- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
internette fiyatlar daha pahalı oluyor demekki sen al da bakalım biz nerden bakıcaz öyle şeyleri hiç bilmiyorum referans olur belki bana da.
emzik konusunda kuzenin haklı. kendi kuzenimden örnek vereyim. hiçbir süslü memeyi emmedi pahalı memeleri de emmedi damaklı damaksız vs.. şeffaf olanları ne ararsan.
ama ne emdi biliyomusun. eskiden varmış şimdi de var bakkallarda satılırmış fatoş memebildiğin sarı silikondan koskoca ucu olan bir meme 1 tl ye satılıyomuş bakallarda ondan emmişti hiç unutmuyorum hala da onu emiyo. başkasını veriyosun istemiyo ki artık 1.5 yaşında fatoş meme yi veriyosun ımmmhh yapıyor eliyle bir de çok güzel hareketi yapıyo emiyo
![]()
yine de sen bilirsin önce wee al bari emmezse avent in alıp denersin.
kızlar size bişey sorcam internette bakınıyorum da böyle organik giysiler var bambu ipliğinden yok %100 pamuklu kutuları böyle kahverengi falan hiç dikkatinizi çekti mi ilke bebe nin sitesinde gördüm de bitane
10lu Setler, Recos Organik Hastane Çıkışı 10lu Set ilkebebe.com
siz de baksanıza amma da çok şey gösterdim bugün :)
neyse artık düşünüp taşınayımda emzik işine öyle karar vereyim. zaten adım başı heryer dolu. o organik giysiler ise bana çok inandırıcı gelmiyor. organik olduğu içinde tek renk kese kağıdı rengi. ve fiyatlarıda oldukça pahalı. bildiğimiz pamuk oranı yüksek kıyafetlerden al yeter işte. organiktir deyip o işe girersek işin içinden hiç çıkamayız..