ben bu devleti zerre anlamıyorum. ve kesinlikle kadın cinayetlerinin artmasından bunlarında rolü çok büyük. sözde kadın koruma altında ama öldürülüyor. neden çünkü gereği kadar kocalar ceza almadıkları için kuş kadar beyni olmayan erkekler nasıl olsa 3-5 yıla çıkarım deyip aklı sıra namuslarını temizliyorlar. bu kadınların 1'i o....u. 2 si o....u . ulan hepsi o yolda değil ya. allah aşkına istatistiklere bir bakılsın bu hükümet geldiğin beri terör yüzünde ölen askerlerin ve koca kurbanı olan kadınların haddi hesabı yok. ve öldüren adınların büyük çoğıunluğu eşlerinden ayrılmak istedileri için yada eski ocaları tarafından öldürüldü. bence bu durumun en büyük suçlusu hükümettir. karısını her ne sebeple olursa olsun öldüren kocalardan bir kaçıcı ibreti alem için taksim meydanında sallandıracaksın bak bakalım cinayetlerde azalma oluyormu olmuyormu. ve bence bu kadının kocasını aramalarındaki maksatta tamamen art niyet. olaki kadın kocasını aldatıyormu. ha bak aldıtıyor ve zavallı kocanın haberi yoksa devletimiz tarafındna haber veriliyor. o kahpe kadında kocası tarafından cezalandırılsın isteniyor. ha kocanın haberi varsada aman hamile olursa kayıt ettirin yoksa suç işlemiş olursunuz. size ne be dürzüler başka işiniz kalmadıda milletin içtiğine s.ıçtığına uçkuruna mı el atar oldunuz. ülkenin bin bir türlü derdi varken yok içki yasağı yok kürtaj yasağı. işleri yok işte eğlenmeye yer arıyorlar. çarşaflarımızı hazır edelim yakın zamanda giyeriz artık. ha ben siyahta giyemem içim kararır . şöyle rengarenk bişey diktiririm. kırmızılı, morlu. pembeli. ama bu defa elin herifleri tahrik olmasın :)))
hani bizim sağlık ocağıda beni sürekli arıyordu ya hamilemisiniz bilmem ne diye. bende sizin yüzünüzden kalamadım kuruttunuz beni demiştm :))) hatta benim doktor yaseminde onlara haber vermek zorunda değilsin hükümetin işleri bunlar diye kızmıştı. kadın haklıda. hatırlarsanız bence geçmiş aylarda devlet hastaneseinde yapılacak kürtajal ilgili ayşe armanın bi yazını paylaşmıştım. resmen tüyleirm kalkmıştı. orada o lafı eden dr. u bulup gırtlağını sıkasım gelmişti. ha ben çok zor çocuk sahibi olduğum için krtaja arşıyım. ama kadının dediği doğru maddi gücü yoksa ve korunamadıysa yada kocası tecavüz ettiyse veya başaka biri tarafndan tecavüze uğradıysa, psikopat bir sevgili yada kocaya sahipse. kürtaj istemekte haklı. bende öyle bir durumda olsa doğurmak istemem tabiki.
ben zaten kadınlar açısından bu ülkenin gidişatını hiç iyi görmüyorum. hatta topluca insanlar açısından iyiye gitmiyoruz. insana değer verilmiyor, kadına değer git gide hiç hiç kalmıyor. arada belki yadırgıyorsunuz ama, aman çocuğum gitsin başka bir ülkede yaşasın demelerimin sebebi hep bunlar. kadınlar öldürülüyor kimsenin çıtı çıkmıyor, kadınlar evde oturup 5 çocuk yapacak kuluçka makinası olarak görülüyor kimsenin çıtı çıkmıyor, 13-14 yaşındaki kızlar toplu tecavüze uğruyor, devlet ancak "hamile kalırsa devlet bakar" diyor yine kimsede çıt yok. iş dünyasına bakıyorsun, kadınlara bal gibi daha düşük ücretler, daha düşük terfi imkanları veriliyor ama kimsede tepki yok. o kadar sene okumuş, didinmiş kadınlara, iş görüşmelerinde "sen şimdi doğurursun, izin falan alırsın" diye ayırımcılık yapılıyor, hiç kimse eleştirmiyor. maazallah şirket küçülecek olsa, ilk işten çıkarmalar kadınlardan başlıyor. senin iş verimin daha fazlaymış, eğitimin fazlaymış falan kesinlikle önemi yok.(1 kere başıma geldi, kusura bakma erkek çalışanlarımız ev bakıyor, senin kocan var, kendi gelirin olmasa da geçinirsin deyip biz 2 bayanı işten çıkartıp, 1 erkeği bıraktılar) hepsini geçtim en yakın örneklerden biri sensin, hamilesin diye işten çıkarttılar, seni koruyacak elle tutulur bir yasa bile yok. yani benim kızımın neden bu ülkede yaşamasını isteyeyim ki? gitsin insan yerine konduğu bir ülkede yaşasın.