Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya gıcık oldum sağşık ocağı 12 de paydos oluyormuş dktor öğleden sonrada yok sahadaymış (sözdeee) geç kaldımvalla bedavadan maaş alıyolar. ya bebin bebek bakım ürünleri hakkında fiyat bilgim yok hani bir ön araştırma yapayım zaten ben gene havuzlu hana gidicem mayıs sonunda ozman kadar fiyat bakarım uygunsa handan alırım. ya eğitim çk geçmiş 7 de başlayıp kaçta bitecekki. eşim hayatta bırakmaz beni. tek bırak ulusa yollamayı anamlara bile yollamıkyor yolda başıma bir iş gelcek diye. hamile karıymışım ne işim varmış tek sokaklarda:) en uzak mesafem kadıköy :) acaba gebze medikaldeki saat kaçta oalcak. içeri aynı olan eğitimse gebzeye gitmek çokdaha kolay olmazmı hem elifte gelir. ben bir gidip geleyim araştırma yaparım bu konuda.
Mustela
içerikler aynı bence 25 mayıs çarşamba gebze medikale gitmek çok daha mantıklı. ben arayıp oraya kayıt yaptırmayı düşünüyorum akşamı 19 unda ulusta olacağıma saat 14 te medikal gebzede olmak daha mantıklı.
0216 386 38 13 kayıtlar bu nodan yapılıyormuş. sanırım mustela kaıtları alıyor. ben arayıp 25 mayıs için kendi adıma kayıt yaptırcam. nezo ve elif siz ne diyorsunuz ok derseniz hepimiz aynı gün için randevumuzu yaptıralım.
ay pardon yanlış bakmışım, eğitim 17:00 da başlıyor, 19:30 da bitiyor. şimdi yaz günü hava bile kararmamış olur, çok geç değil aslında. dönüşte eşin seni kadıköy iskeleden alır.
gebzedeki de 25 mayısda 12:30da. ctesiye denk geliyor. seni bilemem ama ben ctesileri arabayla kadıköyden paladiuma giderken bile ciddi vakit harcıyorum. e5 devamlı kilit oluyor.
bu senin doktorun saha olayı da neymiş ayol. bizim aile hekimleri devamlı yerinde oluyor. hiç dışarıya bir yere gittikleri yok. bir tek hemşireler gidiyor öyle ev ziyaretine falan.
Ulus a gidene kadar gebze ye gelin e5 den haremlerle tek vesait bence daha mantıklı saati çok kötüymüş ne yolla olursa olsun karşıya geçmek işlemce geçtiniz diyelim vapurla o saatte trafikle vesait bile işlemez yine de siz bilirsiniz ben de arayayım da kayıt yaptırayım.
kızlar ben 25 mayıs cmtesi için gebze medikal parka kayıt yaptırdım. ha giderim yada gitem şimdiden kaydım olsun olaki gidemezsemde arar iptal ederim. isim soy isim tel ve mail aldı. doktor adını d-sordu gene uyuzluk yapıp vermedim:) kayıt işim tamam. çeneye daldım doktoru kaçırdım. bizim sağlık ocağı bir garip ya salı günüleri kapalı perşembede öğleden sonra doktor yok. yani haybiyeden maaş alıyor orda oluncada yazdığı laçlar bell hani onun yaptğı kadar doktorlugu vallahi ben bile yaparım.
hakikaten de bir garipmiş... salı günü nasıl kapalı olur? ne yani kimse salı günü hasta olmayacak mı? ayrıca tek bir doktor mu var? sırayla sahaya gitsinler, orada kalan gidenin hastasına da baksın ilacını yazsın. bizimkinde 4 tane doktor var. biri izinde falan olunca muhakkak ötekiler onun hastalarına da bakıyor. hiç kapalı olduğuna da şahit olmadım. sağlık bakanlığına şikayet yazsana... aile hekimi diye diye bir hal oluyorlar. bunun yaşlısı var çocuğu var, millet doktora göre mi hasta olcak?
valla gebze bana uzak geldi. ayrıca ctesimi oraya git gel harcamak istemiyorum. malum benim eşim ctesileri evde, onunla vakit geçirmeyi tercih ediyorum. ben herhalde live giderim. siz benden önce gideceksiniz, hem bana söylersiniz gitmeye değer mi değmez mi...
kızlar bu göğüs pedi denilen şey ne işe yarıyor süt akarsa kıyefetimize geçmesin diyemi. almak gerekirmi onlardan jokerde indirime girmiş. gerekli bişeyse alsammı ondanda. bu arad aventin göğüs kalkanıda indirimde.
bizdede sanırım 4 yada 5 doktor var. yıllık izne çıktıklarında bir birlerinin hastalarına bakıyolar ama böyle sahada olunca aile hekiminiz bakıcak diyolar. salı gün ya tam gün yada öğleden sonra kapalı. ama bugün benimn doktor yok 12 den sonra. valla şikayet etmek gerek yarın çocuk olunca sürekli gitmek gerkecek. sahaysa hemşire gitsin. cumartesi sende haklısın benim eşim çalışıyor. ama eliifn eşide cmtesi evde artık gidersek oda bir fedakarlık yapar. haa elifte gelmem derse bende tek başıma gitmem yani. hele bir o gün gelsinde kim öle kim kala gidersek paylaşırız seninle. ama şu centrala kayıt yapalımda gidelim bu ay sonu.
ya duygu bak ne dicem. ben zaten bu centralda doğurcam. benim doktor daha önce de orada epey doğum ve ameliyat yaptırmış. yani tanıyorlar. desem ki biz emre beyin hastasıyız, daha önce eğitime geldik ama bir şey anlamadık, hastaneyi de hiç incelemedik. şimdi hem eğitime gelmek istiyoruz hem de sizde doğum yapacakmışız bir hastaneyi görelim dedik:))))) bence hemen kaydederler:)) nasıl olsa sen doktor hastane ismi falan da vermemişin. yalandan kim ölmüş. gidip emreye seni sorcak halleri yok ya... kendilerine para kazandıracak insanlara hiç hayır diyeceklerini de sanmıyorum.
ya un helvası çok yorucu irmik daha az yoruyor. u sebepten irmik yaparım. iş çıkışı servise söylede buradan geçsin bir kap vereyim madem canın cekti. simitte yaparım:))) seninde canın iyice çeker :)) bende hee hamile karılara yemekne bahsediyorum. kız sonay senin oğlan toraman bişey doğarmış bu yemeyle. valal tosun olur he.
o alttan vurma işi banada oluyor ödüm kopuyor çok afedersiniz vajinam dışarı çıkcak sanıyorum. bir ara sürekli aşağıdaydı dediğin gibi dışarı çıkcak gibi sonraki günler yukarı çıktı bugünde sol kasığımın oralarda bişeyler kurcalıyor ama ne yapıyor anlamadım. artık büyüdü ya oynadığında göbeğim hareket ediyor bariz belli yani...
nevin liv hospitaldan iletişim bilgisini aldılar ilgili kişi arayacak. eğer ücretsiz falan derlerse 5 haziran için hem sana hem bana kayıt yaptırayım mı ?? ama ulusa nasıl gideceğiz![]()
çok teşekkür ederim duygucum, irmik tatlısını vermiş kadar oldun, simiti de dün eşim almıştı yedim :) valla doğru söylüyorsun maşallah bizim oğlan tosun zaten :)
dün doktora gittik. 25+4 iken 27+2 çıkıyor. 2 hafta önde. doktor anne zayıf ama bebeğimiz önde gidiyor dedi. haberi yok dünyaları yiyorum :) bu arada 62 kilo olmuşum. 9 kilo aldım. doktora söyledim iyi gidiyorsun dedi. bir kadın gelmiş 22 kilo almış. uyardım çok kilo almışsın diye, sendede gerekirse uyarırım dedi. ama şimdilik iyiymiş.
vajinaya vurma olayını söyledim, baskı olabiliyormuş normal ama tedbir amaçlı progestan kullanacakmışımistemiyorum dedim ama 34 haftaya kadar sık dişini 34 ten sonra seni rahat bırakacam dedi. birde yine akıntı va dedim, hergün çamaşır değiştiriyorum, kokusundan rahatsız oluyorum dedim. geçenlerde kullandığım fitili yazdı.
birde ayakta kalınca derideki biber yanmasını sordum, karın kasları zayıf olunca ağırlıkla deride çekme olabiliyormuş birde zayıf bir ihtimalde olsa fıtık başlangıcı olabilirmiş. magnezyum, elevit, demir hapına devam. doğumda 13 ağustosa geliyor. 38 haftadan sonra sezeryan olacağım(hem yaş, hem kan pıhtılaşması hemde zor elde edilmiş bir gebelik olduğu için dedi), sanırım tam bayramın ortasına denk gelecek. neyseki biz kadın doğumcuyuz iznimizi evimizde geçiririz korkma dedi.
çok teşekkür ederim duygucum, irmik tatlısını vermiş kadar oldun, simiti de dün eşim almıştı yedim :) valla doğru söylüyorsun maşallah bizim oğlan tosun zaten :)
dün doktora gittik. 25+4 iken 27+2 çıkıyor. 2 hafta önde. doktor anne zayıf ama bebeğimiz önde gidiyor dedi. haberi yok dünyaları yiyorum :) bu arada 62 kilo olmuşum. 9 kilo aldım. doktora söyledim iyi gidiyorsun dedi. bir kadın gelmiş 22 kilo almış. uyardım çok kilo almışsın diye, sendede gerekirse uyarırım dedi. ama şimdilik iyiymiş.
vajinaya vurma olayını söyledim, baskı olabiliyormuş normal ama tedbir amaçlı progestan kullanacakmışımistemiyorum dedim ama 34 haftaya kadar sık dişini 34 ten sonra seni rahat bırakacam dedi. birde yine akıntı va dedim, hergün çamaşır değiştiriyorum, kokusundan rahatsız oluyorum dedim. geçenlerde kullandığım fitili yazdı.
birde ayakta kalınca derideki biber yanmasını sordum, karın kasları zayıf olunca ağırlıkla deride çekme olabiliyormuş birde zayıf bir ihtimalde olsa fıtık başlangıcı olabilirmiş. magnezyum, elevit, demir hapına devam. doğumda 13 ağustosa geliyor. 38 haftadan sonra sezeryan olacağım(hem yaş, hem kan pıhtılaşması hemde zor elde edilmiş bir gebelik olduğu için dedi), sanırım tam bayramın ortasına denk gelecek. neyseki biz kadın doğumcuyuz iznimizi evimizde geçiririz korkma dedi.
kızlar mailime bir bildirim gelmiş de sizinle paylaşayım dedim bebek çantalarıyla ilgili bana fiyatları çok uygun geldi güzele de benziyolar nevincim tam senin istediğin gibi duygu sen de düşünebilirsin omuz askısı da varmış içlerinde linki gönderiyorum ;
Baby Center, Chicco, Graco, Lulaby, Jolly ilkebebe.com
ben bu çantalardan kullanamam ne bilim ayarım yo doldururumda doldururum taşıyamam. sırt almayı düşünüyorum hem günlük kullanırım hemde ağırlık eşit dağılır.
beşik olarakta dikdörtgen olanlardan alıcam benim yatağımın yanına ancak o sığar gibi. 300 tl ye çamlıcada bulduk güzel bişeydi. haziran gibi alırım heralde.
Beşik ve Sepet, Baby Tech 230 Kral Mini Ahşap Bebek Beşiği ilkebebe.com
böyle bişey ama ayak kısımları böyle değil.
bu da güzelmiş fşyatı da iyi üstelik iki kademeli sanırım ilerde alta indirirsin böylelikle daha uzun süre kullanabilirsin. ben ovallere takmıştım ama eğer oda yapmazsam böyle kademeli bişey almak daha mantıklı.
sırt çantası alacaksan da en büyük boylarından al onu da doldurur da doldurursun :)
evet ama bunun fiyatı pahalı benim baktığım 300 liraydı. içi tülüde dahildi. o büyük sırt çantalarından var zaten seyahat diye geçiyor. artık ondan bi tane daha laırsam yorgan taşırım heralde yanımda :))) gündelik birşey alrıım heralde anam eksikler bitmiyorki alda al.. emzik alcaktım avent kuzenim emziğe 20 tl verilirmi ben bebedor aldım emmedi wee aldım daha ucuz dedi bebek onu emmiş. ne bilim başta matıklı geldi ama biri 24 tl iken bebedor 4-5 tl aventin illaki bir farkı vardır dimi. hani plastiği falan daha iyi heralde. içime sinmez sonra. biberon büyük var bende birde küçük boy al dedi.