sağolasın canım. evet bu haftadan sonra her hamilelik haftamız artık bebeğimizin lehine. 28. haftada yaşama olasılıkları ilk defa ciddi boyuta ulaşıyor, 32de temelli kurtarıyorlar. mesela benim eşim 33. haftada erken doğmuş, o zamanlar şimdiki gibi tıbbi olanaklar, kuvöz vs gibi imkanlar olmadığı halde gayet iyi kurtarmış. doğduğunda 2 kilo 100 grammış, şimdiyse çam yarması gibi bir tiptir, hani hiç demezsin bu adam kedi yavrusu gibi minnacık doğan birisiymiş. o yüzden ben şimdi 32. haftayı bekliyorum, onu da atlattımmı oh diyeceğim.
valla ben ne ultrasonda ne de doğduktan sonra bebekleri kimseye benzetemeyen insanlardanım. hatta bence hepsi bir birine benziyorlar. yüz karakteristiklerinin ortaya çıkması 6. ayı falan buluyor. ancak o zaman anneye ya da babaya benziyor belli oluyor. bakalım bizimkilerin de zamanla görürüz ne kadar kime benziyor:))))
benim doktor ilk etapta 28. haftayı atlattıkmı sonrada 34 dedikmi rahatız, ilaçlar konusundada sıkmayacam seni demişti :)) doğum sırasındaki kilosu sağlık göstergesi değilmiş, eşindende görüleceği gibi :))
biz sadece o detaylıda görünce benzettik, yoksa o siyah beyazlarda bende hiç benzetemiyorum. doğduktan sonrada değişiyorlar zaten. büyüdükçe görürüz artık. zaten kime benzediğinin hiç bir önemi yok, sağlıklı hayırlı olsunlar yeter :)