patronlara kafası bozulmuş ya istifa edecektim yada ize çıkıcaktım diyor ani bir kararla izne çıkmış. hatta patronu öle kolay kolay izinde vermez ama eşimin bozulduğunun farkına varmışta izin için ses çıkarmamış. hatta iş hayatında olur böyle şeyler kaçı gitme giibilerinden de laf etmiş. 1 hafta daha izin hakkı var. zaten doğumda 1 hafta kullancaktı. hani tüm izinlerini bir defada kullandırmıyoar parça parça veriyor. yoğun çalışıyor 1 hafta kafası dağılır en azından.
bimden bebe için bulaşık deterjanında aldım. bizim burdakinde hala var onlardan.
emin önünden süs işinide hallettik. sabah erkenden ordaydık ama çok sıcaktı. eşimdede bende baş ağrısı oldu ve benimki hala geçmedi( dahada bir yere gitmem alışverşe avm dışında. emzik tarak fırça, tırnak makası alayım dedim. havuzluhan çook pahalıydı. yeminle aynı marka ürünler jokerde falan daha uygun en azından karta taksit oluyor. cebimdeki nakiti tüketmiyolar. kapı süsü kuzenim verdi. takı yastığı görümcenin verdiklerinde vardı. biz bugün bir tek o süsleri aldık birde bebeğe anı defteri aldık. gelişimini falan yazıyorsun ya öyle bir defter. yani bebeğe defter ve maget almış olduk eşimede bol bol atlet don alıp döndük. kalan bakım setlerini ise burdan hello baby yada okerden alcam. buarada hava sıcak olmasa vallah yürürmek çok iyi geliyor bana. geçen abanta gittik arabada oturmaktan ve hareketsizlikte ayakalrım davul gibiydi dün evden çıkmadım bir tek yarım saat pazara uğradık tü gün evdeydim ayaklarımın kemikleri ok oldu eşim bile görünce üzüldü. bugün eminönün turladık eve geldim ayaklarım normale dönmüş şiş falan kalmamış :))) genede bu halime şükür kiminin daha 5-6 aylıkken davul gibi oluyor. benimde ço şişer normalde kesin öyle olur diyordum ama valla hamilelikte vücudum beni çok şaşırttı:))
süslerin fotosunu çekip ail atarım bir ara. öyle çok lükse kaçmadım. adetini 1 liradan aldım 50 adet yaptırdım.
Allah korusun yaa bu aralar işten ayrılmayı falan düşünmesin. izne ayrıldığı iyi olmuş, kafası dağılıp dönünce yeniden başlamış gibi hisseder. patronun dediği gibi her işyerinde tatsızlıklar olur. inşallah problemler normale döner.
anı defteri aldığınız iyi olmuş, kızlar butür şeylere düşkün olur. benim defterimde var ama erkekler ne anlar, bir tarafa atıverir, hatta eşi yırtıp atar :) o yüzden belli başlı şeyleri yazıp kendimde tutacam, vermem onlara.
duygucum tam zamanında bütün eksikliklerinizi halletiniz. bundan sonra yapamazdın. ben kapı süsü falan yapmam o yüzden ihtiyaçlarımız bir beşik, prima bez ve kendime ped. acil olan şeyler bunlar. birde hazırlanıp çantaya yerleştirilmesi var. kardeşim 10 gün yok, seyahate çıktılar. o geldiğinde birlikte yaparız artık.