doktorun önünde zaten test formu vardı belkide ben sormadan yazacaktı 4 lü yü. evet bende okudum 2 liyi kaçıranlar muhakkak 3 lü ve 4 lüyü yapsın diyordu. neyse canım sorun olmasında varsın boşa yaptırmış olalım. belkide doktorun gerilme sebebi ben zaten bunları söyleyeceğim şuan gerek olanları zaten yaptırıyorum zamanı gelenleri zmanı geldiğinde yaptırcam şimdiden neden soruyor kendini çok bilmiş sanıyor diye içinden geçiripte bozuluyor olabilir. yani onun anlatmasına fırsat vermeden ben soruyorum ya. ama elimdeki notları görünce kendisi sorualrın var galiba sorabilrsin diyor. yoksa ben sözünü kesmiyorum. şöyle yapsa tek tek anlatsa ve bu anlattıklarım için ve bunu ndışında soruların varsa sor dese amenna. ruin anlattığı şey son adet tarihine göre şukadar olması lazım ultrason ölçümü bu çıktı gayet iyi uyumlu, kafa çevresi bu çıktı buda gayaet iyi, bacak kemik ölçümü bu çıkyı buda süper. herşey yolunda sorun yok diyor:) her gittiğimiz farklı bir yanını ölçüyor iyi diyor. standart anlattıkları bu yani .
ay gerilmesin canım, neden geriliyormuş. hep diyorum doktorluk hastalarla yakın temas ve iletişim gerektiren bir meslek. öyle buluttan nem kapcak olanlar doktor falan olmasın. ya da doktorluğun daha laboratuarda falan çalışılan, hastalarla münasebeti olunmayan bir alanını seçsinler. hele bir jinekoloğa ekseriya hamileler geliyor. hamilelik hormonları bir yandan bebek için duyulan endişe bir yandan elbette muhtelif psikolojilerde hastası olcak. ne bekliyor ki yani? peki tetanoz aşısını neden yapılmasın diyor sebep gösterdi mi? yani bütün türkiyede tüm hamilelelere devlet mecbur tutuyor da bu doktor neden karşı belli mi? hani bir zararı riski falan mı varmış? ben hamile değilken yaptırdım ama hep hamile kalıverirsem kalan dozlar ne olacak diye sorup duruyordum hemşirelere, hayır bir riski yok deyip durdular. devlet bize yalan mı söylüyor?
Son düzenleme: