Arkadaşlar Merhaba,
Beni aranızda olan bazılarınız belki hatırlar. Daha önce iki kez zeynep Kamil hastanesinde aşılama yaptırıp her ikisinde de gebe kaldım. Ve malesefki her iki gebeligimde son buldu. En son kaybımdan sonra yapılan genetik incelemesinde kan pırtılaşması ve bir iki hastalıgında taşıyıcısı oldugumu tespit ettiler... Şimdi tekrar Zeynep kamilden tüp bebek raporu çıkarttım. Reçetemide yazdırdım. İlaçlarımı alıp yeni tedavime başlıcam.Hastanenin karşısındaki eczanenin 1.500 TL ilaçlarıda evime yakın bir eczaneden bu arada 900 TL temin ediyorum. Tedavi olacak arkaşlara özellikle araştırmalarını tavsiye ederim. Şimdi benim size sormak istedigim şu. Daha önce iki kez bebek kaybı yaşadıgım için bir üçüncüsünü yaşamaya mecalim yok.. Yaş sebebi ile ve yaşadıgım kürtajlardan dolayıda rezerv azalması sorunumda var... Hastanede embriyoların nakli öncesi genetik tanı yapıyorlarmı? Daw sendromu vs için. Bilginiz varmı ? Benim mi istemem mi lazım? Zeynep kamilde kalıp tedavime burdamı devam etmeliyim.
geçmiş olsun hanzade umarım birdaha aynı şeyleri yaşamazsın bilmen gereken herşeyi zaten arkadaşlar açıklamış ama keşke hep takip etseydin o zaman özel bir merkezde pgt de yaptırarak deneme şansın olabilirdi. artık ilaçlarını almışsın zk da denemek zorundasın. ama bir yandan da sorunun kaynağı bulunduğu için sevinmelisin. kan sulandırıcı iğne yardımı ile umarım bebeğini kucağına alırsın. bu durumda bence şimdilik pgt yöntemine gerek yok.