- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
valla ben senin idil, sonayın da defnesini tuttum. bana kalırsa siz zaten isimlerinizi bulmuşsunuz:)))) benim kayın valide de öyle antika antika isimler buluyor, çaktırmıyor ama ismini kendi koymak da istiyor. dün yine telefonda eşime nur ismini söylüyordu, onun da duyacağı şekilde, hiç kafa yormasın çocuğumun ismini ben koycam dediğimde bozuldu hemen kapatıverdi:))) bu çocuğu yapıncaya kadar doktorlarda tahlillerde 1 yıl ben uğraştım, ben koştum, maddi manevi her şeye ben göğüs gerdim, hele kaynanamın en ufak bir emeği yok, o yüzden yok öyle kimseye söz hakkı veremicem. bir de çocuktan bahsedilirken diline takmış piçiko diye bir laf beni deli ediyor. 2 aydır bana her gün piçiko ne yapıyor falan diye soruyor. güya sevimli bir ifade sanıyor ama yakında ulan ben piçmi doğuruyorum da piçiko diyorsun diye patlıcam haberi yok. sorduğunda özellikle bir duralıyorum, soğuk soğuk cevap veriyorum, hala anlamıyor.
:))))) bende piçikoyu tuttum :)) manyak karı:) neyseki bizimki haddini biliyor. babamda dün geyik yapıyor erkek olsaydı ismini ben koycaktım diyor eşim ne koycaktın diyor ibibik diyor :)))) atv de bir dizi varya benim için üzülme orda resul var torunu orhana ibibiiiikk diyor onun geyiğini yapıyor:))) dedim babam gene bi haylazlık düşünüyor yoksa hayatta karışmaz yani allahtan kaynanagilde daha isim konusunda fikir beyan etmediler. eşimede son ana kadar karar verirsek saklatıcam hani bunu düşündük deyipte yoruma açmasın.
:)) YA BİRDE AHSEN İSMİ gelip gelip gidiyor ama defneyle uyuşmuyor diye kararsızım. idil ismide güzel.
ahsen bende düşündüm ama sonra ilerse ahh seen varya sen diye dalga geçerler dedim. bende nedense 2 isimli olsun istiyorum. diğer beğendiklerim ilke, bade, veda, cemre, ama sevgili kocam hepsine burun kıvırdır valal dedim doğum kağıdımı saba vermem hastaneden çıakrken nüfusla şifa neredeyse bitişik gider kimliği çıkartırım görrüsün dedim. ben çileyi çekcem sen herşeye burun kvırcan diyom.