canım bence de zaten ayda 1 gidiyorsan her sorun cevaplansın istemen gayet normal. ben de senin gibi onu bunu soruyorum. hepsini de cevaplıyor doktor. hatta bu testleri falan hep daha ben sormadan çok önceden anlattı. 2li testim temiz çıkarsa 20. haftada ayrıntılı ultrason yapıldığının bilgisini verdi. aşılarım zaten tam olduğundan konusunu açmadı ama şeker yüklemesini falan da belirtmişti. her gidişimde tek tek neler yediğimi, ne vitaminler kullandığımı, yeterince güneşle d vitamini alıp almadığımı bile soruyor. ha şu var, belki ben zaten bu doktorla hamile kaldığımdan ve tüp devresini beraber atlattığımdan benim psikolojimi ve kişilik yapımı biliyor ondan da olabilir. o yüzden seninki doktora takmak falan değil çünkü senin doktor eni konu biraz ilgisiz ve kolaycı. bence 4lü testi de madem ki çok soruyor, kendi parası, harcasın bakalım diye istedi. çünkü 2li 3lü neyse de 4lü pek yapılmayan bir test. dün ben de sordum soruşturdum, yaptıranlar ekseriya ya 2liyi hiç yaptırmamış olanlar, ya da 2li de sonucu sınırda çıkmış olanlar. (kuzenim yaptırmış, onun 2li de 1/270 sınırken, 1/300 çıkmış mesela) ama sonuçta hiç bir test boşuna değildir senin de için rahatlamış olur.
odalar konusunda senin düşüncene saygı duyarım. fakat ben kendim için babanla aynı fikirdeyim. ortalama bir konforu olsun, kendi duşu tuvaleti olsun, yanımda kalacak olana da rahat bir yatak olsun yeter. hatta mümkünse oda küçük falan olsun da millet fazla oturmasın. daha önce özelde 2 ameliyat geçirdim, 2şer gece kaldım. millet maaşallah ziyarete bir doluştu hastaya değil de eğlenceye gelmiş gibi gitmek bilmedi. üstümde o yeşil kıyafetler, arkası açık, tuvalete gitcem gidemedim, karnımda sürüyle dikiş var sancıyor sonuçta uyumak istiyorum ama her gelen cır cır konuşuyor uyuyamadım. o yüzden doğum yapınca da hastaneye fazla gelen olsun istemiyorum. gelen eve gelsin mümkünse.