ya aslında pek sevmediğim birisiydi ebem tedavi görürken iğne falan vurdurmaya gitmiştim bikaç kere. kanım ısınmamıştı. arkadaşım da doğum yaptı onun da ebesi o. o da pek haz etmemişti gidip gelirken.
ama ötle soğuk değildi. gülümseyerek daha çok minikkk duyulmazkiii falan dedi. bilemiyorum artık. bence duyulurdu canı da istemedi. 20-30 lu haftalarda olsan hani 1-2 gün hissetmedin falan desen neyse öyle dinleriz dedi hatta. yani 20 den sonra çocuk zaten hareketlenecek. ben içimde iyi olduğunu bilecem önemli olan şimdi dinlememdi. sonra da işte ayda bir gelirsin düzenli dinleriz falan dedi. yapacaksalar birşeyi adam gibi yapsınlar. ben bir de idrar tahlilimi götürüp kayıt ettirdiğimle kaldım. konuşmadı pek zaten notlarını aldı sorun var mı dedi. hayır dedim heveslenmiştim kalp atışları için diye de 2. ye söyledim yani ben olsam gel bir deneyelim derdim. neyse geçti gitti artık. büyüyünce nasılsa dinletecek ama biraz açıkgöz olmak lazım şimdi aklıma geliyor bi denermisin diyebilirdim.
arkadaşın bebeğine de yok aşılarının hepsi yok bugün git yarın gel bilmem ne yapmıştı. onlarda kızmıştı çocuk bu her zaman çıkartamayız olanları vurun diye. ters bi karı.
siz 30 ları devirmenin derdindesiniz ben de 20 olmanın :) Allah bana da o günleri gösterir inşallah. remezan a selam söyle. uslu dursun :)
sen çalışmaya devam etmek istiyorsun sanırım. doktor raporu alabilirsen 37 ye kadar çalışabiliyorsun sanırım.
elifim sizin ordakiler biraz ilgisiz ama dediğin gibi boşver yakında hareketleriyle iyi olduğunu anlayacaksın, o zaman kalp sesinide dinlemeye gerek kalmayacak :)
cuma doktora gittik, herşey normal, 2.100 ağırlığında. doğum tarihi yine öne geldi. 8. ağustos dedi ama daha değişebilir gibime geliyor. dr un söylemesine göre 45 günümüz kaldı :) ben 34.haftaya kadar çalışmak istiyorum yani toplam 3 hafta daha. ondan sonra gelebileceğimi sanmıyorum yaa, yoruluyor insan.
bizim kızlar kayıplara karıştı valla,duygununda az kaldı doğuma. bir kucağına alsaydı. ilk göz ağrımız o :)
bizde bu hafta sonu cocugun odasındaki çekyatı çıkarttık. çok sıkış sıkış olmasın dedik. perdesinide taktık. çok beğendik, hoşumuza gitti. beşik falan gelirse iyice havasına gireriz artık :)