 yumoşu donduruldu kısmet olursa aralıkta transfer edilecek.

nevin tedaviye başladı istanbul tüpte yarın opu olcak cmteside transfer olcak inşallah.

sonayda tedaviye başladı umut koşuyolunda oda cmtesi opu olcak. yani nevin transfer olurken sonyadan toplama yapacaklar.

sen nasılsın iyisindir inşallah yolundamı herşey. ?

ben sana demiştim bu ssfer tutacak diye kesin emindim zaten hayırlısı olsun bakalım:16:baharında merak ettim inş onun da sonuç olumlu olur..konular çok geride kaldı yetişemiyorumm hepsini okumyaa..valla ben ne olduğum belli değil hala adet dönemini bekliorum burda bir doktor bana doğum kontrol hapıyla kistimi küçülteceğini ama 6 ayı bulacağını söylemişti ona gitmeyi düşünüyorum en azından ilaçla denemek istedim bir iki ay..gerçi doğum kontrol hapınıda içemiyorum yaa migren ataklamıştı bir kere hemen bırakmıştım bir tanede....bakalım belki bana uyan başka verir..bu arada doktorlar sitesine üye olmuştum orda emre beyle görüştüm soru sordum yani sağolsun uzun uzun cvp verdi istanbul tüp bebkteki emre tekelioğlu ..bir tanede o aklımda..ayrıca dün ülke tv de çıkcağını izlemmi söyledi ..bu arada da tümör markıralrı testi ca 19 9 benim çok yüksek çıkmıştı 176..bundan kanserden şüphelenmişti zeynep kamil...bu ay o testi devlet hastanesinde yine tekrar ettirdim bu seferler bütün değerlerim normal çıktı bir nebze rahatladım..emre beye göre direk tüp bebek denemeliymişim ama yinede görmek istedi..çünkü endometrisizin ileri safhasında tüp bebek öneriorlarmış..bende ileri evredeyim malum tüpler yapışmış bu kist yüzünden ilerlemiş hayli..ama yinede bakalım gelin dedi..ben de harakete geçeceğim ama adeti bekliorum bir de özelde laporoskopi falan olursam özel sigortadan olacağım için malum yılbaşıda gelior biraz sürüncemede kalıor sigorta onay vermesi..ama bir iki ay ilaç deneyeceğimççmalum ameliyat olamadım malum panik atak oldumm..

sonaycan hadi hayırlı onca yumoş var illaki içinden olgun ve kaliteli çok çıkar diye düşünüyorum ve cmtesi kesin opu olursun. ama bize yazamıycan ben arayıp rahatsız etmek istemem eşin olur yanında falan. msj atarım müsait olunca cvp yazarsın sende. ama iyi ve kaliteli yumoşların çıkacak eminim. inş döllenmeleri ve bölünmeleride çok iyi olur.

valla çok nazlı çıktı bu velet. ne yapmaya çalışıyor analmıyorum yüreğimiz ağzımızda hep :(( ama bakıyorumda 5. hafta gebeliklerde kese boyutu 6-10 mm yazan yerlerde var 8-10 mm yazan yerde var. k.k da küçük oluppta ertesi hafta 2. katına çıkanda olmuş. artık allahtan hayırlısı.allah ol dediyse olacak o bebek hiç bir şey engel olamaz. allahtan hayırlısı artık. bakalım kan değeri kaç çıkacak.

AMİNN İNŞALLAH, PERŞEMBE DAHA BİR RAHATLARIM İNŞALLAH :)
ya belkide bu boyutlar kişiden kişiye değişiyor olabilir... sen hiç umutsuzluğa kapılma... moral çok önemli.. umutun tanıdık embriyogu ile konuştuk bugün.. o bile moral önemli dedi..kan değerin çıkmadımı daha yaa.

kızlar sonuç kocaman bir sıfır.

baharımm çok geçmiş olsun. inan insan ne diyeceğini bilemiyor.. muhakkak ki çok üzülüyorsun ama daha iyi bir yerde tutacak. ...bugün umutta görüştüğüm biri ilkinde çok umutlanma ilkler tutmuyor genelde dedi. inşallah duygu gibi ikincisinde tutar... sen ikinci raporun için işlemlere başla.. daha iyi bir merkezde denersin.

olsun bu sıfır seni yıldırmıycak . hepimiz bu yola girdiğimizde en kötüsüne kendimizi hazırlayarak girdik. dinlenip rapor işlemlerine başlarsın bu arada merkez araştırırsın.

yılmak değil de içimden bişey koptu sanki. 20 yumurta 70 milyon sperm olması yetmiyormuş onu anladım. kısmetinde olması lazımmış insanın. 1,5 sene vajinismus, ardından eşimin ameliyatı, sonra onu ikna etme süreci, pco, 4 yıldır sürekli hastanelerdeyim.
1,5 yılda 6 aşılama, 1 düşük, 1 tüp hiçbiri yıldırmadı ki bu yıldırsın. kendimi toparlayıp, devam edicem elbette. ama şu an eşimi bile arayıp haber vericek gücüm yok.

yılmak değil de içimden bişey koptu sanki. 20 yumurta 70 milyon sperm olması yetmiyormuş onu anladım. kısmetinde olması lazımmış insanın. 1,5 sene vajinismus, ardından eşimin ameliyatı, sonra onu ikna etme süreci, pco, 4 yıldır sürekli hastanelerdeyim.
1,5 yılda 6 aşılama, 1 düşük, 1 tüp hiçbiri yıldırmadı ki bu yıldırsın. kendimi toparlayıp, devam edicem elbette. ama şu an eşimi bile arayıp haber vericek gücüm yok.

kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz baharım.. emeklerinin karşılığını aldığın zamanlarda gelecek ve iyiki pes etmemişim diyeceksin. sonuçta yumurta ve sperm var.. daha iyi laboratuarlarda daha iyi sonuçlar alınabilir. bundan sonra seçeceğin merkezin lab. nın iyi olmasına dikkat et. inşallah allah gönlündekini nasip eder.

kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz baharım.. emeklerinin karşılığını aldığın zamanlarda gelecek ve iyiki pes etmemişim diyeceksin. sonuçta yumurta ve sperm var.. daha iyi laboratuarlarda daha iyi sonuçlar alınabilir. bundan sonra seçeceğin merkezin lab. nın iyi olmasına dikkat et. inşallah allah gönlündekini nasip eder.

şu an kendime o kadar acıyorum ki. ne yaparsam yapayım olmayacakmış gibi hissediyorum. halbuki ikinci aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalmıştım. ne büyük mucizeymiş meğer. şu an toparlanıp yeniden deniycek gücüm bile yok sanırım.

şu an kendime o kadar acıyorum ki. ne yaparsam yapayım olmayacakmış gibi hissediyorum. halbuki ikinci aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalmıştım. ne büyük mucizeymiş meğer. şu an toparlanıp yeniden deniycek gücüm bile yok sanırım.

kendine hiç acıma, acıdıkça üzüntün artar.. cumartesi kendime acıdıgım için o kadar ağladım ama nevinin dediği gibi biz kendimizle gurur duymalıyız.. biz güçlüyüz.. bunlar nekii. herşeyin üstesinden geliriz.. bugün umutta bir kızla tanıştım.. sakaryadan geliyormuş..4. tüp denemesiymiş.4. tüpte hiç dondurulacak embriyosu olmamış. ilk defa umut a gelmiş.. bu sefer çok umutluydu.. olacak diyordu.. izmirdeki tüp hemşiresi de moral bu işte cok önemli dedi. baya bir etkiliyomuş.. o yüzden hep moralini yüksek tut ve olacağına inan.. daha yaşınızda küçük.. eşimin bir arkadaşı vardı.. daha önce çalıştığı yerde..10 yıllık evlilerdi. hiç çocugu olmamış.. ben tanıştığımda yeni hamile idi. doğurdu.. cocuk 6 aylıkken bir daha hamile kaldı.. ikinciyide doğurdu ama başka ilde oldukları için görüşemedik. geçenlerde öğrendimki 2. bebeği de 6 aylıkken 3. hamile kalmış ve doğurmak üzereymiş... yani yıllarca olmayıp sonra peşpeşe normal doğuran bisürü insan var.. umutsuz olma..

kendine hiç acıma, acıdıkça üzüntün artar.. cumartesi kendime acıdıgım için o kadar ağladım ama nevinin dediği gibi biz kendimizle gurur duymalıyız.. biz güçlüyüz.. bunlar nekii. herşeyin üstesinden geliriz.. bugün umutta bir kızla tanıştım.. sakaryadan geliyormuş..4. tüp denemesiymiş.4. tüpte hiç dondurulacak embriyosu olmamış. ilk defa umut a gelmiş.. bu sefer çok umutluydu.. olacak diyordu.. izmirdeki tüp hemşiresi de moral bu işte cok önemli dedi. baya bir etkiliyomuş.. o yüzden hep moralini yüksek tut ve olacağına inan.. daha yaşınızda küçük.. eşimin bir arkadaşı vardı.. daha önce çalıştığı yerde..10 yıllık evlilerdi. hiç çocugu olmamış.. ben tanıştığımda yeni hamile idi. doğurdu.. cocuk 6 aylıkken bir daha hamile kaldı.. ikinciyide doğurdu ama başka ilde oldukları için görüşemedik. geçenlerde öğrendimki 2. bebeği de 6 aylıkken 3. hamile kalmış ve doğurmak üzereymiş... yani yıllarca olmayıp sonra peşpeşe normal doğuran bisürü insan var.. umutsuz olma..

maşallah yollar bir açılmış pir açılmış anlaşılan:) dr ların söylediğine göre benim yumurtlamam olmuyormuş. yani ilaç kullanmadan normal yolla gebelik şansım yok gibi. yine de allah bilir tabii. biz ne desek boş.

yuuhh o ne ya kedi gibi peş peşe tamam onca yılın acısını çıkarda canınada yazık be kadın:) benim sonuç hala çıkmadı saat 2 de aradım çıkmadı çıkınca arıycam dedi. 1,5 saat olcak hala arayan yok. sözde 1,30-2 arası çıkıyordu sonuç. bunlarda iyice işin b.kunu çıkarmaya başladılar ama:47:

yuuhh o ne ya kedi gibi peş peşe tamam onca yılın acısını çıkarda canınada yazık be kadın:) benim sonuç hala çıkmadı saat 2 de aradım çıkmadı çıkınca arıycam dedi. 1,5 saat olcak hala arayan yok. sözde 1,30-2 arası çıkıyordu sonuç. bunlarda iyice işin b.kunu çıkarmaya başladılar ama:47:

bencede çıkarmışlar :) sen bir daha ara.. taciz et.

bencede çıkarmışlar :) sen bir daha ara.. taciz et.

onlar aradı nihayet 3322 pazartesi sabah gene gitcem ultrasona. ama ne yapsamki bugün ultrason için 184 tl para almışlar bu şekilde mi devam edecek ben takiplerimi orada yaptırmak istemiyorum. ultrason parasını almadıklarını düşündüm hani sonra toptan alırlar sandım ama ben içeri girer girmez eşimi muhasebeye almışlar. oranında sizi muhasebeye alalım olayına sinir oluyorum. hiç fırsatı kaçırmıyolar. pazartesi gene ultrasonla bakılcakmış genemi 184 lira vercem. yani. sizce ne yapmalıyım. tamam kritik dönem ama 2 günde bi 200 tl ultrason parası ne demek.eşim o dönemi atlatalım diyor ama ben dr. u arayıp görüşsemmi. yada asistanı arayıp sorsammı ben pazartesi geldiğimde gene 184 lira verecekmiyim. evet derse dr.u arayıp çalıştığınız diğer merkeze gelemk istiyorum orada sgk geçiyormu diyim birde iğneler kutu kutu gitmeye başladı 1 kutu 17 tl 1 aydır kullanıyorum. ne yapsam ki ???

onlar aradı nihayet 3322 pazartesi sabah gene gitcem ultrasona. ama ne yapsamki bugün ultrason için 184 tl para almışlar bu şekilde mi devam edecek ben takiplerimi orada yaptırmak istemiyorum. ultrason parasını almadıklarını düşündüm hani sonra toptan alırlar sandım ama ben içeri girer girmez eşimi muhasebeye almışlar. oranında sizi muhasebeye alalım olayına sinir oluyorum. hiç fırsatı kaçırmıyolar. pazartesi gene ultrasonla bakılcakmış genemi 184 lira vercem. yani. sizce ne yapmalıyım. tamam kritik dönem ama 2 günde bi 200 tl ultrason parası ne demek.eşim o dönemi atlatalım diyor ama ben dr. u arayıp görüşsemmi. yada asistanı arayıp sorsammı ben pazartesi geldiğimde gene 184 lira verecekmiyim. evet derse dr.u arayıp çalıştığınız diğer merkeze gelemk istiyorum orada sgk geçiyormu diyim birde iğneler kutu kutu gitmeye başladı 1 kutu 17 tl 1 aydır kullanıyorum. ne yapsam ki ???

hakikaten bu ne yaaa. kan tahlili ayrı para ultrasyon ayrı para. azda değil gerçekten. bence ara sor.. eğer öyleyse doktorla konuş. diğer yer daha uygunsa oraya gidersin sonuçta aynı doktor.

hakikaten bu ne yaaa. kan tahlili ayrı para ultrasyon ayrı para. azda değil gerçekten. bence ara sor.. eğer öyleyse doktorla konuş. diğer yer daha uygunsa oraya gidersin sonuçta aynı doktor.

Back
X