- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
canım ben eurofertilde yaptırmadım ama 4500-5000'den aşağı olacağını sanmıyorum. ilaçların da 1500'den aşağı tutmaz. yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bence 2. aşılamayı da yaptırıp raporunu çıkar. bu yaptırdığında da tutacak diye bir garanti yok. raporsuz vereceğin parayla raporlu 2 defa denersin. ya da hamile kalırsan çocuğuna harcarsın. inan esas masraf hamile kaldıktan sonra başlıyor. ben ilk denememde hamile kaldım, istanbul tüpte ilaçla beraber hepi topu 2000 lira falan harcadım. ama hamile kaldığımdan beri de kontrolü, ikili testi, 2. düzey ultrasonu bir o kadar harcadım. sgk anlaşmalı özelde doğuracağım, minimum 3000 lira da oraya gider. çocuğun eşyası, mobilyası,puseti, al al bitmiyor, dünya kadar da onlara harcadık. yani aman diyeyim galeyana gelip paranı da çar çur etme.
bende immo arkadaşıma kesinlikle katılıyorum bencede bişey kalmamış. haziran gibi 2. aşılamanı yapıp tüp için rapora başvurursun ve en geç eylül ekim gibi özelde raporlu olarak tüpünü denersin. ben fertilde raporlu denememe rağmen bile 3000-3500 t yi buldu. hele hamile kaldıktan sonra masraflar çok daha artıyor emin ol. bencede 2. aşılamayıda atlatıp tüp için raporunu al derim.
sagolun kızlarr haklısınız biliyorum ama dayanamıyorum yaa istanbul tüp bebek karsıda dimi? birde gidip görusıyım bari yaa 1.asılama oldu ya ara verdiler bir ay simdi hazıranda adet olcam asılama yapılcak temmuzda adet olcam 1 ayy ara verirlerse gene agustos a kalıyor tüp cook varr bir gidip konusuyım diyordum ama sizde haklısınız masraflar cook sizi hep okuyorum biliyorum neyse bakalım haber veririm sizede....