kızlar sizlere 10 ar puanlık uzman sorusu :)
1- nevin hani dedin ya kılsız insanlara imrenmişimdir aynen bende

(( çok afedersiniz ama hamiel olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren dr.a giderken temziliğinizi nasıl yapıyorsunuz. ben normalde ağdacıya gidiyordum ama öğrendikten sonra mikrop kapmasın diye gitmiyor jilet yapıyorum ama onunlada başa çıkmak mümkün değil. epilasyon mak.ile al diyen var ama oda diri diri öldürür benimkiler çok sağlamda

kuzenim bu ara gitme biraz büyüsün refleks olarak kasarsın falan riske atma ben jilet yaptım 4 aydan sonra gittim dedi. biride gitme mikrop kapma dedi. diğeride git bişey olmaz dedi. sorupta yanıt beklediklerim var. sizce ne yapılmalı.
2- sonay ve nevin positif sonuçtan sonra dr.unuz sizi nasıl muayene etti. benim hep alttan baktı. 2 arkadaş normal gebe kaldı aa yasak öyle bakması bana 9 ay boyunca karından baktı dediler. kuzene sordum benim tüp olduğu için bebek daha 10 günlüktü diye alttan baktı hatta 3 aya kadar alttan baktı dedi (çapada proftu dr. u). bu dr.a geçinde karından bakmaya başladı dedi. benim işyerinde kaç arkdaş hamile kaldı onlara hep alttan bakılmış dedi, seninde kanama falan oldu ya ondan alttna bakılmıştır dedi (tüp olduğunu bir bilse

) bende aman tüp gbi bişey işte zor olunca farkı olmuyor dedim olurmu alakası yok diyor garibim. acaba biz tüp yaptık diyemi muayene şekli böyle ben sadık beye sormuştum ilk anda böyle zarar vermesin kanama falan yaparsa dedim güldü korkma bişey olmaz dedi. ne bilim yani hani uyarımıda yaptım başta

kuzenimde karşındaki dr. bu kadar ciddi bişey gözden kaçtı diye bişey olamaz diyor.
3- siz hamilelik takvimi yapacak mısınız ? ne zaman yapacaksınız?