tabi bizimkilerde anasından arabayla doğdukları için binemiyolar. benimki hala kalabalık otobüse binince eve gergin geliyor. hatta geçen karının biri buna laf etmiş yatana kadar konuştu bende dedim zaten iniyomuşsun lafını söyleseydin 40 tane şeyim olsa birini sana sürmem diye:)))) toplum içinde nasıl söyleyim diyor valla sustuğun kabahat dedim. ama şimdi metro kullanıyor ya gayet raht alıştı yani ee birde ben arabay el koyunca haliyle toplu taşımaya kaldı. sabah metroya bıraktım kadıköy yapıpı ordan vapurla beşiktaş yapıp iş görüşmesine gitti. dönüştede aynı şekilde gelip acıbademde başka bir iş görüşmesine gideicek:))) gıc demedi valla arabayla gidilmez oralara dedi

başka zaman olsa arabasız gitmezdi :)))
ya ben illa zk. ya gitcem niye mani oluyonuz ço kfaydalı bilgiler veriyolarmış hııııhhh .... hem central hospitalada gittik noldu bende hiçte faydası olmadı. ben pek memnun kalmadım hatta aradıklarında söyledimde doğuma yönelik bir eğitim ilka nadan itibaren gebelik hakkında bilgi verilmedi dedim. düşün onca aşı test var hangisi hangi zamnda yapılmalı anlatmadılar. ne anladım ben o okuldan..
sağlık ocağındaki ebe 28. hastada şeker yüklemi olcak dedi. yarınki ultrason haftam n e çıkcak ona göre benim 3-4 hafta sonra yapılırmış. haa doktorum gerek yok dermi bilemem. derse gene zk ya giderim sizin inadınıza :)))) gitmeyin diyonuz ya:) yüklemede şöyle oluyormuş önce kan veriyormuş. daha sonra şekerli su içiriyolarmış biraz zaman sonra gene kan veriyormuşsun. bir arkdaş dediki sade şekerli su mideni bulandırır limonata götür yanında içine dökersin demişti. yada sadece limonda olabilir.
doğum fotocusuna gelince. memeroilde 5 poza kadar doğumun içindeydi. yani oda süsleme lohusa şerbeti + 5 poz foto beleşti doğum ücretine dahildi ama benim şifada istyiyorsan ayrıca ücretli olarak ayarlıyorlar.