evet evet %100 cam değil zaten ama dışardan bakınca cam gibi evde bildiğimiz kireç sökücü var akşa sulandırım eşime döktüreyim. sonra ciflesin baktık hala var yarında ben sirkeyle silerim. dediğin doğru kireçtir ama su damlası gibi görünüyor e su damlası olsa çıkardı. ha baktım bu iki yöntemde çözüm olmuyor başka banyo temizliyiciler alrıım. cam sille sildim. dbine girip bakınca var gibi biraz uzaklaşınca belli olmuyor. ya dediğin gibi birde tuvaler içinde leke oldu ayrı bir sinir. klozetin içi böyle kirli sı-u dökmüşsün gibi kararmış. gecen cif çamaşır suyu döküp fırçayla bastırarak yıkadım ama bir ksıım gene duruyor. hai şu bref mavi bloklardan kullanıyoruz sifonu çekince mavi su geliyor ya onlardan acaba o delikte tabaka yaptırıyorda işeyincede öyle sarımsı kirli görüntümü olurturyor.hani onu temizlesin hicyen olsun diye yapıyorz ama başımıza farkında olmadan işmi açıyoruz nedir.
DUYGUCUM LOZETEDE BOLCA DOMESTOS DÖK , kapağınıda kapat yarım saat 1 saat beklet sonra fırçala. ben her hafta sonu yapıyorum. iyi temizliyor.