maşallah bebişe. inş sağlıkla büyür nevincim. annen gelmiş gözün aydın doğumdan sonra epeyce yanına kalır gitmez gibime geliyor:)) ee bu torun sevgisi ne de olsa:) ikili testte cinsiyet belli olur diyenler var ama benim soktorum bişey demedi bende sormadım malum aklım testte olduğu için gerek görmedim. birde yanılma payı çok oluyor 1 kere söylesin kesin söylesin istiyorum. mesela halamın kızıda hamile ona 2,5-3 aylıkken erkeğe benziyor demiş. şimdi 5. ayına girdi kız demiş. o da bir sonraki gidişinde sorcakmış kızmı erkekmi karar ver ona göre hazırlıklara başlıycam diycekmiş::)) yani ben böyle olmasını istemiyorum ya kız desin ya erkek. boş boşuna heveslendirmesin. yeni doktor randevunu aldınmı bende 2 hafta sonrası olsada şimdiden al yer bulunmuyor maalesef ben 1 ay sonrasına alıyorum sağ olsun çok yoğun kapalı gişe oynuyorum şimdiden al randevunu diyor 1 ay sonrasına.
birde aklıma geldi acaba yaşım ileri olmasada perinatologta muayene olmak dahamı iyidir. hani bugüne kadar beni hiç o şekilde yönlendirmedi hani riskli bir durum yoktu heralde ondan. ama aklımada takılmıyor değil.
sonaydan ses yok heralde ağrıları arttı ve rapor aldı sanırım. allah yardımcısı olsun. bebekleri korusun inşallah.
duygucum o kalçalarıma kadar vuran ağrı yok oldu çok şükür :) şimdi daha iyiyim. benim tek sıkıntım iğne. psikolojim bozuluyor :)) dün eşim kolumdan yaparken ağladım. çokmu ağrıdı dedi, yok sinirlerim boşaldı dedim :) başka sıkıntım yok şu anda.
senin kaç haftalık oldu, mide bulantıları çok etkilemedi seni değil mi? benim öğleye kadar iyiyim. 2 den sonra bulanıyor ama çok şükür çıkartmıyorum :)