canım herkes perişen olmuş da haberimiz yok. eşimin yengesi de annen gibi 15 gün yatmış daha yeni ayağa kalkmış. yine eşimin iş arkadaşlarından biri yüksek ateşten hastanelik olmuş. havalar da eifin dediği gibi çok değişip durdu. geçtiğimiz haftalarda bir gün 20 dereceyken bir gün kar yağdığını falan gördük.
ben de çok şükür yırttım artık. ama 4 gün kök söktürdü resmen. paçavra gibiydim. doktora hasanpaşa universal hospitalda kbb'ye gittim. iyi bilgili bir doktor gibiydi. biraz ukala gibiydi ama kulaklarıma, boğazıma, burnuma her yerime iyice baktı. biraz da antibiyotik düşmanı bir doktordu sanırım. hani ölmediğin sürece antibiyotik yazmayanlardan:))) minoseti de ateşiniz ve ağrınız olunca kullanın dedi. 38'in üstüne çıkmadığı sürece ateşten de hemen korkmayın dedi. çok sıvı alın, suyun yanında özellikle ayran gibi besleyici şeyler için dedi durdu. gece de başucuma su koycakmışım, boğazım kurudukça bir yudum içecekmişim. dün gece hakikaten öyle rahat geçirdim. sadece 35 lira sgk farkı verdim. ki hakikaten ucuzluğuna şaşırdım. gece de acilde yer olmadığı için üst katta gayet lüks bir odayı bana açıp kaç saat yatırdılar, doktorlar hemşireler pır döndü, dünya kadar serum ve ilaç verdiler, çıkışta sadece 34 lira para aldılar, şok oldum. medical parka falan gitsek sgklı 150 liradan aşağı çıkamazdık, yok devlete gitsek bu sefer de 150 kişi beklemek zorunda kalırdık. hani belki ciddi hastalık durumlarında olmasa bile, akut durumlarda, çat kapı gidip, fazla beklemeden muayene olacağınız bir hastane olarak hiç de fena bir hastane değil, üstelik de diğer yerelere göre çok ucuz sizlerin de aklında olsun.