- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
12 haftalık birsürü de gebe vardı yalnız değildim karnı içine göçük sıska zayıflar bile vardı:)
Çok beğendim gebzede de bir yer önerdi doğum koçu imiş bayan netten bakıcam sayı fazla olursa etkinlikler yaparız dedi bayan.
Ayşe öner in de ücretli kursları balmumcu da oluyomuş sanırım karşıda uzak olmasa giderdim. Nefes egzersizleri doğumu kolaylaştıran egzersizler emzirme nin kutsallığı vs.. Herşeyi çol güzel anlattı ama kısa tuttu dili çol güzel bir kadın bilmiyorum fazla mı abartıyorum belki sizin eğitimde böyleydi ama ben özellikle bu ayşe öner e bayıldım zaten baştan sona o anlattı.
Doktoruma da bel ağrılarımı sordum rahim büyüdüğü için normal dedi artık ferilin verdiği haptan kurtuldum 12. Hafta bittiği için onu sordu bıraltım dedim diğer haplara devam dedi.
Rahim uzunluğu ölçümüö sonuç günü yapılacak. 6 haziranda tiroid baktırıcam istediğiniz bir tahlil varmı dedim gerek yok dedi demir filan eksikliği dedim yine işine karıştım:) kan değerlerin çok iyi ama yine bi hemogram baktır o zaman dedi:)
Böyle işte kızlar. Cinsiyeti hiç düşünmedim beşki uğraşıl tahmini bişey söylerdi ama aklıma dahi gelmedi bu ense kalınlığı falan korkuttu beni. Sonuçların çıkınca konuşalım dedi işte kan da çıksa da hayırlısıyla iyi haberler alsam. Ama 2.5 üzei riskli imiş sanırım. İnşallah bişey çıkmaz Allahın izni ile.
elifcim 2 li testinde temiz çıkar emin ol. sonuçta tüp yaptık bir çok aşamadan geçiyor embriyolar dolayısıyla sorunlu olma ihtimali bence yok ama biz yinede korkuyoruz işte sende sonuç çıkana kadar rahat edemezsin. çıkınca koca bir oh çekersin artık. bende sana eğitime gittinmi diye sorayacaktım. eşim hastaydı bu cmtesi erken çıktı 12,30 da evdeydi. hatta karşıya müşavirlerin genel kururlu vardı cmtesi pazar oraya gidecektik gözü kesmedi bile. cmtesi geldi annemlere gittik saat 2 gibi ordaydık o saatte uyudu akşma 18,30 da zor uyandırdım yemek yemesi için. birazda salıyor kendini. anneme sen duyguyu neyle besledin maşallah benden çok iyi sağlam diyor. yani bu durumdan dolayıda gelememiş oldum hani yol uzaktı ama birde bu iş çıktı.bende bu cuma gene centrale giderim kayıt yaptırmadım ama kapıdan kovacak değiller ya bir sandalyede bana koyarlar heralde :))) emri vaki yapcam:)) seninde memnun kalman iyi olmuş. eğitim eğitimdir kötüsü olmaz illaki bir artısı olsun. bende aldığım kitabı aklıma bişeyler geldikçe açıp okuyorum baştan sona 1 defada okumadaım el altı kitabı gibi aç aç bak yapıyorum:))