kızlar gen birşey sorayım bu genel bir durum. bir arkadaşım hamileliğin son dönemlerinde yapılan cins.ilişkinin (seküsün:)) normal doğum açısından faydalı olduğunu söyledi hani güya spermler rahmi normal doğuma hazırlıyormuş (onun yalancısıyım) hatat kendide doğumuna 1-2 ay kala başlamış o işe. benimde bildiğim ilk 3 ay ve son 3 ay o işi yapmak yasaktır ama ne yalan söyleyim bu konuyu hiç araştımadım. ekim 2012 den beri kocamla dünya ahret bacım olarak yaşıyoruz :))))))
bir arkadaşımda doğum yaptıktan yaklaşık 4-5 ay sonra dayanamadı konuştu benle hani akıl verme manasında şey dedi. hamileyken ben o işi ihmal ettim korkum yapamadım şimd doğum yapalı kaç oldu kocam yanaşmıyor dedi. büyük hata etmişim hani sana söylüyorum aklında olsun sonrasında sıkıntı oluyor falan dedi. ama benim o taraklarda hiç bezim yok ve şahsen niyetimde yok doğuma kadar. ve bu konuyu doktora sormayada çekiniyorum hani aklına kimblir ne gelir diye sormak istemedim. sizde durumlar nedir. yada etrafınızdaki duyumlar nedir??
valla duygu can hernekadar serbest dense bile ben asla yapamam eşim de istemez. hoş arada soruyor ne olucak halimiz falan diye ama olmaz 9 ay beni unut diyorum :)) sonra da aslında bir sakıncası yokmuş ama ben yine de korkumdan yapamam diye ağzını yokladım yok canım tabiki olur mu öyle şey mikrop filan kaparsın mazallah bişey olur kalsın diyor. en rahatı 4-5 ve 6. aylar sonrasında bence de riskli. zaten benim rahim ağzı yetmezliğim yada erken doğum riskim olabilir o yüzden hiç niyetlenmem. zaten kendim zerre kadar istemiyorum sırf insan eşini düşündüğü için. düşün yani bu durumda bile onları düşünüyoruz. ama o da biraz sıksın dişini. hem belki bu ayrılık bu hasret iyi gelir. doğumdan ve lohusalıktan sonra ihmal etmem ama yani sonra daha ciddi sorunlar olabilir. hani çocuğun o kadar hayatımızı etkilemesine izin vermem. ama arkadaşının eşini anlayamadım yani kadın hamileyken birlikte olmadı diye onu cezalandırmak gibi bişeydir doğumdan sonra yanaşmamak. üstelik kadın artık beni beğenmiyor diye depresyona da girer. asla bunlara mahal vermemek lazım bir de beni beğenmediğini düşünürsem çıldırırım. inşallah kilolarımız çok kalmaz