- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
sonay taaaam 65 kilo olmuşum deyipte beni sinir etme yaaadoğru söylüyorsun, kimse bebekli kimseyi işe almaz. zaten haftada birgün süt izni vermek zorundalar, ayrıca geceleri uykusuz uykusuz kalıp ne derece verimli olunabilirki. o yüzden maaşının kesilebleceğini sanmıyorum :)
nevincim ben sirkeyi bulaşık makinasında nasıl kullanıyorsun diye sormuştum, neresine koyuyorsun :)
bu arada dün akşam tartıldım tam 65 kiloyum. 12 kilo almışım. artık zorlanıyorum kendimi taşımaya, nefes nefese kalıyorum bazan. neyseki 3 haftamız kaldı.

ya benim hastanede SGK geçmiyor. anlaşmaları yok. ya özel sağlık sigortanla gidiyosun yada cebinden. yani 2012 de 3500 liralardan bahsediliyordu. bir ara öğrenirim fiyatları neymiş diye.valla sizin hastanede kıyakmış. ama onca para alıyolar yapsınlar yani. normalde senin özel sigortan karşılayacak sanırım öyle olmasa sgk lı kaç lire doğum ücreti biliyomusun?
biz de hiç sormadık bir sonraki gidişimde sorayım bari. sen bardaklarını götür. onlar kesin plastik bardakta dağıtırlar :) karanfil de koymuşsun benden kaçar mı desene :)
ya ben de anestezi konusunda bele iğne sokmak deyince irkiliyorum sanırım yapamayacağım bir de medikal e gidiyorum ya pek de adından iyi sözedilen bir kurum da değil güvenmiyorum açıkçası. o yüzden daha önce tam narkoz da aldım yine alırım bünyem ona alışık :)
aşı toplamda 5 dozmuş. eğer kalanları da olursan 2. çocukda koruyuculuğunu sağlıyormuş. kuzenim 2. bebeğinde hiç aşı olmadı. bence en başından 5 aşıyı da olmak daha mantıklı. bakalım ebemin tavrına bakıcam.
umutda muayene ücreti 150 tl.
valla ben bu konuları cok bilmem ama onca iğne ilaç kullanacaksın ve onların saatlerini kaçıramazsın. iğne ilaç olup 2 günde birde gidip oranı açıp baktırıyorsun orucun kabul olurmu bilmem :)
ilahi sonay 2 günde bir gidip oranı açıp baktırıyon dedin çok güldüm:)) valla bende şahsen tedavi esnasında oruç tutmazdım. zaten bi ton ilaç kullanıyorsun. yazık bence vücuda.