aman hem de ne foslar. eşim de anasının yazlığından bir geldi ölüyor. gözler akıyor, burun akıyor, makinalı tüfek gibi hapşuruyor. ben grip oldum dedi, hemen parasetamollü ilaçlar almaya başladı. ama adama bakıyorum bakıyorum sanki grip gibi değil. yok dedim sen lodosta alerji olmuşun. 2 gün bastım alerji ilaçlarıyla, arı sütünü turp gibi oldu valla. bu arada bak sizin de artık çocuğunuz olacak, hani seni geçtim her hasta olduğunda bebeğe de geçirme riski olacak, kocana biraz bünyeyi güçlendirici şeyler içir. ben ikide bir arı sütü, c vitamini ağırlıklı multi vitamin, çinko, ekinezya gibi şeyler içire içire resmen biraz biraz daha zor hasta olur hale getirdim. yoksa eskiden her ay 1 defa hasta olurdu. çok şükür bu kış sadece 1 defa öyle ciddi hasta oldu onu da benden kaptı.
bu arada sen sezaryen pozisyonu dedikçe ben de kendimde bir şeye takıldım. benim kız aşırı derecede yukarıda duruyor. kaburgalarımın hemen altında sepsert hissediyorum. zaten devamlı mideye ve diyaframa baskı yaptığından ya nefes ya mide sorunlarım var. alt karnım da sanki bomboş. yani çocuk top gibi hep yukarıda. kendimle aynı dönem hamilelere bakıyorum milletinki daha aşağıda. acaba son aylarda mı aşağıya inecek? bu konuda bir bilgin var mı?
nevincim batıl inanç olabilir ama söylenenlere göre kız cocukları yukarda, erkekler aşağıda olurmuş!! burda birkaç kadın karnıma bakıp erkek mi dediler. nerden bildiniz diye sorunca erkekler biraz aşağıda oluyor dedi. benimki cook yukarda değil. kardeşiminki yukardaydı. ne derece doğru bilmiyorum tabii