işte sana sor diye söylüyom doğumuna 1 ay kaldı. kullanmanı tavsiye edecek mi bakalım? nevresim takımını ben de çok beğendim pitikareler yeniden moda. ya ben de başlasam da alışverişlere zaman daha çabuk geçse. sen ne güzel kendine meşgaleler buluyorsun hazırlık telaşından falan. ben şuan evde hiçbişey yapmıyorum düzenli yemek yemek ilaçlarımı içmek öğlen uykusuna yatmak dışında. göbek büyütüyorum sanırım
ben en son 1 haziran da gittim duygucan tam 1 ay oluyor 4 hafta sonra aynı cumartesi günü gidicez yineç ilk defa bu kadar uzun. sen de hep böyle gittin. son zamanlarda sıklaştı senin. bak sen yeniden gidecen benden sonra :) tansiyonun yüksek çıkmış gerçekten benim de 11-7 , 12-8 falan çıkıyor genelde. ama evde tansiyon aleti yok. bazen dün mesela kafamın arkasına bir ağrı girdi sanki tansiyonum çıktı da başımın arkasına vurdu. acayip sıcaktı bide evde bile etkiliyor beni bunaldım valla. evin bi oyanına bi bu yanına yatıp durdum.
ne güzel işte sen de faydalanmaya başladın sağlık ocağından valla ben de artık tiroid için her ay gidip hastanelerde koşturmicam. gidip sağlık ocağında kan idrar tansiyon düzenli baktırıcam. madem takip edecekler gebeleri görevlerini yapsınlar. bebeğin kalbini de bir dinlemeye başlasak daha da rahatlicam.
lohusa şerbetine ben de bakayım gerçi benim çok bilmiş büyük teyzem kendi elleriyle falan yapar yardımcım çok olur yanımda kalan misafirimi ağırlayan falan biz de kesin yaparız. benim kadehlerim var vitrinde baya büyük şampanya kadehi. yarısına kadar doldururum mesela gümüş tepsiler dolu. bir kere kullanılmadı. onda da sunarım. çeyiz diye alıp onca para vermişiz onlara. bari bu işe yarasınlar.
http://www.unnado.com/kampanyalar/detay/NTc5Mw--
suyu çok tüketmen lazım duygu. bu sıcaklarda günde 3 litre. vücudun çatlamaması için rahim kasılmalarını önlemek için çok önemli. ilaçların iyi emilebilmesi için. ben günde 3 litre içtiğim için hiç sorun yok. ama idrarının koyu renk olmaması gerekiyor. o zaman az su içiyorsun demektir. resnksiz yada çook açık sarı olması gerekli. tek böbrekli birisi olarak bunlara hep dikkat ederim.
kız ben senin lohusa şerbetini yerim. ne güzel uğraşlar buluyosun kendine ya. nerden aldın bu malzemeleri. o hoşgeldin meleğim yazan örtü kağıttan mı ? o zaman dikkat etmek gerek şerbet dökülürse ıslanır ve çöpe gider. tepsi güzel olmuş. ama silikonladın ya birdaha çıkmaz mı o silikonlar tepsiden? yani sonra öyle yapışkanlı kalırsa ziyan olur gümüş tepsiğin..
bardak eteğini koyu pembe olanını beğendim. sağdaki. hem bardağa da daha çok yakışmış. öteki şık durmamış.
bu bardaklardan 6 tane bende de var olmazsa ben de onları kullanırım :)
bir de silikon tabancası o kadar ucuz bişey mi kıss?