günaydın kızlar epey merak etmişsiniz sağolun. ama hala doğurmadım. eşim evdeydi birde ablam burda olunca girip yazamadım. zaten doğum olayı olduğunda mesaj listesi yaptım ablam mesaj atacak benim telde size bilgilenirsiz. tabi doğum olursa bakalım. genel anlamda eskisi gibiyim. cuma falan epey regl ağrısı gibi ağrım oldu ama sonra geçti. şimdi olursada nadiren oluyor. cumartesi günü görümcenin oğlunun d.gününe gittik ablam burda diye kaynananın canına minnet erkek kardeşinin yazlığına gitti şileye:)) bizi gözümüze bakıyor hani yok sen git raht ol bizde ablam var demeyi. zaten öylede de dedim h.sonu evde tek değilim ablam var eşim var sen git dedimde uça uça gitti:) eşimde annem hala gezmede falan diyor dün ablamda ya kadını niye sık boğaz ediyon ben burdayım dedi de ya sen bilmyon annem yeterince geziyor he buraya gezmeye mi geldi diyor:))) yani anası gezmeden fırsat bulsa gelecekte :))) bende bırak takılsın doğumdan sonra gelir dedim.
duygucum geç olsun güç olmasın, eninde sonunda doğuracan :)
kayınvalidende hakikaten gezgin, ama öyle olması senin için daha iyi bak iyice ağırlaştın onunla rahat edemezsin. kardeşinde 2 güne kadar geirse hiç çağırma zaten.