Kızlar bugün dayanamadık rutin komtrolümüz vardı gittik gördük çok şükür bebeği 10+3 günlük biraz öne geçmiş. 10 gün sonra ikili test için gelebilirsin dedi 11+3 oluruz o zaman 11-14. Haftalar arası yapılıyor ama erken olmaz mı bizimki? Bugün 50 tl muayne ücreti verdik kontrol süresi 10 gün ya 10. Gün gidip tekrar muayne ücreti vermeden yaptırırsam iyi olacak.
Bu arada fiyatını da sormayı unuttum.
Doktor da muayneye başlarken benim de ödüm kopuyor bişey olacak diye dedi hemen görünce kalbi atıyor merak etme diyo:) elleri kolları oluşmuş dedi. Kız bebeğin olacak elif diyor beni rahatlatmak için tabi bunu muayneye başlamadan önce söyledi fikri buymuş:)
Dedim onu düşünemiyoruz ki hiç her geldiğimizde kalbi atsın yeterli bizim için.
Böyle işte. Bakalım prof. Bey ne diyecek ona göre artık karar veririz. Dikiş için de hemen atmayız kontrol ederiz uzunluk düşerse atarız dedi.
Bu arada fiyatını da sormayı unuttum.
Doktor da muayneye başlarken benim de ödüm kopuyor bişey olacak diye dedi hemen görünce kalbi atıyor merak etme diyo:) elleri kolları oluşmuş dedi. Kız bebeğin olacak elif diyor beni rahatlatmak için tabi bunu muayneye başlamadan önce söyledi fikri buymuş:)
Dedim onu düşünemiyoruz ki hiç her geldiğimizde kalbi atsın yeterli bizim için.
Böyle işte. Bakalım prof. Bey ne diyecek ona göre artık karar veririz. Dikiş için de hemen atmayız kontrol ederiz uzunluk düşerse atarız dedi.