- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
Günaydın kızlar dün akşam pembe lekelenmem oldu çok da ağrım moralim sıfıra düştü 8. Günümdü dün. Akşam yoğun ağrılarım oldu adet oluyoum dedim ama hiç kalkmadan yattım tuhaf da bi karın ağım oldu biraz akıntıyla karışık açık kırmızı kan gördüm bu kadar erkn beklemiyodum üzüldüm çok sonra pembeye döndü idrarda hafif pembelik vs.. Bu sabah da bu saate kadar kahverengi lekeler geldi hatta siyah iplik gibi pıhtılarkasıklarım ağrıyo belime kalçalarıma vuruyo ama bitti sanırım artık gelmiyor
ama korkuyorum dün lekelenince eşim coraspin i içme dedi ben de içmedim bikere onu içtiğim ayda 24 günde adet olmuştum fazla sulandırıyor sanırım bugün alev hanımla konuşucam bugünlerde tutunma kanaması yaşayanlar olmuş inşallah öyle bişeydir. Ağrılarım da geçti gibi leke de kesildi şimdi iyiyim ama ağladım tabi akşamdan beri gece kalkıp dualar ettim inşallah devamı gelmez ve adet olmam göğüslerim de hala hassas adet olcaksam yumuşarlardı. Ama ne kadar hayıra yorarsam yorayım sonu kötü de olabilir ama yine de adetime daha 3 gün var test günümle aynı gün. En azından 10. Günden önce beklemiyodum lekelenme o yüzden ümitlenmeliyim yerleşmedir diye bilmiyorum. Benim için dua edin bu tüp bebekler moda etti bu kanamaları
![]()
elifcim sıkma canını en büyük örnek olarak beni gör. aynı şekilde başladım biliyorsun. her ne kadar sorunlu geçsede gebeliğim çok şükür bugüne kadar geldik. canı veren allah bir şekilde götürüyor biliyorsun. bu sebepten korkunun ecele faydası yok. ha nasıl olsa adet oluyor deyipte iş falan yapma. hele bir test günün gelsin testini yaptır sonuç olumsuz ise ozman hırsını cam pencere koltuklardan alırsın şimdi pek bişey yapma iğneni ol ve gel yat evinde. aman olcağı varsa olsun deme. 3 gün daha sık dişini. hem sen illa belirti istiyordun belkide tanrı sana belirti yolladı böyle düşünmeye çalış.