anamm leğene bak 100 lira

eskiden annem kardeşimi yuvarlak yumuşak bir leğenimiz vardı ona yatırırdı başının altına da zıbınlarından yastık yapardı hem de ocak ayında doğdu kış bebeğiydi ve hep öyle yıkadık bence gayet sağlıklı. o üzerine gerilen aparatlardan çocuk düşebilir sürekli tutmak gerek. suyun içinde olması da daha mantıklı bunlar serttir de acıtır köşeleri herbir yerini. senin yaz bebeği her gün yıkaman gerekir. ucuz bişey alırsan işini görür yumuşak olsun diye içine battaniye de serebilirsin.
canım ben de ilk iş yerimden nefretle ayrılmıştım çıkarsınlar diye raporlar aldım tazminatımı alabilmek için falan. çok yıpratıcı ve sinir bozucu süreçler. bence sen işe iade davası aç yeterli. en az 4 maaş alırsın. ama manevi daha zor. belki de masrafları da sana kalabilir riske girme derim. hem uğraşma cidden psikolojin bozulur.
nevin cim bişey sorucam canım bu ayrıntılı ultrasonu yapan periontolog mu oluyor ne oluyor? her hastanede varmıdır bundan ? tıbbi bölümlerde bu şekilde mi geçiyor adı. her kadın doğumun olduğu hastanede olduğunu sanmıyorum doktorlar kendileri de yapıyor. iki seçeneğim var da medicine hospital asya yada gebze medikal park. yakınlığından dolayı o da. ama medicine da aklım çünkü komple bir binası kadın doğum yeni doğan yoğun bakımı var ve o dediğiniz peri şeysinden de var orda
doğuma yakın yemeliği erken dönemde düşüğe sebep olabileceğini duymuştum. 8 aydan sonra mesela canım.
aynen canım ya hatta o dönemlerde doğalgaz yoktu annem yere muşamba serip sobalı odada leğende yıkardı kardeşimi. şimdi bir leğen olmuş 110 lira ki 155 e kadar çıktığı var. bir leğene bu parayı verirsek ocağımıza incir ağacı dikilir valla. bu günlere nasıl gelmişiz vay anasını bebeyken leğende yıknamışız ama çok şükürde bir eksiğimiz olmadı. o sebepten bende gidip bu zımbırtıdan alcağıma yuvarlak bir leğen alayım bariii:) geri kalan 90 liraya dünya şey alırım:)
niye uğraşmıycakmışımki hem nisandan sonra boşum işim ne gider gelir uğraşırım şirket düşünsün banane hem ben avukata vercem o koşturcak yapılabiliyorsa av. ücretinide işvere yıkıcam. işte gidip bizzat görüşcem birgün ofislerinde.
yani medine hurmasını şimdiden çok tüketmemek lazım dimi. doğuma yakın yemek gerekiyor sanırım ozmanlar yiycezki doğum kolay olsun heralde. tabi normal doğum olursa o da :S cennet hurmasıda evet lifli ama işte bende kötü yer etmiş.
perinatolog her hastanede yok. gitmeden ararsın sorarsın. normal kadın dogumcular yapmıyor detaylıyı aklında bulunsun yaparız derlersede bende kabul etme bu işin uzmanına git. hatta cmtesi bile çalışıyolar sende yakınlığına bakma bir cumartesi randevu alıp eşinle genişten gidebilirsin. en ucuz 250 tl ye bulmuştum ben. ama illa birde muayene ücreti çıkartım 350 yi buldururlar diye kendi hastaneme gitmiştim. sende zmanı gelince araştırır ona göre gidersin ben kaç hastaneyle görüştüysem hepsi perinatolog işlemi yapacak dediler aklında olsun.
bayılırımmmmmmmmmmmmm

cennet hurması da derler ayrıca lifli bir gıda kabızlığa birebir.