kızlar kk da gezinirken buldum bir anne adayı kızının odasını hazırlamış da ikea dan almış herşeyi. hoşuma gitti farklı bir tarz olmuş.
fotolara siz de bakın lohusa şerbeti bardağı falan da var. böyle düz kadeh de satılıyor bunlardan da alınıp yapılabilir.
ayrıca çekmeceli komodin in yanında alt açma ünitesi var raflı bakım ürünlerini koymak için çok kullanışlı bişey öyle değil mi?
ama ürünler açıkta kaldığı için toz olabilir.
yine de tazrı farklı geldi.
ben de heveslendim nasıl bir oda yapsam diye :)
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/627177-nisamin-odasi.html
ELİFİM bu odaya daha önce bende bakmıştım, ne çok hazırlık yapmış diye düşünmüştüm. herşeyi cok beğendim ama beşik konusunda duyguya katılıyorum. eğer benim aldığım gibi 2 kademe değilse cocuk düşer. birde ayakları sabit hiç sallanmaz bu. benim beşiğede çok benziyor :) o raflı sistemide istemem, hem toz falandan ziyade cocuk ona tutunursa falan yerlerde hepsi.
bu kadehlerin minikleri oluyor, likör içilebilen küçük kadehler. hatta bendekilerin ağız kısımları renkli, onları bulup çıkartıyım bari. ama 3 yudumda biter yaa. güzel görünecek diye cimri dedirtmeyeyim kendime :)
duygucum yaptıkların cok güzel olmuş, koyu pembe daha güzel duruyor. elerine sağlık. tepsinin aynısından bende var. ben süslemeden dağıtıveririm. ya bu lohusa şerbeti eve geldiğimizde ikram edilen bişey değilmi. hastaneye götürmiycez. bardak çanak taşınmaz zaten.
duygucum sen çocugun bütün giysilerini yıkayıp ütüledin mi, yoksa dolabın gelmesini bekliyorsun. çantan tas tamam hazır mı? bende 2 hafta sonra izne çıktığımda yaparım hepsini.