- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
teşekkür ederim canımm evet dün doğum günümdü valla dondurmayı çok severim pastaya tercih ederim yazın da serinlemek için bol bol yeriz heralde malum hamileyiz ya bize basar yani yaz :) 28 bitti 29 dan gün aldım inşallah bebeğim beni bırakmaz da bu yaşımda alırım onu kucağıma Allahın işi işte hep 28 yaşında anne olmak istemiştim erken evlenince 25 de başladık çalışmalara ama işte rabbim belki de sen zaten 28 de istiyodun diyodur kısmet bu zamanadır :)
aşerme olayına çok güldüm bir de mühendis dimi o kız o doktorun da diplomasındann şüphe ettim şimdi :9 benim deilginç açken değil tokken bulanıyor :)
hayırlı olsun kahverengi çizgin :) kıllanma da olur o çizginin üzerinde ne sürüyorsun şuan bilmiyorum ama acı badem sütü sürmüştü arkadaşım kıllanması olmamıştı. yağı kıllandırır ama sütü kıllandırmaz demişti doktoru. ama zaten her halukarda doğumdan sonra dökülüyolarmış. ben canım acımasın diye iyice tembelleştim zaten ağda yı bırakalı baya olmuştu bikini bölgesini tedavi olurken yeterince ruhum daralıyordu bir de onu temizleyip kendime sıkıntı etmek istemedim bir de 2 günde bir doktor görünce ayda 1 ağda olmuyor. kollarımı ve bacaklarımı da epilasyon aletiyle alıyorum ama şuan canım acımasın diye kollarıma bile jilet vuruyorumallahtan çok kılsızım da çoğalmıyor da valla. .
valal bende sen gibi diyordum yaş konusunda görümcem falan konu olduğuna bişey dediklerinde onların inadına yaşım daha genç düşünmüyorum 2013 ten önce diyordum 2013 te evliliğimin 5. yılı dolacak bende 30 umda olucam diye konuşuyordum. ama içimdende siz öyle bil,n ama ben daha erken yapcam diyordum. al işte allah bana günümü gösterdi. artık çokmu iyi niyetliydimde oldu yoksa kötüydümde dersmi verdi düşünmek gerek

ben hala johns bebe yağı sürüyorum evin orda koca bir aktar var acıbadem sütü yok yağı vardı. diğer küçük tozlu olan aktarda vardı sütü ama markası destek ti birde 75 ml çook azdı. siz bebak marka dediğiniz içinde almadım artık kadıköye yolum düşerse ordan bakarım. şuan için kıllanma yok mis gibi amayarın nolur bilinmiyor. varsın kıllansın ya nolcek.
bende kollarımı arada alırdım ama aylardır almıyorum çok ilginçtir kıllar uzamıyor gelişimleri durmuş gbi ama her bölgeninki öyle.