bugünkü bhcg değerim 670 çıkmış.(ctesi 375di) emre bey artık ölçüm yapmaya gerek yok ctesi ya da ptesi gelin keseyi görürüz dedi:))) klasik ilaçlarınıza devam edin uyarısında bulundu (progestan kapsül 2x2, oksapar kan sulandırıcı iğne, coraspin, folic acid)
ben yokken sonaycan gelmiş:)))) ben ona artık ikiz annesi diyorum:)
elifcim insanı duygusal yönden etkileyen onca hormon ve kışın etkisiyle tabi biraz depresif olman normal bir durum. doğru transfer zamanını elbette en iyi doktorun bilir ama bence sen de gereksiz korkular içindesin kuzum. kendini haddinden fazla üzüyorsun, kuruyorsun. daha önce bir kere hamile kaldığın için de böyle hissettiğini söylemiştin. allah kimseye vermesin, sen de aynı durumu asla asla bir kere daha yaşama, bebeğini kaybetme korkunu elbette anlıyorum ama bir de bardağın dolu tarafından bak. yani sen hamile kalabildiğini biliyorsun. tüple de bebeğinin tutunma olasılığı gayet yüksek. istatistikler de şu an hep senin lehine. biraz da böyle güzel umutlu şeyleri düşün.
nevincim süper, değerin gayet güzel yükselmiş :) bende bugün işyerinde kan testi yaptıracam 25 tl. ama sormadım bugün sonuç çıkarmı diye.. bende progestan iğne, progestan kapsül 3 defa, estrofem 2 tane, coraspirin, ve decavit vitamin kullanıyorum. karnım midemin etrafı cok ağrıyor ve cok şişmiş vaziyetteyim. nevincim ikiz yerine tekiz i tercih ederdim ama allah ne verirse artık. tutacağnı bilseydim tek koydurtturdum. neyse artık olan oldu :)