öncelikle cvplarınız için teşekkür ediyorum
İstanbul tüpü ben de duydum anadolu yakasında bir merkez tercih edeceğim sanırım.
eurofertilde hakan bey veya emre bey
umutta ulun bey
Bu drlar hakkında fikriniz var mı??
Bir de omega3, l-arginine,arı sütü hangi marka nerden alayım?
Bugün eurofertilde emre beyle görüştüm o da Q10 ve omega3 önerdi
istanbul tüp gümüşsuyunda olsa da ulaşımı çok zor olmuyor. istediğiniz merkezi seçmekte tabii ki özgürsünüz ama istanbul tüpü de sırf yerinden dolayı elemeyin derim. burada bizim bahar diye bir arkadaşımız vardı. zk'de bir başarısız denemeden sonra, o da mesela aynı merkez ve doktorda hamile kaldı. keza oraya giden diğer başka arkadaşlarım da hep tek denemede hamile kaldı. yani hakikaten başarılı bir yer. en azından 2 katı para alan yerlerle aynı başarıda.
eurofertili burada diğer arkadaşlar biliyor. benim eşimde ileri derecede sperm sorunu vardı o yüzden hep imsi cihazı olan yerleri araştırdım. eurofertilde olmadığından hiç görüşmedim.
merkez seçimi için araştırma yaparken umutta ulun değil ama süleyman tosunla görüştüm. üstelik bizzat kendi personellerinden birinin tavsiyesiyle gittim. doktora hiç kanım ısınmadı. merkez de çok paracı ve fabrika gibi geldi. mesela görüşme boyunca çalan telefonlardan soracaklarımı soramadım. zaten bir kaç soru sorunca da "sen çok okumuşsun bu kadar iyi değil" şeklinde bir ukala tavırla karşılaştım. dünya kadar muayene ücreti verdiğimiz halde acele acele bizi paketleyip yollamaya çalıştılar. ayrıca elimde zaten eşim ve bana dair her tür tetkik varken, bize ayak üstü hemen bir tahlil yazıp ekstra ücret kaktırmaya çalıştılar. sonradan buradan sonay orada tüp yaptı. hamile kaldı ama memnun da kalmadı. ağır derecede ohss olduğu halde hiç ilgilenmediler. hala lafı geçti mi oraya paramı helal etmiyorum der.
maalesef sana marka öneremeyeceğim. ben bu takviyeleri yurt dışından almıştım. bir tek l-arginine gnc'ydi. burada da aynısı satılıyor.